Klomen kullananlar

Bnmde ilcim bittikten 3 gun sonra kontrolum vardi soldaki 15 mm sagdaki 10,5 mm di tekrar 3 gun sonra gittim soldaki 19.4 sagdaki 11.7 olmustu snra iki gun daha bekletti 28 ekimde kontrole gelme kendin evde yap igneni dedi bnde saglik ocagina gittim vuruldum ignemi bnmkilerin soldakinin gidisi iyiydi cok sukur ins tutar canim

[QUOT="zeynep-ahmet, post: 43304218, member: 683453"]Iyi cnm seninkilerde sorun yokmus Allahtan benim sag tup tikali ya dis gebelik ondan oldu yada dis gebelik onu tikadi iki seçenek de olabilirmis. Ne is yapiosun cnm yoksa sen de benim gibi ogretmen misin benimki de cok sinir stresli de[/QUOTE]
Özel sektör canım ya musteri hizmetleri ve kasa takim lideriyim. Haliyle stresli bir is. İsin içinde insan faktörü varsa o is zordur :) çok şükür olmaması için bir sebeb yok Rabbim ol diyecek olacak. Sende belirtiler devam ediyor mu?

Canım rahim filmi Nasıl zor mu oluyo ben çok korkuyorum daaaaaaaaaa
İlacı verirken sizi hisseddiyorsun ondan sonrasında kendini sikmaman gerekiyor ki sonuç doğru çıksın. Sonrasında uyuşturucunun etkisi geçti mi? Başlıyor agrin ilaç falan vajinal fitil veriyor Dr. Enfeksiyona karşı ama agrii oluyor. Cektirmen gerekiyorsa bebisin için cektir aklında kalıp için içini yiyecegine bir kere cektir kurtul.

Canım eğer adet ağrısı cekiyorsan ağrı hafif gelecektir sana benim hic agrim olmaz olduğumu bile wcye gittiğimde canlarim o derece . rahim filmi Çektirdiğim ay biraz agrim oldu sadece. Kadından kadına farklılık gösteriyor Çektirdiğim zaman çok araştırdım ben. Kimsi hiçbirşey hissetmedim yazıyor kimiside ne berbat birşey diyor ama katlanilmayacak bir ağrısı yok inan bana ve bir cesaret yaptır. İnsanin ici rahatliyor sonrasını düşün tatlım.

Ya birşey soracagim geç yumurtladigini nereden biliyorsun neredeyse 1 yıllık adet gunumun cetelesini tuttum ama su geç yumurtlama isini Çözemedin. Bu konuda bilgin varsa benide aydınlatır misin?
Daha önce aynı sorunu bir önceki gebeligimde yaşadım doktor farketmedigi için adet sokturucu bile verdi ve ben hamileymisim farkedemedik yumurtanın gelisdigini falan dedi geç gelismiz dedi bu gittigimdede bu doktorum aynı şeyi söyledi hiç yumurtanın gelişmemiş bu ay takibe gerek yok dedi bende adetimin 18 gunu gittim ve yumurtam gelişmişti aslında adetinin 20.Günü gidecektim ama kadınlarından bir ağrı olusunca gittim yani daha önceki hatayı yine doktorlRa
Bırakmadım o yüzden benden tavsiye kendinizi sadece doktorlara bırakmayın kendinizi sizde takip edin. A bende adet düzensizliği yokk bilgin olsun

Daha önce runu bir önceki gebeligimde yaşadım doktor farketmedigi için adet sokturucu bile verdi ve ben hamileymisim farkedemedik yumurtanın gelisdigini falan dedi geç gelismiz dedi bu gittigimdede bu doktorum aynı şeyi söyledi hiç yumurtanın gelişmemiş bu ay takibe gerek yok dedi bende adetimin 18 gunu gittim ve yumurtam gelişmişti aslında adetinin 20.Günü gidecektim ama kadınlarından bir ağrı olusunca gittim yani daha önceki hatayı yine doktorlRa
Bırakmadım o yüzden benden tavsiye kendinizi sadece doktorlara bırakmayın kendinizi sizde takip edin. A bende adet düzensizliği yokk bilgin olsun
O zaman geç yumurtladigini kendin cozmussun ne kadar akıllıca. Bende ilk defa bu ay Dr girmedim Yoruldum artik dışarıdan hormon aldıkça kendimi kotu hissediyorum. her ay belirti yaşıyorum ama sonuç yok. O yüzden bu ay kendi haline bıraktım. Bu arada yumurtlama olduğunda yapışkan bir sıvı oluyormuş bu bende hic olmuyor. Bunun sebebi nedir acaba

