• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar??

Belli olmaz canm belki adet gününe kadar çıkar inşallah tam umudunu yitirdiği an sana sürpriz olur canm 😘 bide ben bişey sorucam iğne vurulmuşmuydun vueulduysan mavi damarlar belirdi ş göğüslerde
İğne vuruldum göğüs ağrısı mavi damar batma lar vardı ama maalesef diğer aya inşallah sizlerin olur

36 saat sonra çatladığını biliyorum benim ilk denemem başarısız galiba bugün 15.günüm sabah test yaptım negatif maalesef umarım sizler kavuşursun uz bu ay mucizelerinize cuma günü kontrol var inşallah kiste falan dönüşmemiştir benim de iki tane yumurtam vardı 19 ve 22 mm
Moralini bozma cnm insallah hepimize nasip olur

Kızlarr birsey sormam lazım size söylemiştim gebelik testi yaptım tek çizgiydi çatlar iğnesinin 15. Günü yok diye doktora randevu aldım yarın için Bi daha kan ver dedi iki gün önce değerim 4 dü bugün 8 çıktı sizce noluyo anlamadım

Kızlarr birsey sormam lazım size söylemiştim gebelik testi yaptım tek çizgiydi çatlar iğnesinin 15. Günü yok diye doktora randevu aldım yarın için Bi daha kan ver dedi iki gün önce değerim 4 dü bugün 8 çıktı sizce noluyo anlamadım
Ayy hadi inşaallah hamilesin 🤗 güzel haberler ver bize canım

Çok sağol ayşecimmm kafam çok karışık inşallah Bi sıkıntı çıkmaz ama değer çok az gibi
Sen hiç stres yapma canım bol bol dua inşallah kat ve kat artar değerin iğnenin etkisi çoktan geçmiştir belkide geç döllenme oldu bilemiyorum, doktora tekrardan ne zaman giçeceksin

Sen hiç stres yapma canım bol bol dua inşallah kat ve kat artar değerin iğnenin etkisi çoktan geçmiştir belkide geç döllenme oldu bilemiyorum, doktora tekrardan ne zaman giçeceksin
Doktora yarınn için randevu almıştım sen gene kan ver dedi verdim 8 çıktı işte hafta sonu giriyo araya pazartesi kan ver tekrar dedi görüşelim dedi

Doktora yarınn için randevu almıştım sen gene kan ver dedi verdim 8 çıktı işte hafta sonu giriyo araya pazartesi kan ver tekrar dedi görüşelim dedi
Anladım canım mecbur pazartesiyi bekliycez inşallah kan değerindeğerinsen hiç stres yapma ağır iş de yapma, adet günün ne zaman geçti mi

Anladım canım mecbur pazartesiyi bekliycez inşallah kan değerindeğerinsen hiç stres yapma ağır iş de yapma, adet günün ne zaman geçti mi
Canım benim düzensiz adet tarihlerim ama diğer ay 23 ekimde olmuştum yani daha var günüme de

IGNEDEN SONRA UCUNCU GUN OFF BEKLEMEK OKADAR ZOR KI IYIKI CALISIYORUM EVDE OLSAM DAKA DA BIR TEST YAPARIM HERALDE

İnşallah canım çok sağol evet ikiside ilk denemede oldu, Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah 🌸
pco yum hiç kendi kendime hamile kalamadım
ilk gebeliğimde sadece klomen kullanmıştım, kontrollerde yumurtam büyümemişti doktorum gelecek ay deneriz dedi ama ben kendimde tuhaflık hissettim özellikle ruh halimde, reglimde gecikti. hergün test yaptım hep negatifti. Gecikmenin 10.gün çok silik pozitifi gördüm 11.gün değerim 37ydi. Kontrollerden sonra yumurtam kendi kendine büyüyp çatlamış geç döllenme olmuş. O şekilde öğrendim
2.side kızımı sütten kesince kardeş için tekrar doktora gittim bu doktorum klomen+fostimon+ovitralle kullandırdı
Ovitrallenin 12.gün negatif 14.gün çok silik pozitifi gördüm 15.gün değerim 39du. Adetime 4,5 gün vardı. Onuda o şekil öğrendim.
ilk gebeliğimde ruh halim dışında ve regl gecikmesi dışında belirgin bir belirti yaşamadım. Şimdikinde çok kasık ağrım oldu ama muhtemelen hepsi iğneden herkeste oluyormuş çünkü. İnşallah sizinde ilk seferde tutar 🌸🌸
Ruh haliniz sinirlimiydiniz

Back