- 3 Eylül 2009
- 613
- 317
ilaçtandr diye düşünüyrum bu doktora gidicem kendiminkini sorarken yanmayıda sorarım senn için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilaçtandr diye düşünüyrum bu doktora gidicem kendiminkini sorarken yanmayıda sorarım senn için
İnşallah canım ya bende bugün gittim ama doktor Başka bi hastan ile anlaşmış giriş işlemleri ile uğraşıyormuş bir an önce yumurtalarımın durumunu öğrenmek istiyorumakşam 5,30 da randevum inş güzel haberlaer alırım sizede hbr werrim
Bende öyle biliyorum Can'ım ama 12 saat yaşayan da varmişYumurta rahimde 24 saat yaşıyomuş kızlar bilgisi olan var mı doğrumu acaba?
Sor bakalım tatlım haber ver bize inşallah iyi haberlerini bekliyorumilaçtandr diye düşünüyrum bu doktora gidicem kendiminkini sorarken yanmayıda sorarım senn için
Benim yumurta çatlama kontrolüm çrşKızlar merhaba, bayağıdır yazamıyorum işyerim yoğun. Sizler nasılsınız? Var mı güzel haberler kontrole gidenler olacaktı. Güzel haberler alırız inşallah.
Bu şekilde hamile kalma ihtimalimiz çok az düzenli ilişki olması lazım ki oradan sperm hiç eksik olmasın.Bende öyle biliyorum Can'ım ama 12 saat yaşayan da varmiş
Allah Allah tahriş mi oldu acaba klomen orayı hassaslaştırdıysa olabilir Can'ım sor Dr unaIlkinde de yanma olmustu ama bi kadar olmamisti ikincisi dayanilcak gbi degildi sizce ne yapmaliyim
Canım benim çatlamıştır diye düşünüyorum ya bugün doktorun olmaması çok kötü oldu. Perşembe gittiğimde pazartesi gününe kadar küçük olan kaliteli yumurtanın büyümesini bekliycez dedi sol tarafımda ağrım var yumurtalıklarımda soldaydı zaten. İnşallah iyiye işarettir bu çektiğimiz ağrılar.Benim yumurta çatlama kontrolüm çrş
Evet zaten Dr bana şöyle dedi: herşey ama herşey yolunda gitse bile kadının hamile olma şansi % 25 MişBu şekilde hamile kalma ihtimalimiz çok az düzenli ilişki olması lazım ki oradan sperm hiç eksik olmasın.
İnşallah su cum.. Sen yine de boş geçirme bugünleriCanım benim çatlamıştır diye düşünüyorum ya bugün doktorun olmaması çok kötü oldu. Perşembe gittiğimde pazartesi gününe kadar küçük olan kaliteli yumurtanın büyümesini bekliycez dedi sol tarafımda ağrım var yumurtalıklarımda soldaydı zaten. İnşallah iyiye işarettir bu çektiğimiz ağrılar.
Geçirmemeye çalışıyorum zaten cuma ve pazar akşamı ilişki önerdi büyük olan yumurtam çatlayabilir diye. Hayırlısı artık bakalım. İğne vurulmadan kendi çatlar mı bilemedim ki.İnşallah su cum.. Sen yine de boş geçirme bugünleri
Tabi çatlar tatlım Allah'ın izniyle. Senin yumurtların kaç mm diGeçirmemeye çalışıyorum zaten cuma ve pazar akşamı ilişki önerdi büyük olan yumurtam çatlayabilir diye. Hayırlısı artık bakalım. İğne vurulmadan kendi çatlar mı bilemedim ki.
Kalitesiz olarak söylediği 18.2 diye hatırlıyorum küçük olan kaliteli dediğide 1.57 diydi canım. Büyük kendi çatlar diye ilişki önerdi. Diğerinin büyüklüğüne bakıcaz ona göre iğneni vurdurursun dedi ama maalesef bugün kısmet olmadı, yarın sabah habrr veririm artık durumuTabi çatlar tatlım Allah'ın izniyle. Senin yumurtların kaç mm di
Canım 18 den yukarıda olması gerektiğini söyledi doktorum benim o zaman veriyorlarmış en sağlıklı olanı o zaman dedi.Kızlar yyyyyyaaaaaaaa nolur bilen varsa yazsınnnn. 15 mm olan Bi yumurta çatlatma iğnesiyle çatlayabilir . Ki eğer çatlayıp döllenirse onun tutma ihtimali varmııı
Tatlım açıkçası benim biri 22 biri 15 mm di yumurtalarim iğne oldum. 15 mm olan çatlamazsa büyücek. Çatlatsa ve döllenirse Bebek olmaz herhalde demiCanım 18 den yukarıda olması gerektiğini söyledi doktorum benim o zaman veriyorlarmış en sağlıklı olanı o zaman dedi.
Yumurtanin kaliteli olup olnadigini nasil anliyorlar bunun bir tahlili falan var miKalitesiz olarak söylediği 18.2 diye hatırlıyorum küçük olan kaliteli dediğide 1.57 diydi canım. Büyük kendi çatlar diye ilişki önerdi. Diğerinin büyüklüğüne bakıcaz ona göre iğneni vurdurursun dedi ama maalesef bugün kısmet olmadı, yarın sabah habrr veririm artık durumu
O senin 15 mm olan bugün 21 civarıdır tatlım bügünde mi çalişsaniz acabaKalitesiz olarak söylediği 18.2 diye hatırlıyorum küçük olan kaliteli dediğide 1.57 diydi canım. Büyük kendi çatlar diye ilişki önerdi. Diğerinin büyüklüğüne bakıcaz ona göre iğneni vurdurursun dedi ama maalesef bugün kısmet olmadı, yarın sabah habrr veririm artık durumu