Klomen kullananlar

Ben sana söylemiştim canım çok baş dönmesi halsizlık yapıyo sersem gibi oluyosun. İnşallah bari o yumurtan tutmuştur ben dün Regl oldum umutlar öbür aya...

Ben sana söylemiştim canım çok baş dönmesi halsizlık yapıyo sersem gibi oluyosun. İnşallah bari o yumurtan tutmuştur ben dün Regl oldum umutlar öbür aya...
Canım benimde öbür aya kalıcak sanırım çünkü hiç belirtim yok. Doktor pazartesi test yapalım dedi ama hiç ihtimal yok yani bende belirti oranı sıfır çünkü. Umudumuzu kaybetmek yok önümüzdeki ay kaldığımız yerden daha da umutla devam ediyoruz.

Slm kızlar bende aranıza yeni katildimm allah hepimize yardım etsin ben 28ekimde catlatma iğnesi oldum

Slm kızlar bende aranıza yeni katildimm allah hepimize yardım etsin ben 28ekimde catlatma iğnesi oldum
Hosgeldin canim bnde ignemi 28 ekim carsamba gunu oldum oglen 12 de seninle ayni gun olmusuz ignemizi insallah hamile oldugumuzu da ogreniriz rabbim isteyen herkeze versin ins

İnsallah cnm bende ogleden sonra 4bicukta oldum dün kontrolum vardı yumurtam catlamisti inşallah hamile olduğumuz haberini alırız

Ins canim benim hayirlisi olsun ins tutmustur peki bisey sorabilir miyim yumurtan catlamis ya sen anlayabildin mi akintin oldu mu yada fazlalasti mi canim. Ben ignemi olduktan sonraki 2 gunu doktorum degerlendirin dedi bizde degerlendirdik bn o yuzden anlayamadim catlayip catlamadgni kontrolede cagirmadi hayirlisi artk

Ins canim benim hayirlisi olsun ins tutmustur peki bisey sorabilir miyim yumurtan catlamis ya sen anlayabildin mi akintin oldu mu yada fazlalasti mi canim. Ben ignemi olduktan sonraki 2 gunu doktorum degerlendirin dedi bizde degerlendirdik bn o yuzden anlayamadim catlayip catlamadgni kontrolede cagirmadi hayirlisi artk

Cnn akintidan değil ama bende catladigi ani anladım kasigima bi ağrı girdi bi saat kadar sonra yavaş yavs azaldı doktora gittigimdede catladigini söyledi yani hiç akıntının olmadii aksine sanki kurudu gibi

Bu arada tanisalimmi ilimizde aynı durumdayiz seni n gusel haberlerini bekliyorum adet tarihin ne. Zaman

Hm anladim canim cok sagol cvp icin belki bnmki de catlamistr ins tutar ya bu bnm ilk kullanisim senin canim

Benimde bu bebek için ilk kullanısim 4bucuk sene önce kullandım ilk bebegimde ilk kullanisimde gebe kaldım hemde catlatmaignesi vurulmadansimdi oğlum dört yasinda

Bu arada tanisalimmi ilimizde aynı durumdayiz seni n gusel haberlerini bekliyorum adet tarihin ne. Zaman
Tanisalim canim bn 2014 subat ayinda bi dusuk yaptm 6 haftalikti daha da arkasi gelmedi bnde bu ay ilk defa klomen ve catlama ignesi oldum ins tutar bn izmir deyim sen nerdensin

Benimde bu bebek için ilk kullanısim 4bucuk sene önce kullandım ilk bebegimde ilk kullanisimde gebe kaldım hemde catlatmaignesi vurulmadansimdi oğlum dört yasinda
ne guzel en azindan bir cocugun varmis buna da sukur uns bu bebeginde olur tutar bnm hic cocugum yok daha ins olur senin yas kacti

Cnm bende istanbuldayim 6aydir bebek istiyoruz daha önceki bebeğim klomenle oldu şimdi yine klomenle başladık bakalım bu ay hayırlı bi haber alırız ınş adet tarihin ne zmn

Benim 9 kasim adet tarihim ama duzensiz bnm adetlerum bakalim sonuc ne olcak senin ne zaman canim

Benimde 9kasim zemindeki yumurtanın gecgelisti cnn benim doktorum yumurta mi takip etmeyi bırakmıştı hiçbir gelişme yoktu bi hafta sonra gittiğimde 20mm olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…