Klomen kullananlar

hayır cnm gecikmedi.adetin gelirse 3.gun gel demişti gittim. dr da bana oyle dedi bu kıst olusabılır bu ılactan dolayı dedi. ama biz bu ay yıne klomene devam edersek bu kist daha da buyur ve gelişir falan dedi..bu ay bunu dağıtıp diğer ay devam edeceğiz zaten bu dogum kontrol hapıyla %99 dağilir bu kist dedi

Anladım canım. Hayırlısı allahtan bildiği bi zaman var elbet sabretmekten başka çaremiz yok. Bu benim ikinci ayım, ilk ayda kiste dönüp adetle gitmişti ama ikinci ay doktorum devam etti. Peki adet olacağını anladın mı ağrın oldu mu senin de?

zaten benm hap kullanmaya basladım baslayalı hep bel ve kasık agrılarım devam etti cnm bazen aratarak bazen hafif sekilde..sonrada adet olmaya 3 gun kala göğüslerim sızlamaya basladı. zaten hep olur bu bende. sonra da oldum cnm. ama bu aykı adet olduktan sonra bel ve kasık agrım cok siddetlıydı.. senın ılk ayında kist olustu sonra adetten sonra gecmiş miydi cnm

Anladım canım, benim ilk ay iğneden sonra çok ağrım olmuştu. Bu ay iğneden sonra hiç ağrım olmadı. Arada belim ağrıyodu oda zaten normalde ağrıyor. Geçen ay adetten iki gün önce adet göreceğimi anladım belim kesiliyor gibi ağrıdı ve kasığım sanki yerinden çıkacak sandım canım çok şiddetliydi doktora sorarak bi ağrı kesici aldım. Evet canım kist adetten sonra geçti normal birinci aydaki gibi adet olunca inofolic kullanmaya başladım beşinci günden sonra klomenle devam etti ve geçti. Doktora gittiğimde kist kalmamıştı canım.

Canım ya hesaplamama gore adetime 4 gün var tuvalete gittim peceteye pembe renkte bir kanama oldu. Daha var ama buda nereden çıktı. belki bu ay olur demiştim ama galiba nasp değilmiş[/QUOTE]
cnm devamı geldi mi ? yerleşme kanaması olmasın o inş öledir cnm ya dikkat et kendine ve adet olman gereken günü bekle test yap bence :)

kızlar size bişey sormak istiyorum. Bugün adet günüm adet olmadım, bel ağrım akıntım var. Adet belirtimde yok. Ancak bu altıgün önce olan testlerden yaptım negatif çıktı. 3-4 kasım bekliycez dedi doktor. Yoksa neden adet olmuyorum ki yarın sabaha randevu aldım ama içim içimi yiyo testte negatif olup kanda pozitif çıkar mı dersiniz

ayy canım kendıne bunu yapma bılıorum düşünmeden kendnı alamıosun ama strest yapma ondan da görmezsın

CaTE="zeynep-ahmet, post: 43379900, member: 683453"]Canım ya hesaplamama gore adetime 4 gün var tuvalete gittim peceteye pembe renkte bir kanama oldu. Daha var ama buda nereden çıktı. belki bu ay olur demiştim ama galiba nasp değilmiş[/QUOTE]
cnm devamı geldi mi ? yerleşme kanaması olmasın o inş öledir cnm ya dikkat et kendine ve adet olman gereken günü bekle test yap bence :)[/QUOTE]
Canim ilk bende öyle düşündüm ama daha yoğunlaştı siyah kahverengi tarzı bir duruma geldi. 2 Aydır regl günümde sapitma var. Salı gunu Dr. Gideceğim neden bu kadar oynama var sonra yumurtlama zamanımı neye gore hesaplayacagim. Acaba klomen ve catlatma ignesinden mi kaynaklanıyor. Melegime kavusmam için biraz daha beklemem gerekiyor.

cnm devamı geldi mi ? yerleşme kanaması olmasın o inş öledir cnm ya dikkat et kendine ve adet olman gereken günü bekle test yap bence :)[/QUOTE]
Canim ilk bende öyle düşündüm ama daha yoğunlaştı siyah kahverengi tarzı bir duruma geldi. 2 Aydır regl günümde sapitma var. Salı gunu Dr. Gideceğim neden bu kadar oynama var sonra yumurtlama zamanımı neye gore hesaplayacagim. Acaba klomen ve catlatma ignesinden mi kaynaklanıyor. Melegime kavusmam için biraz daha beklemem gerekiyor.[/QUOTE]
cnm dediğin renklerde de oluyo yerleşme kanaması umutsuz konuşma hemen Rabbim isterse her şey olur sn dikkat et yine de

[QUOTE="zeynep-ahmet, post: 43397279, member: 68gidipgorune geldi mi ? yerleşme kanaması olmasın o inş öledir cnm ya dikkat et kendine ve adet olman gereken günü bekle test yap bence :)[/QUOTE]
Canim ilk bende öyle düşündüm ama daha yoğunlaştı siyah kahverengi tarzı bir duruma geldi. 2 Aydır regl günümde sapitma var. Salı gunu Dr. Gideceğim neden bu kadar oynama var sonra yumurtlama zamanımı neye gore hesaplayacagim. Acaba klomen ve catlatma ignesinden mi kaynaklanıyor. Melegime kavusmam için biraz daha beklemem gerekiyor.[/QUOTE]
cnm dediğin renklerde de oluyo yerleşme kanaması umutsuz konuşma hemen Rabbim isterse her şey olur sn dikkat et yine de[/QUOTE]
Yoğun bir şekilde olur mu ki bilemedim. Bakalım gidip gorunecegim o ne diyecek? Sen neler yaptın bu arada Dr falan gittin mi?

