• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar??

MERHABA CNM BENDE ADET SOKTURUCU ICTIM GECEN AY 28 DE BASLADI 29-30 OYLE LEKELENME OLDU 1-2-3 KANAMAM OLDU ZATEN GENELDE 3 GUN SURER NET KANAMA BITINCE YANI ADETIMIN 3 CU GUNU BASLADIM KLOMENE 5 GUN ICTIM SABAH AKSAM SATI SATINE ICTIM SABAH 9 AKSAM 9 INSALLAH YARDIMCI OLMUSUMDUR SONRA 17 DE GECEN AY CATLATMA IGNESI OLDUM
Canım lekelenme değil bu bildiğimiz kanamam var benim yaa ama bi kaç damla gibi çok çok az genelde ilk gün aşırı kanamam olurdu benim. İlaçtanmı bilemedim adet sancımda var ozaman ben yinede 2 gün sonramı başlayım klomene? Doktorumada ulaşamiyorum 😞 şaşırdım napcamı

Canım lekelenme değil bu bildiğimiz kanamam var benim yaa ama bi kaç damla gibi çok çok az genelde ilk gün aşırı kanamam olurdu benim. İlaçtanmı bilemedim adet sancımda var ozaman ben yinede 2 gün sonramı başlayım klomene? Doktorumada ulaşamiyorum 😞 şaşırdım napcamı
BN LEKELENE OLMUSTU 3 GUN TAM KANAMAYI BEKLEDIM CNM

Merhabalar kızlar bugün bnde çatlat ma iğnesi oldum Dua edin inşallah sağlıcakla doktorum yarın ve sonraki 2 gün hergun ilişki dedi umarım tutar bebişim

merhaba kizlar 27.11.2020 de kan tahlilim 41.85 di 30.11.2020 de 208 oldu yeterli mi sizce doktor bu cuma yine yap dedi klomen ve catlatma ignesi kulandim ilk gebelim ACABA BU AKSAM TEST YAPSAM DAHA NET CIKAR MI CIZGI CUMA YINE KAN TAHLILI YAP DEDI DOKTOR AMA SABIRSIZIM HANI ARTMA VARSA CIZGI DAHA NET OLUR BENCE
Canım bence güzel artmış inşallah böyle devam eder 🤲🏻😍

merhaba kizlar 27.11.2020 de kan tahlilim 41.85 di 30.11.2020 de 208 oldu yeterli mi sizce doktor bu cuma yine yap dedi klomen ve catlatma ignesi kulandim ilk gebelim ACABA BU AKSAM TEST YAPSAM DAHA NET CIKAR MI CIZGI CUMA YINE KAN TAHLILI YAP DEDI DOKTOR AMA SABIRSIZIM HANI ARTMA VARSA CIZGI DAHA NET OLUR BENCE
Bende acilde 3 kere 2 gün aralıkla kan verdim doktora gitmeme 8 gün var randevuya keseyi görmek için 2 kat düzenli artıyor diye bidaha kan vermedim 970 i görünce bıraktım inşallah iyidir benimde ☺️😘 şöyle arttı adete 3 gün kala 184, 2 gün sonra 389 ondan 2 gün sonra 970 di canı. Benm

Bende acilde 3 kere 2 gün aralıkla kan verdim doktora gitmeme 8 gün var randevuya keseyi görmek için 2 kat düzenli artıyor diye bidaha kan vermedim 970 i görünce bıraktım inşallah iyidir benimde ☺️😘 şöyle arttı adete 3 gün kala 184, 2 gün sonra 389 ondan 2 gün sonra 970 di canı. Benm
bn 27 de adetime 3 gun vardi 41 cikti 30 da 1 gunvardi 208 simdi kismet olusa 4 gun gecikmeyle bakalim kese kacta olusiyor 1000 de sonra glb

Agrin var mi cnm bn ara sira var korkuyorum hala emin degilim oyle rahatlayamadim dikat ediyorum aslimda ama nasip allah yardimcimiz olsun salikli evlatlar aliriz insalah kucaklarimiza isteyen herkeze nasip olur insallah 😘😘😘😘😘

bn 27 de adetime 3 gun vardi 41 cikti 30 da 1 gunvardi 208 simdi kismet olusa 4 gun gecikmeyle bakalim kese kacta olusiyor 1000 de sonra glb
2500 lerde normal ultrasona görülüyomuş canım ben gidene kadar Bi sorun çıkmazsa inşallah nasipse kalp atışını felan duyucam galiba 7 haftalık olacak insallah Rabbım izin verirse

Agrin var mi cnm bn ara sira var korkuyorum hala emin degilim oyle rahatlayamadim dikat ediyorum aslimda ama nasip allah yardimcimiz olsun salikli evlatlar aliriz insalah kucaklarimiza isteyen herkeze nasip olur insallah 😘😘😘😘😘
Evet canım cok vardı zamanla aza indi ara sıra oluyor ama ilk öğrendiğim kadar değil

2500 lerde normal ultrasona görülüyomuş canım ben gidene kadar Bi sorun çıkmazsa inşallah nasipse kalp atışını felan duyucam galiba 7 haftalık olacak insallah Rabbım izin verirse
Insallah cnm bn dektorumda cuma yaptir sonrs kontrol gununu berirleriz dedi bir degil bi sukur 😘😘😘😘

canımcım ben bu dediklerinin hepsini zaten Zeynep Kamil de yaptırdım. İnfertilitede hepsini yaptırdım. Sperm testimi ze yaptrıdık. Rahim filmi, hormon testleri.... Şimdi ekstra olarak memografi de isteinyor dosya açılması için. ama benm devlette şansım yok çünkü benim bir evladım var. Hiç çocuğu olmayanlara karşılıyor devlet. Doktor kendisi söyledi bunu bana. Benim derdim tüp bebek değil tetkikleri yaptırmak olduğundan çok üstüne düşmedim o zaman. Özel de bu rapor çıkıyormu onu merak ettim ben.
Merhaba devlet hastanesınde rahim filmi çekildiniz sanırım narkoz kullanıyolar mı yoksa uyanıkken mı yapılıyo bıde sunu sorcam heralde ınfertelıte bolumu yapıyor bunu dımı yanı kendı once tahlıl falan yapıyo gerek gorurse mı cekıyo bu fılmı

Back