Klomen kullananlar??

Adaşmaşız hamilelerin duası kabul olur adaşım bekliyorum lütfen
Bu arada ilk denememde kaldim hamile yumurtalık takibi bile yaptırmadım isimim farkındaysan derinvebebekleri ben ikiz olacaklarını daha hamile kalmadan hissedip nickimi derinvebebekleri koydum kalbim temiz herhal

Merve derin ismim

Ne güzel yaa sorunun neydi niye kullandın bende pco var bugün doktora gittim iki yumurta vardı yarın çatlatma iğnem var vurulucam

Kızlar bilmediğim için soruyorum 3 kez yumurtlama ağrısı çektiğine göre birisi tutmamış o zaman öyle mi oluyo yani şimdi bende de 2 yumurta vardı milimleri farklı farklı zamanlarda çatlayabalir yani ben iğnenin etkisi sanıyordum batma lar falan normalde anlamam yumurtladığımı

İnşallah seninde ikiz olur belkide ayrı yumurtlamştr yumurta akı kıvamı akıntı varmı

Canm ya doktor 7 gün süre veriyorum adet olmazsan gel dedi şimdi ben gebelik testi yapsam yarın ilişki olup genelde çatlatma iğnesi 14 gün geçmeden pozitif diyorlar napam biraz daha bekleyeyimmi
7 gün mü canım ben ayın 4 ünde oldum iğneyi doktor 14 gün bekle hatta ayın 22 sine kadar adet olmazsan gel dedi iğnenin etkisi 12 gün yazıyo İlacın kağıdın da bile

Ben hep yumurtlama agrisi cekerdin ve cogunlukla kist ni var da patladi die doktora giderdim annemde cok kisy oluyo çünkü gittigimde yumurtluyorsun bak yumurtalatina dedi doktor cogul yumurtlarsan cok agrin oluyo buna emin ol sagdan 2 yumurta 1 tane soldan atmisim. Doktor sağdan hamile kalmışsın buyuk ihtimalle dedi. Aynen yumurta tutmuo yok oluyo zaten kendı içinde yada kiste dönüşüyor. Bende 1 tane ciko kist varmış eskiden yoktu buyuk ihtimalle bu kist o tutmayan yumurta ama 3cm dedi.

Ayni anda da çatlayabilirler farkli zamandada.

Anladım canım sağol iğnenin etkisi de olabiliyormuş batma ağrı o yüzden merak ettim ben herhalde iğnenin etkisi diyodum

Ya biraz değişik olacak ama kusura bakmayın ben anlayamıyorum ilişkiden dolayı mı çatlama sıvısı mı
Çatlama sıvısı normal akıntı ben 2 ay önce ilk defa aylar sonra yumurtlama hissettim ovu yu bırakmştm bıktım çıkmıyor diye o gün kasıklarımda ağrı vardı ve yumurta akı gibi akıntı oldu ovu yapdım pozitfdi yunurtlamışm ve annemlere tatile gittiğimz için ilişki olmadı boş geçdi nasp değişmş o günden biliyorum yumurtlama günü akıntı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…