[QUOTE="zeynep-ahmet, post: 43397279, member: 68gidipgorune geldi mi ? yerleşme kanaması olmasın o inş öledir cnm ya dikkat et kendine ve adet olman gereken günü bekle test yap bence :)
cnm dediğin renklerde de oluyo yerleşme kanaması umutsuz konuşma hemen Rabbim isterse her şey olur sn dikkat et yine de[/QUOTE]
Yoğun bir şekilde olur mu ki bilemedim. Bakalım gidip gorunecegim o ne diyecek? Sen neler yaptın bu arada Dr falan gittin mi?[/QUOTE]
Pazartesi gittim ben de doktora klomene basladi ikinci kez bi de esime sperm testi yaptırdık cok iyi dedi doktor biRaz rahatladik en azindan simdi sadece bana odaklaniriz. Ama bugunlerde pek tadim yok cok rahatsizim her yerim dokuluo yine kulak sorunu yasiyorum ins tedavimi yarim birakmama neden olmaz

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım. 3 yıldır evliyim. 2 yıldır çocuk istiyoruz ama olmuyor. Adetlerim düzenli. Çocukluğumdan beri böbrek üstü bezlerim biraz fazla çalışır ve doktorun 3 ay önce yaptığı testte troid yetmezliğim çıktı, hemen ilaca başladık ama çok küçük bir fark var normal sınırla arasında. Ekim 27'de 50 mcg Klomen kullanmaya başladım. Sabah akşam içtim. Ekim 31'de ilaç bitti ve 3 Kasım'da doktora gittim. 2 yumurtalığım olduğunu ve 20 mm'ye ulaştığını söyledi. Bu ay aslında bana rahim yıkama diye bir işlem yapacaktı, bazen spermlerin yumurta etrafında katman oluşturduğunu, bu yüzden de hamile kalmanın zorlaştığını söyledi. Ama yumurtalarımın 20 mm ye ulaştığını görünce bu kadar çabuk büyüyeceğini tahmin etmedim, bu boyutta bir yumurta olunca rahim yıkama yapamayız hemen seni çatlatmamız lazım dedi. 5000 pregnyl ampul 2 toz 1 su olacak şekilde hazırladılar ve o gün iğne vuruldum. İğne vurulduğum gün çok yorgun hissettim ve eve gider gitmez uyudum zaten. Bana söylediği günlerde ilişkiye girdim. Dayanılmayacak bir ağrım yok. Hatta vücudum tatlı tatlı ağrıyor. Göğüs altım, bacaklarım, kaslarım. Sanki uzun süre spor yapmadıktan sonra spora başladığım ilk gün kas ağrısı gibi. Dün sabah da uyandığımda kasıklarımda ağrı vardı. Gülerken falan ince ince sızlıyordu. Klomenden sonra bu etkilerin görülmesi normal mi? Benim bir arkadaşım daha klomene benzer bir ilaç kullandı ama onun çok çok zor bir süreci oldu. Benim onun gibi geçmedi. Sizce sebebi ne olabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

canım normal aynı etkiler bende de oldu... bu ılaclar herkeste aynı etkıyı yapmıyor.her kişide farklı etki gösteriyor

cnm ne yaptın adet oldunmu

kızlar mrhb fsh degerım 9,75 gecen ay klomen kullandım gebelık olusmadı bu ay tekrar kullandıım ssımdı yumurta takıbı yaptırıorm

Kızlar ben de adetin 3. günü hormon tahlillerimi oldum fsh 8.49 prolaktin 15.2 estradiol 36.2 çıktı sizce nasıl değerler bilen var mıııı?

Kızlar ben de adetin 3. günü hormon tahlillerimi oldum fsh 8.49 prolaktin 15.2 estradiol 36.2 çıktı sizce nasıl değerler bilen var mıııı?
bence iyi fazla bısey yok fsh minnak bısey yuksek ama kötüde degıl benm fshde 9,75 yuksek azbısey prolaktınde 23,17 sınırdayıdım e2 34,24

e2 nin 50 nin altında olması lazım prolaktının de 25 i gecmemi lazım fsh ise 6,7 iyi dıolar bır baskalarıda 10 a kadar sıkıntı yok hallledilebilir dio görucez tedavı goruorm suan

e2 nin 50 nin altında olması lazım prolaktının de 25 i gecmemi lazım fsh ise 6,7 iyi dıolar bır baskalarıda 10 a kadar sıkıntı yok hallledilebilir dio görucez tedavı goruorm suan
Anladım cnm tşk ederim doktor da sorun yok sonuçlarında dedi ama tam olarak olması gereken ne onu bilemedim inş tedavilerimiz olumlu sonuçlanır Allahın izniyle ben 2. ayıma başladım klomende salı günü takibim var bakalım hayırlısı artık

aa bakk oylemı iletişimi kesmeyelım o zaman ben ıkı gun once ıkıncı klomenı bıtırdım dun sabah doktora gttm vajınal ultrasonda baktı az bısey yumurtam büyümüş ev ödevi verdi gün aşırı ilşki dedi p.tesi tekrar gtcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…