Ben sana söylemiştim canım çok baş dönmesi halsizlık yapıyo sersem gibi oluyosun. İnşallah bari o yumurtan tutmuştur ben dün Regl oldum umutlar öbür aya...Kızlar günaydın, bi kaç gündür kötü günler geçiriyorum bu progestan beni çok kötü yaptı. Baş dönmesiyle gittim hastaneye kan şekerim düşmüş tansiyon 9/6 serumu yedim düzeldim biraz. Doktor ultrasonla baktı içi boş olan yumurtam adetle atılan kiste dönüşmüş. Diğer yumurtam çatlamış gebelik ihtimalin var halen pazartesi gel test yapalım dedi. Bende tabi hiç belirti yok hayırlısı bakalım
Canım rahim filmi Nasıl zor mu oluyo ben çok korkuyorum daaaaaaaaaaRahim filmi cekindim tüplerde sıkıntı yokmuş acikmis ama daha olmadı bebis ama çalışıyorum ve işim oldukça sıkıntılı ve stresli oda etkiliyor gibi geliyor bana.
Canım benimde öbür aya kalıcak sanırım çünkü hiç belirtim yok. Doktor pazartesi test yapalım dedi ama hiç ihtimal yok yani bende belirti oranı sıfır çünkü. Umudumuzu kaybetmek yok önümüzdeki ay kaldığımız yerden daha da umutla devam ediyoruz.Ben sana söylemiştim canım çok baş dönmesi halsizlık yapıyo sersem gibi oluyosun. İnşallah bari o yumurtan tutmuştur ben dün Regl oldum umutlar öbür aya...
Hosgeldin canim bnde ignemi 28 ekim carsamba gunu oldum oglen 12 de seninle ayni gun olmusuz ignemizi insallah hamile oldugumuzu da ogreniriz rabbim isteyen herkeze versin insSlm kızlar bende aranıza yeni katildimm allah hepimize yardım etsin ben 28ekimde catlatma iğnesi oldum
Tanisalim canim bn 2014 subat ayinda bi dusuk yaptm 6 haftalikti daha da arkasi gelmedi bnde bu ay ilk defa klomen ve catlama ignesi oldum ins tutar bn izmir deyim sen nerdensinBu arada tanisalimmi ilimizde aynı durumdayiz seni n gusel haberlerini bekliyorum adet tarihin ne. Zaman
ne guzel en azindan bir cocugun varmis buna da sukur uns bu bebeginde olur tutar bnm hic cocugum yok daha ins olur senin yas kactiBenimde bu bebek için ilk kullanısim 4bucuk sene önce kullandım ilk bebegimde ilk kullanisimde gebe kaldım hemde catlatmaignesi vurulmadansimdi oğlum dört yasinda