Ben yarın bi doktoru arayayım baritatlım neden kafana göre kullanıyosun.dr senın once yumurtalarına bakması gerekıyo kist oluşmus mu dıye...eğerki kist oluşmussa klomene ara veriyor bence hemen bı dr a git. anlat durumu,ben baslamıstım klomene ama yanlış mı ettim acaba diye
adettın 21. gunu sabah ac karnına yaptrman lazm cnmAdet olursam eğer üçüncü ayımda yaptırırım canım. Ne zaman yaptırmam gerekiyo o testi. Ben bide hsg filmini düşünmeye başladım filmden sonra hamile kalan oluyomuş. Çektirsm mi acaba diyorum. İnşallah olmam ya öyle bi oranda ki yükselicek mi daha da düşücekmi anlamadım.
ben de oyle duydum fılm cektrdıkden sonra hamıle kalan varmısAdet olursam eğer üçüncü ayımda yaptırırım canım. Ne zaman yaptırmam gerekiyo o testi. Ben bide hsg filmini düşünmeye başladım filmden sonra hamile kalan oluyomuş. Çektirsm mi acaba diyorum. İnşallah olmam ya öyle bi oranda ki yükselicek mi daha da düşücekmi anlamadım.
bende gecen ay klomen kullandm basarısz oldum ıkıncı ay yıne basladım zaten 3den 6 aya kadar verebılıo bu ılacıKızlar bende 2. Ay tekrar Klomen kullanmaya başladım. Ama bu sefer doktora gitmeden. İlacı bitirince işte 3-5 gün sonra gideceğim. Umarım bir hata yapmamışımdır. Kafama göre ilaç kullanarak. Gecen ay doktor verince bu atda devam eder diye düşündümne dersiniz?
Tamam canım bu sefer doktor demesede kendim yapıcam.adettın 21. gunu sabah ac karnına yaptrman lazm cnm
CNM ŞİMDİ 2.DEFA KLOMENE GEÇERKEN DR NASIL BI YOL İZLİYOR ULTRASONLA YUMURTALIKLARA MI BAKIYO SADECE. BENM DE YARIN ADETIMIN 3.GUNU DEKlomenle ikinci ayima baslamis bulunmaktayim reglimin 3. Günüydü bugun hormonlara bakıldı cok sukur hepsi normal cikti bi sorun yok klomene basladim haftaya saliya kontrolum var bakalim ins birbirimize bu ay hayirli haberler veririz arkadaslar
aynenn cnm yaptr en azndan gör ne oldugunuTamam canım bu sefer doktor demesede kendim yapıcam.
klomenden erken geliomuş hadi bakalım bismillah bu ayaBende gördüm kırmızıları canım hayırlısı olsun.. Senin de erken gelmiş adetin benim de erken geldi
kişiden kişiye değişio o cnm çatlatma iğnesi yapıo genelde oldgCNM ŞİMDİ 2.DEFA KLOMENE GEÇERKEN DR NASIL BI YOL İZLİYOR ULTRASONLA YUMURTALIKLARA MI BAKIYO SADECE. BENM DE YARIN ADETIMIN 3.GUNU DE
bnm gecen ay ki klomen kullanımımda adet oldugum gun oldum erken yada gec olömadım bakalım ıkıncı aya basladık klomende bu ay nasl olckklomenden erken geliomuş hadi bakalım bismillah bu aya
cnm hormonlara baktı kasıklardan ultrasonla baktı kist falan yok dedi klomeni yazdı ve takibe gitmem için gün verdi büyük ihtimal yine çatlatm iğnesi verecek ama şöle bi durum var ben bu doktora yeni gitmeye başladım ondan hormonlara bakmış olabilir zaten geçen ay da hsg çektrdi sorun olup olmadığına bakmadan ilaca başlayamam demişti hatta klomen veren doktora çok kızdı nasıl tahlil yaptırmadan film çektirmeden klomen vermiş diyeCNM ŞİMDİ 2.DEFA KLOMENE GEÇERKEN DR NASIL BI YOL İZLİYOR ULTRASONLA YUMURTALIKLARA MI BAKIYO SADECE. BENM DE YARIN ADETIMIN 3.GUNU DE
hakkımızda hayrlısıkişiden kişiye değişio o cnm çatlatma iğnesi yapıo genelde oldg
bnm gecen ay ki klomen kullanımımda adet oldugum gun oldum erken yada gec olömadım bakalım ıkıncı aya basladık klomende bu ay nasl olck
aynenn cnm klomenın yanı sıra sabahları hayıt suyu ıcıorum çögrek otu yagı hapı kecıboynuzu sogan suyu fln her sabahhakkımızda hayrlısı
cnm ilginçtir ilk defa üzülmedim heralde düzenli çalışmamız olmadığı için olsa gerek :) bi de ilaç falan kullanmamıştım bu ay rahim filmi çekildiğim için ondan healde çok üzülmedim ilk defa eminim en hayırlı zamanda glecek kuzum[/QUOTE]Hayırlısı be canım olsun guclu olacağız ve eninde sonunda bebislerimizi kucağımıza alacağız unutma sabreden derviş muradına erermis canini sikma
Canım aşağıdan bakmıştı bana yumurtalıklarıma baktı ve 5.günü yine klomene başladım. Yumurta büyüklüğüne göre iğneyle devam ettik.CNM ŞİMDİ 2.DEFA KLOMENE GEÇERKEN DR NASIL BI YOL İZLİYOR ULTRASONLA YUMURTALIKLARA MI BAKIYO SADECE. BENM DE YARIN ADETIMIN 3.GUNU DE
Canım kistten dolayı adetin gecikti mi? Benimde iki yumurtam vardı içi boş olan adetle gidicek bi kiste dönüşmüş beklediğimiz bişey dedi doktorum. Ama bu ihtimalin olmadığı anlamına gelmez dedi. Bugün adet günüm olmadımda merak ettim adetin gecikti de mi gittin? Bana doktor ilaçtan falan bahsetmedi.kızlar mrb. az önce dr dan geldim. benm bu ay nur topu gibi 25 mm büyüklüğünde bir kistim oluşmusdaha dogrusu gecen aydan ıkı yumurtadan biri çatlamamıs ve o buyuyerek kist olmuş. bu ay klomene ara verdik ve doğum kontrol hapı kullanacagım 21 gun boyunca kistin dağılması için ... anlıycagınız bu ay biz korunuyoruz :)