- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
hadi bakim rastgele cnm :) inş hakkımızda hayırlısı olur da iyi haberler veririz burdan birbirimize benim bugün klomende 3. günüm . kesmeyelim cnm iletişimi ben burda daimiyim ya girmediğim gün yok zaten :)aa bakk oylemı iletişimi kesmeyelım o zaman ben ıkı gun once ıkıncı klomenı bıtırdım dun sabah doktora gttm vajınal ultrasonda baktı az bısey yumurtam büyümüş ev ödevi verdi gün aşırı ilşki dedi p.tesi tekrar gtcem
bu arada bende pco var ve deeee bir tüpüm tıkalıaa bakk oylemı iletişimi kesmeyelım o zaman ben ıkı gun once ıkıncı klomenı bıtırdım dun sabah doktora gttm vajınal ultrasonda baktı az bısey yumurtam büyümüş ev ödevi verdi gün aşırı ilşki dedi p.tesi tekrar gtcem
canım allah bilir onu doktorun sana gereklı tedavıyı uygulcktr suan bende bu tarz sorunlar yok ondan bılgım yok ılerde olurmu bılemembu arada bende pco var ve deeee bir tüpüm tıkalıdış gebelik geçirdim 14 ay önce Rabbim kimseye yaşatmasın. sende var mı cnm böle sorunlar yani hamile kalamama nedenin var mı
cnm dediğin renklerde de oluyo yerleşme kanaması umutsuz konuşma hemen Rabbim isterse her şey olur sn dikkat et yine de[/QUOTE]zeynep-ahmet .!.:Canim ilk bende öyle düşündüm ama daha yoğunlaştı siyah kahverengi tarzı bir duruma geldi. 2 Aydır regl günümde sapitma var. Salı gunu Dr. Gideceğim neden bu kadar oynama var sonra yumurtlama zamanımı neye gore hesaplayacagim. Acaba klomen ve catlatma ignesinden mi kaynaklanıyor. Melegime kavusmam için biraz daha beklemem gerekiyor.
Yoğun bir şekilde olur mu ki bilemedim. Bakalım gidip gorunecegim o ne diyecek? Sen neler yaptın bu arada Dr falan gittin mi?[/QUOTE]cnm dediğin renklerde de oluyo yerleşme kanaması umutsuz konuşma hemen Rabbim isterse her şey olur sn dikkat et yine de
Pazartesi gittim ben de doktora klomene basladi ikinci kez bi de esime sperm testi yaptırdık cok iyi dedi doktor biRaz rahatladik en azindan simdi sadece bana odaklaniriz. Ama bugunlerde pek tadim yok cok rahatsizim her yerim dokuluo yine kulak sorunu yasiyorum ins tedavimi yarim birakmama neden olmaz[/QUOTE][QUOTE="brnh, post: 43421593, member: 711417catn bir şekilde olur mu ki bilemedim. Bakalım gidip gorunecegim o ne diyecek? Sen neler yaptın bu arada Dr falan gittin mi?
Kulağında ne problem var canim[/QUOTE]olmud post: 43421632 .!.:Pazartesi gittim ben de doktora klomene basladi ikinci kez bi de esime sperm testi yaptırdık cok iyi dedi doktor biRaz rahatladik en azindan simdi sadece bana odaklaniriz. Ama bugunlerde pek tadim yok cok rahatsizim her yerim dokuluo yine kulak sorunu yasiyorum ins tedavimi yarim birakmama neden olmaz
geçmiş olsun cnm bende bu ay iknci kez klomene basladm[/QUOTE]Kulağında ne problem var canim
Pazartesi gittim ben de doktora klomene basladi ikinci kez bi de esime sperm testi yaptırdık cok iyi dedi doktor biRaz rahatladik en azindan simdi sadece bana odaklaniriz. Ama bugunlerde pek tadim yok cok rahatsizim her yerim dokuluo yine kulak sorunu yasiyorum ins tedavimi yarim birakmama neden olmaz[/QUOTE][QUOTE="brnh, post: 43421593, member: 711417catn bir şekilde olur mu ki bilemedim. Bakalım gidip gorunecegim o ne diyecek? Sen neler yaptın bu arada Dr falan gittin mi?
İnşallah hayirlisiyla yumurtaların büyür ve catlar meleğin ben geldim anne der tatlım. Bakalım bana ne diyecek salı günü.[/QUOTE][QUbrnh, post: 43421662, member: 711417"]geçmiş olsun cnm bende bu ay iknci kez klomene basladm
Kulağında ne problem var canim[/QUOTE]Pazartesi gittim ben de doktora klomene basladi ikinci kez bi de esime sperm testi yaptırdık cok iyi dedi doktor biRaz rahatladik en azindan simdi sadece bana odaklaniriz. Ama bugunlerde pek tadim yok cok rahatsizim her yerim dokuluo yine kulak sorunu yasiyorum ins tedavimi yarim birakmama neden olmaz
geçmiş olsun cnm bende bu ay iknci kez klomene basladm[/QUOTE]Kulağında ne problem var canim
İnşallah hayirlisiyla yumurtaların büyür ve catlar meleğin ben geldim anne der tatlım. Bakalım bana ne diyecek salı günü.[/QUOTE]geçmiş olsun cnm bende bu ay iknci kez klomene basladm
İnş cnm ya ve de inş soldan gelir yumurtalar malum benim sağ tüp tıkalıİnşallah hayirlisiyla yumurtaların büyür ve catlar meleğin ben geldim anne der tatlım. Bakalım bana ne diyecek salı günü.
aynenn cok karısmıs ndnseCnm baya bı karışmış alıntılar buraya yazsana
Valla bilmiom telefon hatasi heralde cnm fsh benim de 8.4 benimki. De yuksek o zamanaynenn cok karısmıs ndnse
yok senın kı öyle kötu degıl 10 a kadar sıkıntı yok dıolar 10dan sonra tüp bebek dıolar geneldeValla bilmiom telefon hatasi heralde cnm fsh benim de 8.4 benimki. De yuksek o zaman