• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar??

Kızlar kontrolden çıktım sağda 3 solda 3 6 yumurta gelişmiş dedi doktor. Güzel görünüyorlar dedi. Ovitrelle yazdı yarın öğlen göbekten vuracağım bir de progestan ve estrofem yazdı hap olarak yutacağım bunları kullanan oldu mu?

Kızlar kontrolden çıktım sağda 3 solda 3 6 yumurta gelişmiş dedi doktor. Güzel görünüyorlar dedi. Ovitrelle yazdı yarın öğlen göbekten vuracağım bir de progestan ve estrofem yazdı hap olarak yutacağım bunları kullanan oldu mu?
Ben estrofem kullandım canım progestandüşükse ona vermştr belki ama estrofem gerçekten işe yarıyor rahim kalınlaştırıyo bebek tutunması için

Ben estrofem kullandım canım progestandüşükse ona vermştr belki ama estrofem gerçekten işe yarıyor rahim kalınlaştırıyo bebek tutunması için
Yaa sen hamile misin tebrik ederim 🥰 ben çatlatma bile vermez diyordum ama bu ilaçları verince umudum biraz daha yükseldi 🙂 sen göbekten mi vurmuştun iğneni?

Bu ay klomen+ovitrelle ile hamile kalanlar ne kadar süredir istiyordunuz? Daha önce hiç gebelik yaşamış mıydınız? Bir de rahim filmi çekildiniz mi?

Ben 5 gün klomen kullandıktan sonra 19 Ekim günü 20 cm olan yumurtam olduğu için çatlatma iğnesini oldum kızlar.
Pazartesi günü yani çatlatma iğnesinden 14 gün geçtikten sonra evde yaptığım gebelik testi pozitif çıktı ancak kanda negatifi gördüm.
Doktor iğnenin etkisi ile pozitif görmüş olabileceğimi söyledi ancak benim aklıma yatmadı. Madem iğnenin içinde de hamilelik hormonu olarak bilenen Beta HCG var ve bu nedenle evde yaptığım test pozitif oldu aynı gün verdiğim kan testi daha hassas değil mi o niye görmedi iğne etkisini.

bir gün sonra yine gebelik testi yaptım evde ikinci çizgi bir önceki teste göre baya baya silikti.
Ama yinede pozitifti yani ama silik ama koyu ikinci çizgi vardı. Tıp bilimi ile ters düştüm resmen :) regli olmayı bekliyorum yarın normalde regli günüm eğer olmaz isem yeniden kan vericem o zamana kadar beklemedeyim
Çok tatlı anlatmışsınız:) inşallah gönlünüze göre olur en yakın zamanda dileğiniz gerçekleşir

Bu ay klomen+ovitrelle ile hamile kalanlar ne kadar süredir istiyordunuz? Daha önce hiç gebelik yaşamış mıydınız? Bir de rahim filmi çekildiniz mi?
Hamile değilim ama yanıtlamak istedim. Bir seneden fazladır istiyoruz. Daha evvel hiç gebelik yaşamadım. Rahim filmi çekildim. Sol tamamen tıkalı, sağ açık ama hidroselpenks teşhisi kondu. Bu nedenle klomen + çatlatma iğnesi kullandım fakat yanıt alamadım. Denemeye devam bakalım :)

Kızlar bende genelde adet düzensizliği oluyoda benim adetim gelince 6-7 gün sürüyordu bu sefer 8 gün sürdü hatta 6inci günde bitecek gibi koyu renkte geldi dünde bitti gelmiyor artık dedim ki gusül abdesti aldım ve şuan tekrar kanama var baya kan rengi klomenide dün bittirdim normal mi ya ? Hormonlardan olabilirmi ki 😔

Back