Klomen kullananlar

tatlım neden kafana göre kullanıyosun.dr senın once yumurtalarına bakması gerekıyo kist oluşmus mu dıye...eğerki kist oluşmussa klomene ara veriyor bence hemen bı dr a git. anlat durumu,ben baslamıstım klomene ama yanlış mı ettim acaba diye
Ben yarın bi doktoru arayayım bari :KK43:

Adet olursam eğer üçüncü ayımda yaptırırım canım. Ne zaman yaptırmam gerekiyo o testi. Ben bide hsg filmini düşünmeye başladım filmden sonra hamile kalan oluyomuş. Çektirsm mi acaba diyorum. İnşallah olmam ya öyle bi oranda ki yükselicek mi daha da düşücekmi anlamadım.
adettın 21. gunu sabah ac karnına yaptrman lazm cnm

Adet olursam eğer üçüncü ayımda yaptırırım canım. Ne zaman yaptırmam gerekiyo o testi. Ben bide hsg filmini düşünmeye başladım filmden sonra hamile kalan oluyomuş. Çektirsm mi acaba diyorum. İnşallah olmam ya öyle bi oranda ki yükselicek mi daha da düşücekmi anlamadım.
ben de oyle duydum fılm cektrdıkden sonra hamıle kalan varmıs

Kızlar bende 2. Ay tekrar Klomen kullanmaya başladım. Ama bu sefer doktora gitmeden. İlacı bitirince işte 3-5 gün sonra gideceğim. Umarım bir hata yapmamışımdır. Kafama göre ilaç kullanarak. Gecen ay doktor verince bu atda devam eder diye düşündüm:KK43: ne dersiniz?
bende gecen ay klomen kullandm basarısz oldum ıkıncı ay yıne basladım zaten 3den 6 aya kadar verebılıo bu ılacı

[Bende "balkitom, post: 43335492, member: 642881"]tatlım doktor klomene başlamadan hsg neden çektirmedi ki ? normalde önce hsg çekilir bir sıkıntı yoksa klomene başlanır.ben de öyle oldu. yani eğer tüplerde falan tıkanıklık varsa boşuna zaman kaybettiriyor sana.[/QUOTE]
Bende önce kklomen kullandım sonra diğer ay hsg çekildi sonra tüplerde birşey yok dediler klomen catlatma iğnesi vuruldum o da regli erken getirdi. Bu ayda ben gitmedim regl olmazsam gidip kan tahlili olurum. Dr. Hsg cektirdikten sonra şansın artar dedi ama bekliyorum iste. Sanırım dr'dan Dr' a farklılık gösteriyor.

Ta="zeynep-ahmet, post: 43337645, member: 683453"]Hayırlısı be canım olsun guclu olacağız ve eninde sonunda bebislerimizi kucağımıza alacağız unutma sabreden derviş muradına erermis canini sikma[/QUOTE]
cnm ilginçtir ilk defa üzülmedim heralde düzenli çalışmamız olmadığı için olsa gerek :) bi de ilaç falan kullanmamıştım bu ay rahim filmi çekildiğim için ondan healde çok üzülmedim ilk defa eminim en hayırlı zamanda glecek kuzum[/QUOTE]
Meleklwerimiz bize gelsinde hayirlisiyla. Bekleriz hayatım ne yapalım? Önümüzdeki aya odaklanalim :)

Klomenle ikinci ayima baslamis bulunmaktayim reglimin 3. Günüydü bugun hormonlara bakıldı cok sukur hepsi normal cikti bi sorun yok klomene basladim haftaya saliya kontrolum var bakalim ins birbirimize bu ay hayirli haberler veririz arkadaslar
CNM ŞİMDİ 2.DEFA KLOMENE GEÇERKEN DR NASIL BI YOL İZLİYOR ULTRASONLA YUMURTALIKLARA MI BAKIYO SADECE. BENM DE YARIN ADETIMIN 3.GUNU DE