O zaman geç yumurtladigini kendin cozmussun ne kadar akıllıca. Bende ilk defa bu ay Dr girmedim Yoruldum artik dışarıdan hormon aldıkça kendimi kotu hissediyorum. her ay belirti yaşıyorum ama sonuç yok. O yüzden bu ay kendi haline bıraktım. Bu arada yumurtlama olduğunda yapışkan bir sıvı oluyormuş bu bende hic olmuyor. Bunun sebebi nedir acaba
mesela bende yumurta buyuncede oldu yumurtlamada oldu bende progesteronda 30 a yakın cıktı sonuc hatta ama adet oldm herkesde akıntı olmayabılıyormus

Hiç bir bilgim yok cnn ama bende böyle bisi oldu hatta bu ay bende sasirdimm şimdi catlatma iğnesi vuruldum 28inde bekliyorum doktor birgün dur bir gün ilişkiye gir dedi ben garantiye almak için hergün giriyoruz bakalım hayirlisi inşallah sende en kısa zamanda bebisine kavusursun

byumutladikla6651 .!.:
mesela bende yumurta buyuncede oldu yumurtlamada oldu bende progesteronda 30 a yakın cıktı sonuc hatta ama adet oldm herkesde akıntı olmayabılıyormus
Ne bilim yumurtladiklarini boyle anliyormus insanlar bende hic olmayınca birde Dr. Lara güvenmiyorum acaba atladığı birşey mi var diye de aklım karışıyor iste. 28 gunde bir regl görüyorum. Buna göre de hesaplayıp birlikte oluyoruz esimle ama bakalım bu ay ne olacak tahmini regl günüm 7 kasım bekleyip gorecegim. Rabbim yazdıysa olur artik oolmazsa diğer aylara bakacagim artik

Ne bilim yumurtladiklarini boyle anliyormus insanlar bende hic olmayınca birde Dr. Lara güvenmiyorum acaba atladığı birşey mi var diye de aklım karışıyor iste. 28 gunde bir regl görüyorum. Buna göre de hesaplayıp birlikte oluyoruz esimle ama bakalım bu ay ne olacak tahmini regl günüm 7 kasım bekleyip gorecegim. Rabbim yazdıysa olur artik oolmazsa diğer aylara bakacagim artik
Cnn sen bilirsin ama hesaplamanda bi karışıklık olabilir kesinlikle21.güne kadar takip ettir dr bende 28gunde bir oluyorum o yüzden yumurtamin gelismiyecegini düşündü dr ama biseyi atladı dr çoğunluk neyse diğer hastada öyledir die bir durum yok 100de 1de olsa olabilio o yüzden ben dr lara birakmadim kendinde takibi birakmaa yumurtan gelisiomu seninn gittiğin zamanlar doktora

Hiç bir bilgim yok cnn ama bende böyle bisi oldu hatta bu ay bende sasirdimm şimdi catlatma iğnesi vuruldum 28inde bekliyorum doktor birgün dur bir gün ilişkiye gir dedi ben garantiye almak için hergün giriyoruz bakalım hayirlisi inşallah sende en kısa zamanda bebisine kavusursun
aamin inşallah Sadece bana değil bekleyen isteyen herkese versin.hergun ilişkiye girmek sperm kalitesini düşürüyor diye okumuştum ama inşallah tutar buradan yazarsin bendebende senin adına seviniriim

Cnn sen bilirsin ama hesaplamanda bi karışıklık olabilir kesinlikle21.güne kadar takip ettir dr bende 28gunde bir oluyorum o yüzden yumurtamin gelismiyecegini düşündü dr ama biseyi atladı dr çoğunluk neyse diğer hastada öyledir die bir durum yok 100de 1de olsa olabilio o yüzden ben dr lara birakmadim kendinde takibi birakmaa yumurtan gelisiomu seninn gittiğin zamanlar doktora
. gecen ay rekorumu gördüm :) bir tanesi 18 mm diğeri 16 mm yakınındaydı klomen ve catlatma ignesi oldum ayin 15'önde olmam gerekirken Aa birde ne göreyim siyah kahverengi arası bir kanama ayin 10'unda geldi 2 gün surdu o kadarcik.

Peki şimdi test yli cnn dikkat et bence bi test yaptir tabi sen bilirsin ama
Canım test için erken diye düşünüyorum goguslerim şimdiden şişmeye ve uclarina doğru aci oluyor. Bunun dışında belim ağrıyor ve kasigima vuruyor.beyaz bir akıntı oluyor İste bunların hepsi regl öncesinde yaşandığı için ayırt etmek zor oluyor. Bakalım regl günü geçerse ilk izin günümde Dr gidip kan tahlili yaptıracağım.

X