Klomen kullananlar

Peki dusurmek icin biseyler yapilamio mu cnm ilac ya da bitki kurleri falan. Benimki de oyle cok dusuk degil yani seninkinden
ben bırbucuk aydır hayıt tohumu ıcıorm o düşürüomuş sabah aksam ac karnına içiormm çöğrek otu yagı hapı kullanıorm keciboynuzu pekmezi fln dene düşürüomuş birde arada sırada testere dişli aslan pencesi içilmesi cok iyimiş ben henuz almadm yenı ögrendm

Cnm nasil yapıldığını anlatir misin hayit tohumunun. Ne zaman kac gun icilmesi gerekio sabah aksam ayri ayri taze olarak mi yapilmasi gerekio

Cnm nasil yapıldığını anlatir misin hayit tohumunun. Ne zaman kac gun icilmesi gerekio sabah aksam ayri ayri taze olarak mi yapilmasi gerekio
sımdı sabah ları kahvaltıdan önce ve aksamları yemekden önce iççiyorum bır bardak 1 cay kasıgı hayıt tohumu sahanda ezıorum cok sert ezılmıo fazla ıkı ustune vur maksat ezılmıs olsun bır bardak suya at 15 dk kaynatcan iççcen

Kulağında ne problem var canim[/QUOTE]
geçmiş olsun cnm bende bu ay iknci kez klomene basladm[/QUOTE]
İnşallah hayirlisiyla yumurtaların büyür ve catlar meleğin ben geldim anne der tatlım. Bakalım bana ne diyecek salı günü.[/QUOTE]
İnş cnm ya ve de inş soldan gelir yumurtalar malum benim sağ tüp tıkalı [/QUOTE]
Kulağında ne problem var canim[/QUOTE]
İnşallah hayirlisiyla yumurtaların büyür ve catlar meleğin ben geldim anne der tatlım. Bakalım bana ne diyecek salı günü.[/QUOTE]
İnş cnm ya ve de inş soldan gelir yumurtalar malum benim sağ tüp tıkalı [/QUOTE]
Amin inşallah canım be ol dese de olsa keşke...

Kulağında ne problem var canim
Orta kulakta problem var galiba cnm hem ağrı vuruo boynuma hem de dengesizlik yasıyorum baş dönmesi oluyo[/QUOTE]
Geçmiş olsun canim kulak burun boğaza bir görünsen en azından iltahap falan varsa ilerleyen donemde işitme kaybına sebeb olabilir.

[/QUOTE]
Geçmiş olsun canim kulak burun boğaza bir görünsen en azından iltahap falan varsa ilerleyen donemde işitme kaybına sebeb olabilir.[/QUOTE]
sağol cnm salı günü gidecem kbb uzmanına hem de yumurta takibim var zaten birinden çıkar diğerine girerim diye düşündüm aynı hastaneden randevu aldım

Merhaba arkadaslr ben 6 aydir deneyenlerdeyim ama hamile kalamadim.ne bende ne de esimde bir sorun cikmadi ama doktor klomwn verdi onu kullandim fakat catlatma ignesi icin tekrar doktora gitmedim. Simdi normalde yurmutlama gunudeyim dakat hic akintim yok. Acaba klomenle mi alakali bir durum

herkesde aynı belırtı olmaz canım ama genelde akıntılı olur cogunlukla

Benim her ay akintim oluyordu anliyordum uumurtlama donemimi ama bu ay olmayinca acaba klomen mi etki yapti diye dusundum cunku internette catlama olmazsa kust olyr falan yaziyorlardi korkttum birazda

Zeynep ahmet yarin bende gidiyorum hastaneye aklima birşey takıldı. Dr. Bana hic hormon testi yapmadı. Dediginiz test nedir? Bazı değerlerden bahsediyorsunuz bunlar nedir? Bebekle ilgisi nedir? Biraz açıklayabilir misin?

Zeynep ahmet yarin bende gidiyorum hastaneye aklima birşey takıldı. Dr. Bana hic hormon testi yapmadı. Dediginiz test nedir? Bazı değerlerden bahsediyorsunuz bunlar nedir? Bebekle ilgisi nedir? Biraz açıklayabilir misin?
canım teste anlasılır genelde gebelıge engel durum varmı hormonlarda ona bakılır adetın 3. günü prolaktın,fsh,tsh,lh,e2,ft4 bunun gbı testler yapılıo sonra tedavıye gecılıo cnm belkıde senın doktor ılk önce rahımı kontrol edıcektr

Rahime baktı birşey söylemedi ama belki de hormonlarim ile ilgili bir durum vardır. Bu adam ne yapıyor ki anlayamadım. Her ay gidiyorum vajinal ultrasyon yapıyor. Klomen catlatma iğnesi sonuç ortada allahtan gecen ay şehir disindaydim da gidemedim. Bu ayda ancak gideceğim. Çok yoğun bir Dr. Gitmemiz ile çıkmamız bir oluyor. Ne yapsam ki değiştirsem mi?

aaa aama sen devamlı gıdıosan ve hala hormon testı yaptrmadysa sıkıntı var o zaman o olmadan olmaz ba ben ıkı aydr tedavı goruorm ılk doktor randevumda vajınal ultrasonda rahım temız normal sorun yok dedı hormon testı istedi eger yaptrmasaydık srunu anlamıcaktık sen kendın yaptr adetın 3.günü FSh ,tsh,lh,e2,prolaktin,ft4 bunlar

Her ay bedavadan ilaç kullanıyorum. Rahim temiz tüpler temiz diyor klomen catlatma iğnesi bir tane daha hap veriyor gönderiyor beni bende her ay umutlaniyorum. Hic hormon testi falandan bahsetmiyor. Yumurta takibi yapıyor. Ne yapsam ki ... Bir akil verin ya. Soylesem hormon testi yapılmasını istiyorum diye ters teper mi acaba.

ay canım olurmu oyle sey bak ben ılk gtmemde bana dedı hemen hormontestı yapalım dedı yaptık degerlerm yuksek cıktı gebelık neden olmadı anladık sonra esımede test yaptrdık onada bakılması lazm bende sımdı klomen kullanıorm ıkı aydır ama en azndan sorunu bılıyoruz bitkisel ürünler falan kullanıyorum süreci degerlendiriorum sen adetın 3.günü yaptr

Yarin gideceğim direk hormon testi yaptırmak istediğimi söyleyeceğim. Gerçekten kendimi aldatılmış gibi hissettim bir dr. düşünmez mi böyle bir ihtimali. Burada sormasam haberim bile olmayacak. Öyle guvenmisim ki Dr. Hic sorgulamadim bile.

Canim çok tesekkur ederim. Aciklamalarin icin farklı bir kapı actin önüme allah razi olsun

özele mi gidiosun ve kac aydır gırıosn adetın yakındır umarımda hemen yaptrtrrsn bence o doktora daha guvenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…