- 20 Ocak 2020
- 444
- 145
- 53
- Konu Sahibi Ay tenli anne
Geçen ay 12. Günü gitmiştim, 2.klomene başladım doktorum 13.Günü çağırdı salı günü gideceğimKizlar klomen bittikten kaç gün sonra yumurtalık kontrolü yapmaya gidiliyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçen ay 12. Günü gitmiştim, 2.klomene başladım doktorum 13.Günü çağırdı salı günü gideceğimKizlar klomen bittikten kaç gün sonra yumurtalık kontrolü yapmaya gidiliyor ?
SElam canım, devlet hastanesinden randevu alabilmek çok güç gün de 5 kişiye filim çekiyorlar ve 1 saat aralığı var o saat dışında arayamıyorsun rendevu birimini düşmüyorda. Ben düşürdüm aldım randevuyu bana 3 ay sonrasına gün verdiler. Ben de gittim özelde çektirdim. Ecomar kadıköy şb de. Avrupa yakasında da şubeleri var. 700 Tl ye çektirdim ama sıfır ağrı.Merhaba devlet hastanesınde rahim filmi çekildiniz sanırım narkoz kullanıyolar mı yoksa uyanıkken mı yapılıyo bıde sunu sorcam heralde ınfertelıte bolumu yapıyor bunu dımı yanı kendı once tahlıl falan yapıyo gerek gorurse mı cekıyo bu fılmı
Ayrıca evet bunun için infertilite bölümünden randevu alıp muayene olmanız gerekmekte. Onlar sizde bir takım tahliller yapacaklar ve bri evrak verecekler size orada istedikleri evraklar yazıyo zaten. Hepsini tamamlyınca da dosyanızı içeri veriyorsunuz.Merhaba devlet hastanesınde rahim filmi çekildiniz sanırım narkoz kullanıyolar mı yoksa uyanıkken mı yapılıyo bıde sunu sorcam heralde ınfertelıte bolumu yapıyor bunu dımı yanı kendı once tahlıl falan yapıyo gerek gorurse mı cekıyo bu fılmı
Narkozsuz mu cektırdınız cok agrılı dıye yazmıslar hep oyuzden cok korkuyorum ben ben bugun devlete gıttım hormon tahlılı verdım doktorda ıyı yaşlı bı adamdı adetın bıtınce gel yumurtalarına bakıcam dedı belkı gıderım bu adama tabı denk gelırse bıdhaSElam canım, devlet hastanesinden randevu alabilmek çok güç gün de 5 kişiye filim çekiyorlar ve 1 saat aralığı var o saat dışında arayamıyorsun rendevu birimini düşmüyorda. Ben düşürdüm aldım randevuyu bana 3 ay sonrasına gün verdiler. Ben de gittim özelde çektirdim. Ecomar kadıköy şb de. Avrupa yakasında da şubeleri var. 700 Tl ye çektirdim ama sıfır ağrı.
Ben narkozsuz görüntüleme merkezinde çektiredim. Sıfır ağrı ve sızı normal muayene olabiliyorsan bunu da yapabilirsin. Daha önce muayene oldun mu yumurtalıklarına baktılar mı?Narkozsuz mu cektırdınız cok agrılı dıye yazmıslar hep oyuzden cok korkuyorum ben ben bugun devlete gıttım hormon tahlılı verdım doktorda ıyı yaşlı bı adamdı adetın bıtınce gel yumurtalarına bakıcam dedı belkı gıderım bu adama tabı denk gelırse bıdha
MERHABA CNM NE YAPTIN KONTROLE GITIN MICanım bence güzel artmış inşallah böyle devam eder
Evet muayene oldum daha once ama buna cok agrılı oluyo yazıyolar hep kısa mı suruyo kac dakıka? Baktılar benmkı karısık bıraZ ya pko var adet duzensızlıgı flan 1 senedır ugrasıyoruz bebek ıcın bkalım hayırlısıBen narkozsuz görüntüleme merkezinde çektiredim. Sıfır ağrı ve sızı normal muayene olabiliyorsan bunu da yapabilirsin. Daha önce muayene oldun mu yumurtalıklarına baktılar mı?