CNM ŞİMDİ 2.DEFA KLOMENE GEÇERKEN DR NASIL BI YOL İZLİYOR ULTRASONLA YUMURTALIKLARA MI BAKIYO SADECE. BENM DE YARIN ADETIMIN 3.GUNU DE
kişiden kişiye değişio o cnm çatlatma iğnesi yapıo genelde oldg
klomenden erken geliomuş hadi bakalım bismillah bu aya
bnm gecen ay ki klomen kullanımımda adet oldugum gun oldum erken yada gec olömadım bakalım ıkıncı aya basladık klomende bu ay nasl olck

cnm hormonlara baktı kasıklardan ultrasonla baktı kist falan yok dedi klomeni yazdı ve takibe gitmem için gün verdi büyük ihtimal yine çatlatm iğnesi verecek ama şöle bi durum var ben bu doktora yeni gitmeye başladım ondan hormonlara bakmış olabilir zaten geçen ay da hsg çektrdi sorun olup olmadığına bakmadan ilaca başlayamam demişti hatta klomen veren doktora çok kızdı nasıl tahlil yaptırmadan film çektirmeden klomen vermiş diye

kişiden kişiye değişio o cnm çatlatma iğnesi yapıo genelde oldg

bnm gecen ay ki klomen kullanımımda adet oldugum gun oldum erken yada gec olömadım bakalım ıkıncı aya basladık klomende bu ay nasl olck
hakkımızda hayrlısı

Hayırlısı be canım olsun guclu olacağız ve eninde sonunda bebislerimizi kucağımıza alacağız unutma sabreden derviş muradına erermis canini sikma
cnm ilginçtir ilk defa üzülmedim heralde düzenli çalışmamız olmadığı için olsa gerek :) bi de ilaç falan kullanmamıştım bu ay rahim filmi çekildiğim için ondan healde çok üzülmedim ilk defa eminim en hayırlı zamanda glecek kuzum[/QUOTE]
Canım ya hesaplamama gore adetime 4 gün var tuvalete gittim peceteye pembe renkte bir kanama oldu. Daha var ama buda nereden çıktı. belki bu ay olur demiştim ama galiba nasp değilmiş

Kızlar günaydın, bugün adet günüm geçen ay iki gün öncesinden anlamıştım adet göreceğimi, şimdi hiç ağrım yok. Bi belirtim yok. Çok hafif belim ağrıyor o zaten her zaman ağrıyor. Beyaz akıntım var, geldi sanıyorum gidiyorumyok. Doktor da 4.10 u görünce negatif düşünelim dedi. Ben napıcam şimdi.

Canım aşağıdan bakmıştı bana yumurtalıklarıma baktı ve 5.günü yine klomene başladım. Yumurta büyüklüğüne göre iğneyle devam ettik.

kızlar mrb. az önce dr dan geldim. benm bu ay nur topu gibi 25 mm büyüklüğünde bir kistim oluşmus :KK43: daha dogrusu gecen aydan ıkı yumurtadan biri çatlamamıs ve o buyuyerek kist olmuş. bu ay klomene ara verdik ve doğum kontrol hapı kullanacagım 21 gun boyunca kistin dağılması için :KK43:... anlıycagınız bu ay biz korunuyoruz :)

kızlar mrb. az önce dr dan geldim. benm bu ay nur topu gibi 25 mm büyüklüğünde bir kistim oluşmus :KK43: daha dogrusu gecen aydan ıkı yumurtadan biri çatlamamıs ve o buyuyerek kist olmuş. bu ay klomene ara verdik ve doğum kontrol hapı kullanacagım 21 gun boyunca kistin dağılması için :KK43:... anlıycagınız bu ay biz korunuyoruz :)
Canım kistten dolayı adetin gecikti mi? Benimde iki yumurtam vardı içi boş olan adetle gidicek bi kiste dönüşmüş beklediğimiz bişey dedi doktorum. Ama bu ihtimalin olmadığı anlamına gelmez dedi. Bugün adet günüm olmadımda merak ettim adetin gecikti de mi gittin? Bana doktor ilaçtan falan bahsetmedi.

X