Klomen kullananlar

akşam 5,30 da randevum inş güzel haberlaer alırım sizede hbr werrim
İnşallah canım ya bende bugün gittim ama doktor Başka bi hastan ile anlaşmış giriş işlemleri ile uğraşıyormuş bir an önce yumurtalarımın durumunu öğrenmek istiyorum

Benim yumurta çatlama kontrolüm çrş:KK47:
Canım benim çatlamıştır diye düşünüyorum ya bugün doktorun olmaması çok kötü oldu. Perşembe gittiğimde pazartesi gününe kadar küçük olan kaliteli yumurtanın büyümesini bekliycez dedi sol tarafımda ağrım var yumurtalıklarımda soldaydı zaten. İnşallah iyiye işarettir bu çektiğimiz ağrılar.

Canım benim çatlamıştır diye düşünüyorum ya bugün doktorun olmaması çok kötü oldu. Perşembe gittiğimde pazartesi gününe kadar küçük olan kaliteli yumurtanın büyümesini bekliycez dedi sol tarafımda ağrım var yumurtalıklarımda soldaydı zaten. İnşallah iyiye işarettir bu çektiğimiz ağrılar.
İnşallah su cum.. Sen yine de boş geçirme bugünleri

Geçirmemeye çalışıyorum zaten cuma ve pazar akşamı ilişki önerdi büyük olan yumurtam çatlayabilir diye. Hayırlısı artık bakalım. İğne vurulmadan kendi çatlar mı bilemedim ki.
Tabi çatlar tatlım Allah'ın izniyle. Senin yumurtların kaç mm di

Tabi çatlar tatlım Allah'ın izniyle. Senin yumurtların kaç mm di
Kalitesiz olarak söylediği 18.2 diye hatırlıyorum küçük olan kaliteli dediğide 1.57 diydi canım. Büyük kendi çatlar diye ilişki önerdi. Diğerinin büyüklüğüne bakıcaz ona göre iğneni vurdurursun dedi ama maalesef bugün kısmet olmadı, yarın sabah habrr veririm artık durumu

Kızlar yyyyyyaaaaaaaa nolur bilen varsa yazsınnnn. 15 mm olan Bi yumurta çatlatma iğnesiyle çatlayabilir . Ki eğer çatlayıp döllenirse onun tutma ihtimali varmıııo_Oo_O

Kızlar yyyyyyaaaaaaaa nolur bilen varsa yazsınnnn. 15 mm olan Bi yumurta çatlatma iğnesiyle çatlayabilir . Ki eğer çatlayıp döllenirse onun tutma ihtimali varmıııo_Oo_O
Canım 18 den yukarıda olması gerektiğini söyledi doktorum benim o zaman veriyorlarmış en sağlıklı olanı o zaman dedi.

Canım 18 den yukarıda olması gerektiğini söyledi doktorum benim o zaman veriyorlarmış en sağlıklı olanı o zaman dedi.
Tatlım açıkçası benim biri 22 biri 15 mm di yumurtalarim iğne oldum. 15 mm olan çatlamazsa büyücek. Çatlatsa ve döllenirse Bebek olmaz herhalde demi

Kalitesiz olarak söylediği 18.2 diye hatırlıyorum küçük olan kaliteli dediğide 1.57 diydi canım. Büyük kendi çatlar diye ilişki önerdi. Diğerinin büyüklüğüne bakıcaz ona göre iğneni vurdurursun dedi ama maalesef bugün kısmet olmadı, yarın sabah habrr veririm artık durumu
Yumurtanin kaliteli olup olnadigini nasil anliyorlar bunun bir tahlili falan var mi

15 olanı tam bilmiyorum canım ana 22 olan çatlar diğeri büyüyüp daha sonra mı çatlar inan bilmiyorum onu yanlış bilgi vermek istemem. Yarın doktoruma sorarım ama senin için.

O senin 15 mm olan bugün 21 civarıdır tatlım bügünde mi çalişsaniz acaba

X