- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
aynen çok sinirli ve gergindimRuh haliniz sinirlimiydiniz
Belirti aramak istemiyorum kendimde ve bu ay içimden Bi ses yok diyo ve testte yapmak istemiyorum 13. Günüm iğneden sonra eğer adet günüm geçerse öyle yapıcammaynen çok sinirli ve gergindim
benim 14. günden sonra pozitif çıkmıştı. Tabi bekleyebilirseniz daha güzel ama ben hiç o kadar sabırlı olamadımBelirti aramak istemiyorum kendimde ve bu ay içimden Bi ses yok diyo ve testte yapmak istemiyorum 13. Günüm iğneden sonra eğer adet günüm geçerse öyle yapıcamm
İnşaAllah rabbim hayrlısını versin en güzelini o biliyor,benim 14. günden sonra pozitif çıkmıştı. Tabi bekleyebilirseniz daha güzel ama ben hiç o kadar sabırlı olamadıminşallah tutunmuştur bebeğiniz
Çok sağol arkadaşım inşallah dediğin gibidir isteyen herkese nasip etsin Rabbim bizler de içindeCanm durup dururken yükselmez demekki hamilesin testler 10 un üstünde algılamıyo zaten ona negatf cıkmışdr daha cok yenidir belkide cok mutlu oldum adına
Amin inşallah canm ama durup dururken yükselmez ki 8 cok yani bence inşallah binleride görürsün canmmÇok sağol arkadaşım inşallah dediğin gibidir isteyen herkese nasip etsin Rabbim bizler de içinde
İnşaAllah yaIyi dusun iyi olsun insallah vardir minos
Banada oldu aynısı canm kaçıncı günün iğneden benmde soldaydı cok ağrı oldu ilişkide ablamadmKizlar bu aksam yine iliskiye girdik esimle ama bitirdinde bn sa katima cok agri girdi gozumden yas geldi agladim sonra moralim cok bozuldu sizce ne oldu doktor yumurtamin sa katimda oldunu soylemisti ..
Gunaydin cnm 3 gunu ama cok bonrek agrisi gibi fena bi snaciydi agladim esiminde morali bozuldu olmasa asilama felan yapalim dedi ne bu eziyet esimin isi yogun bn de oyle sabah evden 7 de cikip aksam 8 evdeyiz 3 gecedir her aksam.iliskiye girmeye ozen gosterdik kacirmamak icin catladi gunu ama normal mi acaba bukafar agriBanada oldu aynısı canm kaçıncı günün iğneden benmde soldaydı cok ağrı oldu ilişkide ablamadm
Aslında ağrı iyi diyorlar yumurta çatlama belirtisimi sanada günaydın canm gerçekten cok karışık herkeste farklı etki yapıyor ya ama banada oldu cok zorlandımGunaydin cnm 3 gunu ama cok bonrek agrisi gibi fena bi snaciydi agladim esiminde morali bozuldu olmasa asilama felan yapalim dedi ne bu eziyet esimin isi yogun bn de oyle sabah evden 7 de cikip aksam 8 evdeyiz 3 gecedir her aksam.iliskiye girmeye ozen gosterdik kacirmamak icin catladi gunu ama normal mi acaba bukafar agri
Nolur olsun artik isteyen herkeze nasip etsin allahAslında ağrı iyi diyorlar yumurta çatlama belirtisimi sanada günaydın canm gerçekten cok karışık herkeste farklı etki yapıyor ya ama banada oldu cok zorlandım
Amin inşallah yaa gerçekten cok başka bişey iş bu duygu insan evlenmeden bilemiyoNolur olsun artik isteyen herkeze nasip etsin allah
Benim her ay düzenli olarak bu tarz ağrılarım oluyordu tabi tedaviye başladigim zamanlar hissetmeye başladım bi kaç aydır doktor yumurtlama günü olarak değerlendirdi ağrıların normal olduğunu bende eylülde klomen kullandım 16 18 mm büyüklüğünde iki tane yumurta oluşmuştu catlatma ignesi olacaktım eşimin işinden dolayı o günler yanımda olamayacaktı iğneyi erteleyip 3 gün sonra tekrar doktara gittim çatlamışmi diye catlamamistu ve 21 24 mm büyüklüğüne ulaşmıştı iğneyi oldum ama tutmadı 1 ay ara vermiştim bu ay yine başladım başka doktorla bi sıkıntı yok ne bende ne eşimde hayırlısı bakalım rabbim bekletiyorsa guzellestiriyordur bunun ümidiyle sabırla diyecemde sabırsızlıkla bekliyorum rabbim hepimize bu duyguyu yaşatsın inşallahAslında ağrı iyi diyorlar yumurta çatlama belirtisimi sanada günaydın canm gerçekten cok karışık herkeste farklı etki yapıyor ya ama banada oldu cok zorlandım
CANIM SEN NAPTINYok yapmadım 17. Gün felan eğer adet olmazsam yapıcam yok gibi geliyo o yüzden fazla ümitlenmedim zaten
14. Günüm test yapmadım kremsi akıntı var bide adet olucam gibi bel ağrısı olucam heraldeCANIM SEN NAPTIN
TEST YAPMADIN MI14. Günüm test yapmadım kremsi akıntı var bide adet olucam gibi bel ağrısı olucam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?