• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar aranıza yeni katıldım. Birşey sormak istiyorum. Ben ikinci klomen tedavisinde hamile kaldım. Ama düşükle sonuçlandı. 3 ay korunun dedi doktor. Bu ay tekrar klomen verdi. Normalde klomen kullandığımda aynı gün aynı saatte hasta oluyorum. Ama bu sefer 4 gün gecikti. Aşırı kaşık ağrım ve siskinligim var. Geçen seferki düşükte, 2 hafta bekleyip öyle doktora gitmiştim. 1 haftalık hamilesin demişti. Şimdi de böyle bir durum mu var, birde adetim 2 hafta geçikmis olmasına rağmen neden 1 haftalık hamilesin demişti. Benim kafamı karıştıran konu, şimdi ben hamile olabilir miyim. Kan testi yaptırdım, negatif çıktı sonuç. Ama hala adet olmadım. Acaba 2 hafta sonra mı yaptırsam gözükür

Dostinex ne için. Bende klomen kullanıyorum. Bunun cvbını en iyi Dr bilir. Açık açık sor. Zararı olur mu diye
Prolaktin icin, bugün yine basladım önümüzdeki ay takip baslıcak yumurta icin acaba bu ay bu ilavı kullanmamın bi zararı olur mu önümüzdeki ay icin

Prolaktin icin, bugün yine basladım önümüzdeki ay takip baslıcak yumurta icin acaba bu ay bu ilavı kullanmamın bi zararı olur mu önümüzdeki ay icin
Zararı olacağını sanmıyorum. Gebelik düşünen birine vermedi yoksa

Hanimlar klomenin 14. Günü idrar sonucum ensagdaki bugün diğerleri dun ve hepsi farklı marka sizce igneden olabilir mi

Eklentiler

• 1495783662144-1882906288.jpg
    1495783662144-1882906288.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 40
Gece ayda boyle oldu 14.gün silik cikti ama bunlar kadar net değildi hemen kan verdim 7 cikti iki gun sonra 3 e düştü doktorun biri iğneden dedi biri kimyasal dedi. Simdi tam guvenemiyirum
Yarın kan ver bakalım. İnşallah yüksek çıkar değerin

Kızlar aşılamada verilen ilaclar ile yumurta takibindeki ilaclar aynı mı?

darısı başımızaa :) buay rahim filmi çektirdim temz çıktı şükür. doktor klomen verdi 1 ay deneyelim bakalım dedi ama günde 1.kere adetin 2.günü içip 6.günü bırakıcakmısım. sonra nolucak bilmiyrum. yumurta olmayamı yarıyomuş bu konuda hiçbir bilgim yok. bilen varmı peki sonra nolucak? :S
Klomeni 5 gün kullanıp yumurta takibine gidiyorsun eğer yumurtaların 18 cm ve üstü olmuşsa çatlatma iğneni veriyorlar ya gün aşırı ilişki öneriyorlar veyahutta aşılama yapıyorlar, amaa klomen işe yaramadı yumurtalar büyümedi ise bir diğer adetinde tekrarh dozunu arttırarak kullandırıyorlar genelde yine işe yaramazsa bi kaç ay daha deneyip bu sefer klomen yerine iğne veriyorlar :)

Kızlar selam 3-6 mayıs dahil olmak üzere 5 gün klomen kullandım . 10 mayısda yumurta takibine gittim ve yumurtalarım büyümüş dü o gün akşam hemen çatlatma iğnemi vuruldum , 12 mayıs sabah 10 da aşılama oldum , 15. günümdeyim aşılamamın pazartesi doktora gideceğim kan testi için :) Aşılamamı Ankara Zekai Tahir Burak devlet hastanesinde oldum ve çok memnun kaldım ilgilerinden sevecen yaklaşımlarından dolayı , doktorum da hemşirem de bayandı çok tatlılardı :))

Klomeni 5 gün kullanıp yumurta takibine gidiyorsun eğer yumurtaların 18 cm ve üstü olmuşsa çatlatma iğneni veriyorlar ya gün aşırı ilişki öneriyorlar veyahutta aşılama yapıyorlar, amaa klomen işe yaramadı yumurtalar büyümedi ise bir diğer adetinde tekrarh dozunu arttırarak kullandırıyorlar genelde yine işe yaramazsa bi kaç ay daha deneyip bu sefer klomen yerine iğne veriyorlar :)

teşekkür ederim. bugun lekelenme basladı muhtemeln 1-2 güne adet geliyo bu ayda olmadı bebiş. 2.gün içicem klomeni 14.günde doktora gidicem bakalım nolcak. yumurtaya nasıl bakıyolar peki?

Kızlar bende varım 22 mayısta gittim doktora adetimin dördüncü günü muayene oldum sekiz yumurta var dedi ve klomen e başladım beş gün kullandım günde bir tane 30 mayıs da gel dedi ve iki gündür akıntım var kasıklarda ağrı var neden anlamadım

teşekkür ederim. bugun lekelenme basladı muhtemeln 1-2 güne adet geliyo bu ayda olmadı bebiş. 2.gün içicem klomeni 14.günde doktora gidicem bakalım nolcak. yumurtaya nasıl bakıyolar peki?
Rica ederim :) alttan ultrason ile bakıyor doktor , adetinin 2. Günü hastaneye gidecekmisin yoksa evde kendin mi içeceksin ?

Back