• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah canım bende çok severim ikizleri :) Rabbim güzel günlerini gostersin

Kızlar bi yardımcı olun asilamanin 8. Günündeyim test yapamamak için zor tutuyorum. Eve gelirken yinede test aldım . Ama yapsam bugün doğru sonuç alır miyim ki

Kızlar bi yardımcı olun asilamanin 8. Günündeyim test yapamamak için zor tutuyorum. Eve gelirken yinede test aldım . Ama yapsam bugün doğru sonuç alır miyim ki
Benim ayimin ustunden 5 gun gecti yaptim tek cizgi ciktti bugun 8.gun hala olmadim bilemiyorum yani varsada cikmaz bence

Arkadaslar ya bu zamana kadar resim paylasmak nasip olmadi da simdi atacagim ama nasil yapacgim:oops:

Arkadaşlar neden böyle testim bozuk olabilir mi?

Eklentiler

• 20170409_135230-1-1[1].jpg
    20170409_135230-1-1[1].jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 87
Arkadaşlar klomen kullandım bu ay ilk defa tahminim adetin 16. günü yumurtam catladı bugün adetimin 27. günü testim böyle ama tam cizgi göremiyorum ben bide ilk 2 dk baktım tek cizgi işim vardı yok zaten diye önemsemedim bakmadım sonra biraz zaman sonra böyle olmuş

Arkadaşlar klomen kullandım bu ay ilk defa tahminim adetin 16. günü yumurtam catladı bugün adetimin 27. günü testim böyle ama tam cizgi göremiyorum ben bide ilk 2 dk baktım tek cizgi işim vardı yok zaten diye önemsemedim bakmadım sonra biraz zaman sonra böyle olmuş
1 hafta bekle yine yap
Benimkide kizimda boyle hafif pembe cikmisti kan testi yaptigim zaman 2 bucuk haftalik hamile cikmistim
Testin ustunden yarim saat gectimi olmuyormus yanliz kac dk sonra baktin

1 hafta bekle yine yap
Benimkide kizimda boyle hafif pembe cikmisti kan testi yaptigim zaman 2 bucuk haftalik hamile cikmistim
Testin ustunden yarim saat gectimi olmuyormus yanliz kac dk sonra baktin
Yarim saatten fazla herhalde canim bu bence leke ama 2 gun sonra tekrra yaparim adet olmazsam zaten adetime var 2gün meraktan yaptim bakalim hayirlisi

bu ilacı doktor mu veriyor yoksa kendimizde alıp kullanabiliyomuyuz bide bende çikolata kisti var işe yararmı

Kızlar çatlatma iğnesi vurulan varmı aranuçızda ben dün sabah vuruldum ve şuanda kasıklarıma fena ağrılar giriyor

Arkadaslar ben pek belirti aramam adetle ayni olur diye ama 1 haftadir mide yanmasi gibi bisey var surekli ne yediysem ardina oluyor belim agruyor ve kilo aldim surekli yiyorum:oops:acaba klomenin boyle etksi var mi

Arkadaslar ben pek belirti aramam adetle ayni olur diye ama 1 haftadir mide yanmasi gibi bisey var surekli ne yediysem ardina oluyor belim agruyor ve kilo aldim surekli yiyorum:oops:acaba klomenin boyle etksi var mi
Klomenin kutusunda kağıdı oluyor ondan oku yan etkilerini ben tam bilmiyorum

Valla kullandiktan sonra hic bakmadim ya aklima gelmdmedi valla sagol canim
Kutusu durmuyosada internetten bir araştır bakalım.

Çatlatma iğnesi miğde bulantısı baş dönme yan etkisi yapıyor belki oda yapıyordur

Kutusu durmuyosada internetten bir araştır bakalım.

Çatlatma iğnesi miğde bulantısı baş dönme yan etkisi yapıyor belki oda yapıyordur
Catlatma ignesi olmadim ben canim baktim kutusuna kagitta yazanlardan sadece göğüs dolgunlugu uyuyor digerleri yok

Back