Klomen kullananlar??

Kızlar kontrolden çıktım sağda 3 solda 3 6 yumurta gelişmiş dedi doktor. Güzel görünüyorlar dedi. Ovitrelle yazdı yarın öğlen göbekten vuracağım bir de progestan ve estrofem yazdı hap olarak yutacağım bunları kullanan oldu mu?

Ben estrofem kullandım canım progestandüşükse ona vermştr belki ama estrofem gerçekten işe yarıyor rahim kalınlaştırıyo bebek tutunması için

Ben estrofem kullandım canım progestandüşükse ona vermştr belki ama estrofem gerçekten işe yarıyor rahim kalınlaştırıyo bebek tutunması için
Yaa sen hamile misin tebrik ederim ben çatlatma bile vermez diyordum ama bu ilaçları verince umudum biraz daha yükseldi sen göbekten mi vurmuştun iğneni?

Bu ay klomen+ovitrelle ile hamile kalanlar ne kadar süredir istiyordunuz? Daha önce hiç gebelik yaşamış mıydınız? Bir de rahim filmi çekildiniz mi?

Çok tatlı anlatmışsınız:) inşallah gönlünüze göre olur en yakın zamanda dileğiniz gerçekleşir

Bu ay klomen+ovitrelle ile hamile kalanlar ne kadar süredir istiyordunuz? Daha önce hiç gebelik yaşamış mıydınız? Bir de rahim filmi çekildiniz mi?
Hamile değilim ama yanıtlamak istedim. Bir seneden fazladır istiyoruz. Daha evvel hiç gebelik yaşamadım. Rahim filmi çekildim. Sol tamamen tıkalı, sağ açık ama hidroselpenks teşhisi kondu. Bu nedenle klomen + çatlatma iğnesi kullandım fakat yanıt alamadım. Denemeye devam bakalım :)

Kızlar bende genelde adet düzensizliği oluyoda benim adetim gelince 6-7 gün sürüyordu bu sefer 8 gün sürdü hatta 6inci günde bitecek gibi koyu renkte geldi dünde bitti gelmiyor artık dedim ki gusül abdesti aldım ve şuan tekrar kanama var baya kan rengi klomenide dün bittirdim normal mi ya ? Hormonlardan olabilirmi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…