- 3 Haziran 2015
- 2.437
- 3.230
- 35
Özel sektör canım ya musteri hizmetleri ve kasa takim lideriyim. Haliyle stresli bir is. İsin içinde insan faktörü varsa o is zordur :) çok şükür olmaması için bir sebeb yok Rabbim ol diyecek olacak. Sende belirtiler devam ediyor mu?[/QUOTE][QUOT="zeynep-ahmet, post: 43304218, member: 683453"]Iyi cnm seninkilerde sorun yokmus Allahtan benim sag tup tikali ya dis gebelik ondan oldu yada dis gebelik onu tikadi iki seçenek de olabilirmis. Ne is yapiosun cnm yoksa sen de benim gibi ogretmen misin benimki de cok sinir stresli de
Cnm ben regl oldum maalesef belirtiler fis cikti yine demekki benim duzenler degisti cnm adet oncesi hic bi belirtim olmazdi ne kasik sancisi ne gogus agrisi ikisini de yasadim bu ay bakalim diger aylarda olcak mi :) bugun adetin 3. Günü doktor randevum var oglen bakalim nasil bir yol izlicez ne verecek ilac olarak[/QUOTE]zeynep-ahmet .!.:Özel sektör canım ya musteri hizmetleri ve kasa takim lideriyim. Haliyle stresli bir is. İsin içinde insan faktörü varsa o is zordur :) çok şükür olmaması için bir sebeb yok Rabbim ol diyecek olacak. Sende belirtiler devam ediyor mu?
Cnm ben regl oldum maalesef belirtiler fis cikti yine demekki benim duzenler degisti cnm adet oncesi hic bi belirtim olmazdi ne kasik sancisi ne gogus agrisi ikisini de yasadim bu ay bakalim diger aylarda olcak mi :) bugun adetin 3. Günü doktor randevum var oglen bakalim nasil bir yol izlicez ne verecek ilac olarak[/QUOTE]Özel sektör canım ya musteri hizmetleri ve kasa takim lideriyim. Haliyle stresli bir is. İsin içinde insan faktörü varsa o is zordur :) çok şükür olmaması için bir sebeb yok Rabbim ol diyecek olacak. Sende belirtiler devam ediyor mu?
2. ayda klomen dısında bısey verdımı doktr bnde klomende 2.aydayımKızlar günaydın, ikinci ayda hüsran oldu diyebilirim. Testin sonucu 4,10 çıktı beşin altında olduğu için doktor negatif diyoruz dedi. Adet bekliycez duruma göre yeniden bakıcaz dedi. Adet gerçekleşirse gebelik ihtimali tamamen yok. Üçüncü aya başlıycam hayırlısı ile bu ay ama doktordan hsg filmi istiycem. Üçüncü ayında geçmesini beklemek istemiyorum film için.
İnofolic asit verdi onu kullandım. Yumurta kalitesini arttırıyormuş.2. ayda klomen dısında bısey verdımı doktr bnde klomende 2.aydayım
bnm gecen ay klomen sonrası 21, gunumde progesteron testı yapıldı yumurtlama olmustu hemde sonuc yuksek cıkmıstı 29,43 çııkmıstı ama tırt tabı hıc bısey oolmadıİnofolic asit verdi onu kullandım. Yumurta kalitesini arttırıyormuş.
Benden o tarz bi test falan istemedi canım, bekliycez dedi pazartesi gel test yapalım deyince gittim. Oda sonuç tırt gibi.bnm gecen ay klomen sonrası 21, gunumde progesteron testı yapıldı yumurtlama olmustu hemde sonuc yuksek cıkmıstı 29,43 çııkmıstı ama tırt tabı hıc bısey oolmadı
o test ıyı cnm bence bu ay yaptr ona göre hareket et onunla yumurtlama olup olmadgına bakılıo sımdı yumurta buyuyo catlıo fln ama ne olmus ultrasonda bellı dgl o yuzden bu test varBenden o tarz bi test falan istemedi canım, bekliycez dedi pazartesi gel test yapalım deyince gittim. Oda sonuç tırt gibi.
