- 23 Haziran 2020
- 101
- 89
- 48
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Hayırlı olsun hamileliginizzAmin inşallah canım darısı hepinize banada iyi geldi beta
İğneden sonra belirti yaşadınız mı? Benim de 4. Günüm çok heyecanlıyımHayırlı olsun hamileliginizzbende çatlatma ignemi vurulali tam 12 gün oldu simdiden test yapmalıyim sizce ya da kendim test almayıp direkt acilde mi yaptıracağım bu arada bende kutahyadayim
Aaa neresindesin yok bekle biraz canm benceHayırlı olsun hamileliginizzbende çatlatma ignemi vurulali tam 12 gün oldu simdiden test yapmalıyim sizce ya da kendim test almayıp direkt acilde mi yaptıracağım bu arada bende kutahyadayim
Cok sağolun darısı size inşallah elime almak da nasip olur sağlıklıcaHayırlı olsun hamileliginizzbende çatlatma ignemi vurulali tam 12 gün oldu simdiden test yapmalıyim sizce ya da kendim test almayıp direkt acilde mi yaptıracağım bu arada bende kutahyadayim
:):):) teşekkür ederim. Sonuç tatlı olmadı ama hamile değilim....Çok tatlı anlatmışsınız:) inşallah gönlünüze göre olur en yakın zamanda dileğiniz gerçekleşir
Merkezindeyim ya sizz?Aaa neresindesin yok bekle biraz canm bence
:):):) teşekkür ederim. Sonuç tatlı olmadı ama hamile değilim....
Sizinde gönlünüzce olur umarum hersey
İnşaAllah canım ben tavşnlıdaymMerkezindeyim ya sizz?Yaa heyecandan zor dayanıyorum. İnşallah bizde pozitif sonucu alırız
Canm doktora gidecektin galiba gittnmiIsteyen herkeze nasip olur insallah
ben iki ay üst üste klomen ve çatlatma kullandım. Yüzümü sivilceler bastı ve göğüslerimde anormal sızılar oldu bu ay kullanmadım mesela. Bıraktım bu ay insanın ruh hali bile değişiyor, mutsuz ve agresif olmuştum benBir-kac denemeden sonra olursunuz muhtemelen benimde 4. Denememdi bu ay bu akşam 8 de Ovitrelle catlatma iğnem var bakalım başlıyor en stresli , meraklı, umutlu günler :)
Sivilce bende de oldu ya iğne mi yapıyorben iki ay üst üste klomen ve çatlatma kullandım. Yüzümü sivilceler bastı ve göğüslerimde anormal sızılar oldu bu ay kullanmadım mesela. Bıraktım bu ay insanın ruh hali bile değişiyor, mutsuz ve agresif olmuştum ben
Hep günde iki veriyorlar kaç gün kullandınız acaba?Kızlar klomen biteli 3 gün oldu bugün kontol yapıldı doktor erken ama çok küçük dedi ümitsiz konuştu. Günde 1 tane kullanmıştım haftaya perşembe gel dedi haftaya kadar büyürmü yaa
Bana önce bir taneden başlıyoruz dedi. 5 gün kullandım adetin 3üncü gününden itibaren bitincede 3 gün sonra kontrole gittim büyüme yapmamış pek dedi haftaya perşembe bidaha gidicemHep günde iki veriyorlar kaç gün kullandınız acaba?
Vardır elbet doktorun bir bildiği. Muhtemelem gelecek ay günde 2 verirBana önce bir taneden başlıyoruz dedi. 5 gün kullandım adetin 3üncü gününden itibaren bitincede 3 gün sonra kontrole gittim büyüme yapmamış pek dedi haftaya perşembe bidaha gidicem
İnşallah güzel haberler alırsın. Ben de klomen kullandım. Çatlatma iğnesi yapıldı ben de bekliyorum 1 haftam varİlk tedavi sanırım.klomen kullanıp yumurta takibi yapacak sonrada iğne yapılacak uygun olgunluğa ulaşırsa.sonra da ilişki önerir.ben kullanıyorum bu ikinci ayım henüz gebelik oluşmadı beklemedeyim bir hafta kaldı âdete bakalım ne olacak
iğne mi yoksa klomen mi bilemedim ama vücudumda sürekli bir değişimler vardır. Bu ay ara verdim kullanmıyorumSivilce bende de oldu ya iğne mi yapıyor
gitim cnm bebisin ilk resmini aldik ama keseyi gordu sadece aslinda hamilesin dedi ama bende o heycanla bebisi sormadim sonra ultrason resmine baktim o yuvarlak yuzuk seklinde birsey olmasi gerekiyor ya o yak sanki simdi 21 de gel bakalim kalp atisina dedi cok heycanliyimmm var mi senceCanm doktora gidecektin galiba gittnmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?