- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Insallah iyidir vardirnolur Olsun
Bende ozele gidiyorum cnm sorun yok randevude hemsireyim ya oyuzden insallah rabim nasip eder bize cnmİnşallah canım ben özele gidiyordum oda cok uzaktı devletten randevuyuda Geç verdiler artık bekliycem inşallah Rabbim elimize almayı nasip etsin
İnşaAllah canımBende ozele gidiyorum cnm sorun yok randevude hemsireyim ya oyuzden insallah rabim nasip eder bize cnm
Ben estrofem kullandım canım progestandüşükse ona vermştr belki ama estrofem gerçekten işe yarıyor rahim kalınlaştırıyo bebek tutunması içinKızlar kontrolden çıktım sağda 3 solda 3 6 yumurta gelişmiş dedi doktor. Güzel görünüyorlar dedi. Ovitrelle yazdı yarın öğlen göbekten vuracağım bir de progestan ve estrofem yazdı hap olarak yutacağım bunları kullanan oldu mu?
Yaa sen hamile misin tebrik ederimBen estrofem kullandım canım progestandüşükse ona vermştr belki ama estrofem gerçekten işe yarıyor rahim kalınlaştırıyo bebek tutunması için
Evet canım göbekten vuruldum şimdi gebeyim darısı başınaYaa sen hamile misin tebrik ederimben çatlatma bile vermez diyordum ama bu ilaçları verince umudum biraz daha yükseldi sen göbekten mi vurmuştun iğneni?
Amin canım inşallahEvet canım göbekten vuruldum şimdi gebeyim darısı başına
Merhaba cnm kan tahlilim cikti 1736.41Ben estrofem kullandım canım progestandüşükse ona vermştr belki ama estrofem gerçekten işe yarıyor rahim kalınlaştırıyo bebek tutunması için
Maşallah canım bak ne güzel cıkmşMerhaba cnm kan tahlilim cikti 1736.41
Sagol cnmMaşallah canım bak ne güzel cıkmş
İyi düşün canm benimde cuma randevumSagol cnmsukur carsamba randevum var insalah iyi gecer
Hakimizda hayirlisiİyi düşün canm benimde cuma randevum
Hakimizda hayirlisi
Isteyen herkeze nasip olsun allah kimsenin kucagini bos brakmasin
Amin inşallah canm
Bizlerede dua edin dualarınız kabul olurHakimizda hayirlisi
Isteyen herkeze nasip olsun allah kimsenin kucagini bos brakmasin
Isteyen herkeze nasip olur insallahBizlerede dua edin dualarınız kabul olur
Çok tatlı anlatmışsınız:) inşallah gönlünüze göre olur en yakın zamanda dileğiniz gerçekleşirBen 5 gün klomen kullandıktan sonra 19 Ekim günü 20 cm olan yumurtam olduğu için çatlatma iğnesini oldum kızlar.
Pazartesi günü yani çatlatma iğnesinden 14 gün geçtikten sonra evde yaptığım gebelik testi pozitif çıktı ancak kanda negatifi gördüm.
Doktor iğnenin etkisi ile pozitif görmüş olabileceğimi söyledi ancak benim aklıma yatmadı. Madem iğnenin içinde de hamilelik hormonu olarak bilenen Beta HCG var ve bu nedenle evde yaptığım test pozitif oldu aynı gün verdiğim kan testi daha hassas değil mi o niye görmedi iğne etkisini.
bir gün sonra yine gebelik testi yaptım evde ikinci çizgi bir önceki teste göre baya baya silikti.
Ama yinede pozitifti yani ama silik ama koyu ikinci çizgi vardı. Tıp bilimi ile ters düştüm resmen :) regli olmayı bekliyorum yarın normalde regli günüm eğer olmaz isem yeniden kan vericem o zamana kadar beklemedeyim
Hamile değilim ama yanıtlamak istedim. Bir seneden fazladır istiyoruz. Daha evvel hiç gebelik yaşamadım. Rahim filmi çekildim. Sol tamamen tıkalı, sağ açık ama hidroselpenks teşhisi kondu. Bu nedenle klomen + çatlatma iğnesi kullandım fakat yanıt alamadım. Denemeye devam bakalım :)Bu ay klomen+ovitrelle ile hamile kalanlar ne kadar süredir istiyordunuz? Daha önce hiç gebelik yaşamış mıydınız? Bir de rahim filmi çekildiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?