- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 31
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Adaşmaşızhamilelerin duası kabul olur adaşım bekliyorum lütfen
Bu arada ilk denememde kaldim hamile yumurtalık takibi bile yaptırmadım isimim farkındaysan derinvebebekleriAdaşmaşızhamilelerin duası kabul olur adaşım bekliyorum lütfen
İsminiz Merve değil miBu arada ilk denememde kaldim hamile yumurtalık takibi bile yaptırmadım isimim farkındaysan derinvebebekleriben ikiz olacaklarını daha hamile kalmadan hissedip nickimi derinvebebekleri koydum kalbim temiz herhal
Canm sende klomen kullandın demiBu arada ilk denememde kaldim hamile yumurtalık takibi bile yaptırmadım isimim farkındaysan derinvebebekleriben ikiz olacaklarını daha hamile kalmadan hissedip nickimi derinvebebekleri koydum kalbim temiz herhal
Merve derin ismimİsminiz Merve değil mi
Memnun oldum bende MerveMerve derin ismim
Evet canim sade klomen.Canm sende klomen kullandın demi
Bende memnun oldumMemnun oldum bende Merveeski mesajlarında görmüştüm
Merve derin ismim
Ne güzel yaa sorunun neydi niye kullandın bende pco var bugün doktora gittim iki yumurta vardı yarın çatlatma iğnem var vurulucamEvet canim sade klomen.
26 sat tarihimdi klomen kullandim günde 2 kez 5 gün sonra 1 ekim 4 ekim 7 ekim 9 ekim 13 ekim degerlendirdim bu süreçte 3 kez yumurtlama ağrısı cektim ve hepsinde sümüksü akintiyi gördüm ve ikiz gebeyim
Benim sorunum yoktu hemen olsun istedim ondan klomen kullandımNe güzel yaa sorunun neydi niye kullandın bende pco var bugün doktora gittim iki yumurta vardı yarın çatlatma iğnem var vurulucam
Hee anladım o yüzden şansı yükselti ikizlerin olmuş belki kullanmasansa ikiz olurdu rabbim nasip etmiş sana bunuBenim sorunum yoktu hemen olsun istedim ondan klomen kullandım
Babam ikiz anneminn halalari ikizHee anladım o yüzden şansı yükselti ikizlerin olmuş belki kullanmasansa ikiz olurdu rabbim nasip etmiş sana bunu
Kızlar bilmediğim için soruyorum 3 kez yumurtlama ağrısı çektiğine göre birisi tutmamış o zaman öyle mi oluyo yani şimdi bende de 2 yumurta vardı milimleri farklı farklı zamanlarda çatlayabalir yani ben iğnenin etkisi sanıyordum batma lar falan normalde anlamam yumurtladığımıEvet canim sade klomen.
26 sat tarihimdi klomen kullandim günde 2 kez 5 gün sonra 1 ekim 4 ekim 7 ekim 9 ekim 13 ekim degerlendirdim bu süreçte 3 kez yumurtlama ağrısı cektim ve hepsinde sümüksü akintiyi gördüm ve ikiz gebeyim
Canm ya doktor 7 gün süre veriyorum adet olmazsan gel dedi şimdi ben gebelik testi yapsam yarın ilişki olup genelde çatlatma iğnesi 14 gün geçmeden pozitif diyorlar napam biraz daha bekleyeyimmiMemnun oldum bende Merveeski mesajlarında görmüştüm
İnşallah seninde ikiz olur belkide ayrı yumurtlamştr yumurta akı kıvamı akıntı varmıKızlar bilmediğim için soruyorum 3 kez yumurtlama ağrısı çektiğine göre birisi tutmamış o zaman öyle mi oluyo yani şimdi bende de 2 yumurta vardı milimleri farklı farklı zamanlarda çatlayabalir yani ben iğnenin etkisi sanıyordum batma lar falan normalde anlamam yumurtladığımı
7 gün mü canım ben ayın 4 ünde oldum iğneyi doktor 14 gün bekle hatta ayın 22 sine kadar adet olmazsan gel dedi iğnenin etkisi 12 gün yazıyo İlacın kağıdın da bileCanm ya doktor 7 gün süre veriyorum adet olmazsan gel dedi şimdi ben gebelik testi yapsam yarın ilişki olup genelde çatlatma iğnesi 14 gün geçmeden pozitif diyorlar napam biraz daha bekleyeyimmi
Ya biraz değişik olacak ama kusura bakmayın ben anlayamıyorum ilişkiden dolayı mı çatlama sıvısı mıİnşallah seninde ikiz olur belkide ayrı yumurtlamştr yumurta akı kıvamı akıntı varmı
Ben hep yumurtlama agrisi cekerdin ve cogunlukla kist ni var da patladi die doktora giderdim annemde cok kisy oluyo çünkü gittigimde yumurtluyorsun bak yumurtalatina dedi doktor cogul yumurtlarsan cok agrin oluyo buna emin ol sagdan 2 yumurta 1 tane soldan atmisim. Doktor sağdan hamile kalmışsın buyuk ihtimalle dedi. Aynen yumurta tutmuo yok oluyo zaten kendı içinde yada kiste dönüşüyor. Bende 1 tane ciko kist varmış eskiden yoktu buyuk ihtimalle bu kist o tutmayan yumurta ama 3cm dedi.Kızlar bilmediğim için soruyorum 3 kez yumurtlama ağrısı çektiğine göre birisi tutmamış o zaman öyle mi oluyo yani şimdi bende de 2 yumurta vardı milimleri farklı farklı zamanlarda çatlayabalir yani ben iğnenin etkisi sanıyordum batma lar falan normalde anlamam yumurtladığımı
Anladım canım sağolBen hep yumurtlama agrisi cekerdin ve cogunlukla kist ni var da patladi die doktora giderdim annemde cok kisy oluyo çünkü gittigimde yumurtluyorsun bak yumurtalatina dedi doktor cogul yumurtlarsan cok agrin oluyo buna emin ol sagdan 2 yumurta 1 tane soldan atmisim. Doktor sağdan hamile kalmışsın buyuk ihtimalle dedi. Aynen yumurta tutmuo yok oluyo zaten kendı içinde yada kiste dönüşüyor. Bende 1 tane ciko kist varmış eskiden yoktu buyuk ihtimalle bu kist o tutmayan yumurta ama 3cm dedi.
Ayni anda da çatlayabilirler farkli zamandada.
Çatlama sıvısı normal akıntı ben 2 ay önce ilk defa aylar sonra yumurtlama hissettim ovu yu bırakmştm bıktım çıkmıyor diye o gün kasıklarımda ağrı vardı ve yumurta akı gibi akıntı oldu ovu yapdım pozitfdi yunurtlamışm ve annemlere tatile gittiğimz için ilişki olmadı boş geçdi nasp değişmş o günden biliyorum yumurtlama günü akıntı oluyoYa biraz değişik olacak ama kusura bakmayın ben anlayamıyorum ilişkiden dolayı mı çatlama sıvısı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?