Yok canım daha benim cuma günü haftaya sen nabtın Bi haber varmıMERHABA CNM NE YAPTIN KONTROLE GITIN MI
kısa canım 5 dk lık bir işlem . Benim gititğim merkez bu konuda çok uzman. Sonomed yaz bak araştır pişman olmazsın. İstanbuldaysan tercih edebilirsin.Evet muayene oldum daha once ama buna cok agrılı oluyo yazıyolar hep kısa mı suruyo kac dakıka? Baktılar benmkı karısık bıraZ ya pko var adet duzensızlıgı flan 1 senedır ugrasıyoruz bebek ıcın bkalım hayırlısı
BN BUGUN VERDIM CNM YARIN INSALAH SONUCLAR CIKICAK INSALLAH YUKSELMISTIR BERIRTILERIN FELAN VAR MIYok canım daha benim cuma günü haftaya sen nabtın Bi haber varmı
Göğüsleri hala şiş canım kasık ağrılarım eskisi kadar ağrımıyo bide mide bulantılarıda arttıBN BUGUN VERDIM CNM YARIN INSALAH SONUCLAR CIKICAK INSALLAH YUKSELMISTIR BERIRTILERIN FELAN VAR MI
MERHABA CNM YA BN IC BERIRTIM YOK KUSMA FELANDA YOK BOS GEBELIK ICIN OKUDUM SIMDI OFF COK CNM SIKILDI DAHA DOKTORA DA GIDEMEDIM BUGUN KAN VERDIM AMA OFFF BOS GEBELIKTE HCG YINE YUKSELIYORMUSGöğüsleri hala şiş canım kasık ağrılarım eskisi kadar ağrımıyo bide mide bulantılarıda arttı
Bende cok taktım canım öyle olursa felan diye kese görmedimya daha ama öyle deme sitres yapma Rabbim verirse olur hayrlısı de herzaman inancını kaybetme evet illaki insan sitres yapıyor bende böyle sitres yapınca rahatlamak için hep böyle diyorum kasıklarda ağrı yokmu ama bazılarında hiç belirti olmuyo herkese olacak diye bişey yok canımMERHABA CNM YA BN IC BERIRTIM YOK KUSMA FELANDA YOK BOS GEBELIK ICIN OKUDUM SIMDI OFF COK CNM SIKILDI DAHA DOKTORA DA GIDEMEDIM BUGUN KAN VERDIM AMA OFFF BOS GEBELIKTE HCG YINE YUKSELIYORMUS
ARADA BIR AGRIM VAR AMA MIDE BULANTISI FELAN YOK HALSIZIM OFFFF AKSAMA CIKSA SU SONUCLAR KISMETSE PAZARTESI HEMEN KONTROLE GIDICEMMM HCG 208 DI 30 DA 7 NEKADAR GORULUR KESE BENCE SENCEBende cok taktım canım öyle olursa felan diye kese görmedimya daha ama öyle deme sitres yapma Rabbim verirse olur hayrlısı de herzaman inancını kaybetme evet illaki insan sitres yapıyor bende böyle sitres yapınca rahatlamak için hep böyle diyorum kasıklarda ağrı yokmu ama bazılarında hiç belirti olmuyo herkese olacak diye bişey yok canım
OFF COK STRES YAPTIM GlB BlM ESIMDE SPERM BOZUKLU VARDI AMA MORFOLOJIKBende cok taktım canım öyle olursa felan diye kese görmedimya daha ama öyle deme sitres yapma Rabbim verirse olur hayrlısı de herzaman inancını kaybetme evet illaki insan sitres yapıyor bende böyle sitres yapınca rahatlamak için hep böyle diyorum kasıklarda ağrı yokmu ama bazılarında hiç belirti olmuyo herkese olacak diye bişey yok canım
Bencede gözükür canım ama bi ihtimal bu gün 4 dü 2000 lerde olması gerekiyor biraz bekle öyle git istersen garanti olsun benim şu an 58 binleride olması gerekiyor beta en son yaptırdığım 970 in üstünden 1 hafta geçdi ve 1 hafta daha var o zamana kadar kesin sonuç alırım diye düşünüyorum cok bekledim ama randevu bulamadım sende bekle istersen 2, 3 günARADA BIR AGRIM VAR AMA MIDE BULANTISI FELAN YOK HALSIZIM OFFFF AKSAMA CIKSA SU SONUCLAR KISMETSE PAZARTESI HEMEN KONTROLE GIDICEMMM HCG 208 DI 30 DA 7 NEKADAR GORULUR KESE BENCE SENCE
Canım azosperm le Bi kalanlar var kendini rahatla bazen buraya giriyorum mesela boş gebelik felan bilmiyodum hiç duymadım burda öğrendim bazen girmekte istemiyorum etkileniyorum diye ama merakta ediyorumOFF COK STRES YAPTIM GlB BlM ESIMDE SPERM BOZUKLU VARDI AMA MORFOLOJIK
Of ya insallah vardir kac olmasi gerek bebisi gormesi icinCanım azosperm le Bi kalanlar var kendini rahatla bazen buraya giriyorum mesela boş gebelik felan bilmiyodum hiç duymadım burda öğrendim bazen girmekte istemiyorum etkileniyorum diye ama merakta ediyorum
2500 lerde felan olması gerek galiba canım bende sitres giriyorum boş olurmu felan diye Allaha emanet artıkOf ya insallah vardir kac olmasi gerek bebisi gormesi icin
Insallah iyidir vardir nolur olsun2500 lerde felan olması gerek galiba canım bende sitres giriyorum boş olurmu felan diye Allaha emanet artık