Klomen kullananlar

Yumurtanin kaliteli olup olnadigini nasil anliyorlar bunun bir tahlili falan var mi
Yok canım tahlil yapmadı bana , inofolic kullanıyorum geçen ay kullanmadım düzenli ama bu ay düzenli kullanıyorum ve yumurta kalitesi için çok iyiymiş. Doktorum dedi ikisinide gösterdi kaliteli dediği diğer yumurtama göre daha koyu siyahtı. Muayene ile söyledi tatlil yaptırmadım

O senin 15 mm olan bugün 21 civarıdır tatlım bügünde mi çalişsaniz acaba
Dün akşam çalışma yaptık ama canım birer gün ara vermek daha doğru değil mi sonuçta spermde sıkıntı yoksa orada yaşıyor zaten. Birde ayıptır söylemesi tuhaf bi akıntı var bende oluyordu ama bugünkü gibi hiç olmamıştı bi değişikti ve akşam 3 kere tuvalete kalktım gece bugün desen hem akıntı hem sol tarafımın ağrısı anlamadım gitti yumurtam çatlıyor sanırım

Sanirim benim bundan kullanmam gerek yumurtalarimin kalitesiz olduğunu düşünüyorum umarim dogru duzgun bir doktor bulabilirim

merhaba arkadaşlar ben bu ay klomen kullanamadım regl günüm kurban bayramına denk gelmişti oyüzden gidememiştim doktora. Neyse regl gününden 15 gün sonra çok fena bi kasık ağrısı çekmiştim 4 gündür falan adet sancısı gibi bi ağrı çekiyorum ara sıra girip çıkıyor bugünde ağzımda garip bi tat var böyle bozuk para gibi paslı bişey gibi gitmek bilmiyor ne yaptıysam gitmedi inşallah hamileliğe işarettir

Yumurta büyüklüğü 15 yada 22 farketmez. Ben doktora sordum .önemli olan kalitesi..kalite nasil mi anlaşılır. ? yumurtanın içinin dolu yada bos olması yumurta kalitesini belirtir. .yani yumurta ici doluysa kalitelidir catlayinca cok akinti gelir..Eğer yumurta ici boşsa 22 cm bile olsa fayda yok..Çünkü catlayinca ici bos oldugu icin akinti gelmez ve döllenme olmaz..ici bos yumurtayla hamile kalinmiyor..bu yüzden önemli olan icinin dolu olup olmadığı

O zaman bugün yumurtan çatladı bebeğim inşallah dünden sağlıklı sperm vardır da döller yumoşunu

İnşallah Can'ım Bi sonraki adet tarihi ne

O zaman Can'ım 15 mm olma yumurtam kaliteliyse çatlatma ipnesiyle çatlarda döllenirse Bebek olma şansi var mi

Peki yumurtanin icini dolu yapmak icin ne yapmak gerek bu konuda bilginiz var mi acaba

Tabiki olur..Eğer o yumurta ici doluysa
Peki yumurtanin icini dolu yapmak icin ne yapmak gerek bu konuda bilginiz var mi acaba
canın kaliteli olsun diye Cidde'n inofolic diye Bi ilaç veriyorlar içinde hem yumurta geliştirici var hem de folik asit var. Ayrıca iyi besleniceksın bol incir ye o ay ve tarçin bal çörek otu ve bal polen arı sütü karişimi al onu ye birer tatil kaşiği. Onun da cok yarını gördüm ve okudum. Bunlrı yaptığım ay 2kaliteli yumurtam oluştu

Insallah canim hamileyimdir aslinda adet gunum gecti uc gun ama bilemiyorum ya Allahim bu kez yardim et nolurr tum benligimle hayirlisini istiyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…