- Konu Sahibi Ay tenli anne
Canm doktora gidecektin galiba gittnmi
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar oldu ki tedaviye başlayalı kusura bakmayın tüm mesajları okuyamadımHanımlar 2. Klomeni kullandım üstüne birde ovitrelle.
Ama maalesef ki adet oldum.
Bugün doktora gittiğimde bu ay vücudun dinlensin önümüzdeki ay aşılama yapalım dedi. Takipli ya da yumurtlamalı aşılama gibi bişey dedi sanırım. İyi de aşılama için daha erken değil mi? Çatlatma iğnesi tedavisi bile 6 ay yazıyor nette anlamadım hiçbir şey. Zaten devlet hastanesi. Kapıdan ancak konuşabildim.
Olmazmı canm içini ferah tutgitim cnm bebisin ilk resmini aldik ama keseyi gordu sadece aslinda hamilesin dedi ama bende o heycanla bebisi sormadim sonra ultrason resmine baktim o yuvarlak yuzuk seklinde birsey olmasi gerekiyor ya o yak sanki simdi 21 de gel bakalim kalp atisina dedi cok heycanliyimmm var mi sence
HAFIF BIR YUVARLAK VAR SANKI AMA BLMM SENCE VAR MIOlmazmı canm içini ferah tut
Canım doktor kalp atışı için çağrdıysa zaten bebeği görmüştür endişe yapma hiçHAFIF BIR YUVARLAK VAR SANKI AMA BLMM SENCE VAR MI
Insallah cnmCanım doktor kalp atışı için çağrdıysa zaten bebeği görmüştür endişe yapma hiç
Hersey olmasi gerekti gibi dediCanım doktor kalp atışı için çağrdıysa zaten bebeği görmüştür endişe yapma hiç
Normal canım benim öyle idi geçti klomen den dir meme uclarıda agrıyacak yanacak gibi oldular kasık agrısı ama hepsi geçti beklemedeyimKızlar merhaba bende bu ay ilk defa klomen kullandım geçen hafta çarşamba basladim pazar günü ilacım bitti pazartesi gününden itibaren ovulasyon başladım bugün ilaç bitiminin 3. Günü bel ağrım fazlasıyla var normal mi sizce ?
Hadi hayırlı sonucu al kuzum benim , peki bu pik olayini adetin 1. Günden itibaren sayarak mi hesapliyoruz , yani benim satim 7 Aralık, bugün 10. Gün mu oluyor , yoksa adet sonundan itibaren sayarsak 6. Gün mu oluyorNormal canım benim öyle idi geçti klomen den dir meme uclarıda agrıyacak yanacak gibi oldular kasık agrısı ama hepsi geçti beklemedeyim
Canım ben adet birimi başladım ovalasyon yapmaya 11 rinci günü pik gördüm o günü tek degerlendirdim ondan sonraki gün doktora gittim dedi yumurta n çatlamamış kafam karıştı doktor dan geldim ovalasyon testi yaptım silikleşmişti şaşırdım daha değerlendirme dim şuan beklemedeyimHadi hayırlı sonucu al kuzum benim , peki bu pik olayini adetin 1. Günden itibaren sayarak mi hesapliyoruz , yani benim satim 7 Aralık, bugün 10. Gün mu oluyor , yoksa adet sonundan itibaren sayarsak 6. Gün mu oluyor
Adet oluşunun 1. Gününden itibaren mi saydın kuzum yoksa adet bitimi sonrası 11. Gün mu :) Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah kuzum hangi marka kullanıyorsunCanım ben adet birimi başladım ovalasyon yapmaya 11 rinci günü pik gördüm o günü tek degerlendirdim ondan sonraki gün doktora gittim dedi yumurta n çatlamamış kafam karıştı doktor dan geldim ovalasyon testi yaptım silikleşmişti şaşırdım daha değerlendirme dim şuan beklemedeyim
kontrole gittin mi canım ne oldu ne dedi doktor ?Bende klomene başlayalı 3 gün oldu 6 kasımda kontrole gideceğim hayrlı haber alırım inşallah hepimiz hayrlı haberler alırz inşallah
Adetin birinci gününden sayarsak 11 rinci gün gördüm piki istigramda bir sitede aldım bu pembe olanlardan senin kaçıncı gündür inşallah güzel sonuşlar alırsın benim umudum yok bu ayAdet oluşunun 1. Gününden itibaren mi saydın kuzum yoksa adet bitimi sonrası 11. Gün mu :) Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah kuzum hangi marka kullanıyorsun
Kuzum benim de bugün adet başlangıcını sayarsam 10. günüm bel ve kasık ağrım var diğer topiklerde yakı olayını gördüm bugün yakı yapistiracagim belime bakalım hayırlısıAdetin birinci gününden sayarsak 11 rinci gün gördüm piki istigramda bir sitede aldım bu pembe olanlardan senin kaçıncı gündür inşallah güzel sonuşlar alırsın benim umudum yok bu ay
Ben yakı yapmadım benimde belim çok agrıyordu yürüyemiyordum sonra bel hafifledi ğöğüs uçrarı ağrımaya başladı birde yanıyordu hepsi geçti klomen yapıyor doktora gidecekmisin kontrol leKuzum benim de bugün adet başlangıcını sayarsam 10. günüm bel ve kasık ağrım var diğer topiklerde yakı olayını gördüm bugün yakı yapistiracagim belime bakalım hayırlısı
Yok kuzum doktor cagirmadi her gün deneyin dedi olmazsa önümüzdeki aya ki inşallah gerekmezBen yakı yapmadım benimde belim çok agrıyordu yürüyemiyordum sonra bel hafifledi ğöğüs uçrarı ağrımaya başladı birde yanıyordu hepsi geçti klomen yapıyor doktora gidecekmisin kontrol le
Amin inşallah gerekmez senin ilkmi canımYok kuzum doktor cagirmadi her gün deneyin dedi olmazsa önümüzdeki aya ki inşallah gerekmez
Doktor tedavisiyle ilk kuzum 6 aydır deniyordukAmin inşallah gerekmez senin ilkmi canım
İnşallah olur canımDoktor tedavisiyle ilk kuzum 6 aydır deniyorduk