Adet olursam eğer üçüncü ayımda yaptırırım canım. Ne zaman yaptırmam gerekiyo o testi. Ben bide hsg filmini düşünmeye başladım filmden sonra hamile kalan oluyomuş. Çektirsm mi acaba diyorum. İnşallah olmam ya öyle bi oranda ki yükselicek mi daha da düşücekmi anlamadım.o test ıyı cnm bence bu ay yaptr ona göre hareket et onunla yumurtlama olup olmadgına bakılıo sımdı yumurta buyuyo catlıo fln ama ne olmus ultrasonda bellı dgl o yuzden bu test var
tatlım doktor klomene başlamadan hsg neden çektirmedi ki ? normalde önce hsg çekilir bir sıkıntı yoksa klomene başlanır.ben de öyle oldu. yani eğer tüplerde falan tıkanıklık varsa boşuna zaman kaybettiriyor sana.Kızlar günaydın, ikinci ayda hüsran oldu diyebilirim. Testin sonucu 4,10 çıktı beşin altında olduğu için doktor negatif diyoruz dedi. Adet bekliycez duruma göre yeniden bakıcaz dedi. Adet gerçekleşirse gebelik ihtimali tamamen yok. Üçüncü aya başlıycam hayırlısı ile bu ay ama doktordan hsg filmi istiycem. Üçüncü ayında geçmesini beklemek istemiyorum film için.
Burda filmi öğrendikten sonra sorduğumda üç ay kadar klomen + pregnly iğne deniycez üçüncü ay da gebelik gerçekleşmezse eğer film çektiricez dedi canım. Bilmiyorum başta nedn çekmedi. Hatta çok acıyormuş sanırım deyince artık narkozla yapılıyor dedi.tatlım doktor klomene başlamadan hsg neden çektirmedi ki ? normalde önce hsg çekilir bir sıkıntı yoksa klomene başlanır.ben de öyle oldu. yani eğer tüplerde falan tıkanıklık varsa boşuna zaman kaybettiriyor sana.
ben devlet hastahanesinde narkozsuz yaptırdım. hiç öyle korkutma kendini; buralarda okudum korka korka gittim hiç sıkıntı yaşamadım çok şükür herşeyi fazla abartmayı seviyor insanlar.dediğim gibi normal prosedür önce rahim filmi olmalı mantıken de o temiz çıkarsa klomene başlanıyor.Burda filmi öğrendikten sonra sorduğumda üç ay kadar klomen + pregnly iğne deniycez üçüncü ay da gebelik gerçekleşmezse eğer film çektiricez dedi canım. Bilmiyorum başta nedn çekmedi. Hatta çok acıyormuş sanırım deyince artık narkozla yapılıyor dedi.
doktor kontrolünde yapmalısn tatlım çünkü hormon ilaçları bunlar çok önemli. doktor öncelikle yumurtana bakıyor büyüklüğüne göre klomen tedavisine ve dozuna karar veriyor.Kızlar bende 2. Ay tekrar Klomen kullanmaya başladım. Ama bu sefer doktora gitmeden. İlacı bitirince işte 3-5 gün sonra gideceğim. Umarım bir hata yapmamışımdır. Kafama göre ilaç kullanarak. Gecen ay doktor verince bu atda devam eder diye düşündümne dersiniz?
tatlım neden kafana göre kullanıyosun.dr senın once yumurtalarına bakması gerekıyo kist oluşmus mu dıye...eğerki kist oluşmussa klomene ara veriyor bence hemen bı dr a git. anlat durumu,ben baslamıstım klomene ama yanlış mı ettim acaba diyeKızlar bende 2. Ay tekrar Klomen kullanmaya başladım. Ama bu sefer doktora gitmeden. İlacı bitirince işte 3-5 gün sonra gideceğim. Umarım bir hata yapmamışımdır. Kafama göre ilaç kullanarak. Gecen ay doktor verince bu atda devam eder diye düşündümne dersiniz?
kızlar dr bana da cekmedi hsg.progestan testi de yapmadı... bu ay gittigimde soracam neden yapmadınız dıyeBurda filmi öğrendikten sonra sorduğumda üç ay kadar klomen + pregnly iğne deniycez üçüncü ay da gebelik gerçekleşmezse eğer film çektiricez dedi canım. Bilmiyorum başta nedn çekmedi. Hatta çok acıyormuş sanırım deyince artık narkozla yapılıyor dedi.
Banada yapmadı canım. Bu ay istiycem bende üçüncü ayım olucak adet görürsem. Adet bitiminden bi kaç gün sonra yapıyorlarmış.kızlar dr bana da cekmedi hsg.progestan testi de yapmadı... bu ay gittigimde soracam neden yapmadınız dıye
Hayırlısı be canım olsun guclu olacağız ve eninde sonunda bebislerimizi kucağımıza alacağız unutma sabreden derviş muradına erermis canini sikma[/QUOTE]Cnm ben regl oldum maalesef belirtiler fis cikti yine demekki benim duzenler degisti cnm adet oncesi hic bi belirtim olmazdi ne kasik sancisi ne gogus agrisi ikisini de yasadim bu ay bakalim diger aylarda olcak mi :) bugun adetin 3. Günü doktor randevum var oglen bakalim nasil bir yol izlicez ne verecek ilac olarak