- 20 Ocak 2020
- 444
- 145
- 53
- Konu Sahibi Ay tenli anne
10.günü gitmişim 10.günü adetin 3.günü başladım ya ilaca, tekrardan adetimin ilk gününden saymışım yanlış olduAynen bende o şekildeyim. Ee sizin son durum ne oldu etki etti mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10.günü gitmişim 10.günü adetin 3.günü başladım ya ilaca, tekrardan adetimin ilk gününden saymışım yanlış olduAynen bende o şekildeyim. Ee sizin son durum ne oldu etki etti mi
3. gün basladim. Dün başladım yani daha 2. Sefere. İnşallah bu sefer etki eder ya.. ilk kullandigimda hiç buyumeyince şevkim kırılmıştı.Pardon ya ben 12.günü gitmişim şimdi takvimime baktımda ama doktor sana 10 gun sonra gel demis ozaman git , gittiğimde 2 tane yumurtam oluşmuştu 18 ve 19mm doktor çatlama iğnesi vermedi bu ay böyle deneyeceğiz dedi iliski gunu soyledi inşallah çatlamıştır şuan beklemedeyim 10 gün sonra test yapacağım. Siz klomene kaçıncı gün başladınız
Inşallah bu sefer etkisini görürsünüz doktorlar genelde ilk önce en düşük dozdan başlatıyor kişinin durumuna göre ama bana ilk seferde günde 2 kere dedi3. gün basladim. Dün başladım yani daha 2. Sefere. İnşallah bu sefer etki eder ya.. ilk kullandigimda hiç buyumeyince şevkim kırılmıştı.
Umut her zaman var inşallah bu sefer olacak3. gün basladim. Dün başladım yani daha 2. Sefere. İnşallah bu sefer etki eder ya.. ilk kullandigimda hiç buyumeyince şevkim kırılmıştı.
Kızlar ya sizde iğne vurulduktan sonra göğüslere mavi damarlar belirginleştimiİnşallah canım
Ne zaman başlıyorsun canım ben de 28 kasımda başlayacağımHepinizin yazdiklarini okudum bana umut oldunuz Bende klomene baslicam bu ay hayirlisiyla insallah pkos var bendede daha dün ögrendim.. 2 senelik evliyim çoçuk istiyoruz hayırlısıyla
3 tane ilac kullanicam hayırlı sonuclar alırım inşallah
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
Coraspin estrofem ve klomenmiHepinizin yazdiklarini okudum bana umut oldunuz Bende klomene baslicam bu ay hayirlisiyla insallah pkos var bendede daha dün ögrendim.. 2 senelik evliyim çoçuk istiyoruz hayırlısıyla
3 tane ilac kullanicam hayırlı sonuclar alırım inşallah
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın
1 aralık gibi canım doktorumu aricam tekrardan 3 ilaç kullanacağım için kafam biraz karıştı. İnofolic verdi pko için her gün kullanmalıyım sonra adet düzensizliğim olduğu için 28inci gün adet olmazsam Orgametril yazdı onu kullanmalıyım tam 28inci gündemi yoksa ertesi günmü bilemiyorum ona göre sorucam ve 10 gün kullanıcam sonra işte adetin 3üncü günü klomene başlicam inşallahNe zaman başlıyorsun canım ben de 28 kasımda başlayacağım
İnofolic, orgametril ve klomen canımCoraspin estrofem ve klomenmi
Tamam canm bu inofolic cok iyiymiş bende bu ay hamile kalmazsam doktora söyliyem bakalım bende klomen kullandım pco var iğne vuruldum 12. Günüm iğnedenİnofolic, orgametril ve klomen canım
İnofolic zaten pco içinmiş canım onu yazdı bakalım bugün başlıyorumTamam canm bu inofolic cok iyiymiş bende bu ay hamile kalmazsam doktora söyliyem bakalım bende klomen kullandım pco var iğne vuruldum 12. Günüm iğneden
Ne zaman sonuç alırsın peki muhtemelen ?Tamam canm bu inofolic cok iyiymiş bende bu ay hamile kalmazsam doktora söyliyem bakalım bende klomen kullandım pco var iğne vuruldum 12. Günüm iğneden
Aslında 3 gün sonra iğnenin etkisi geçmiyo test yapmam gerek ama biraz daha beklemek istiyorumNe zaman sonuç alırsın peki muhtemelen ?
Tamam canım inşallah alırsın güzel haberiAslında 3 gün sonra iğnenin etkisi geçmiyo test yapmam gerek ama biraz daha beklemek istiyorum
Senin baya karışıkmış bende pko falan yok direk klomene başlatıcak sanırım 3. Günü çağırdı beni de1 aralık gibi canım doktorumu aricam tekrardan 3 ilaç kullanacağım için kafam biraz karıştı. İnofolic verdi pko için her gün kullanmalıyım sonra adet düzensizliğim olduğu için 28inci gün adet olmazsam Orgametril yazdı onu kullanmalıyım tam 28inci gündemi yoksa ertesi günmü bilemiyorum ona göre sorucam ve 10 gün kullanıcam sonra işte adetin 3üncü günü klomene başlicam inşallah
Tamam canım inşallah alırsın güzel haberi
36 saat sonra çatladığını biliyorum benim ilk denemem başarısız galiba bugün 15.günüm sabah test yaptım negatif maalesef umarım sizler kavuşursun uz bu ay mucizelerinize cuma günü kontrol var inşallah kiste falan dönüşmemiştir benim de iki tane yumurtam vardı 19 ve 22 mmMERHABA KIZLAR KLOMENI ADETIMIN UCUNCU GUNU BASLADIM 03.11.2020 5 GUN SABAH AKSAM ICTIM DUN 17.11.2020 DOKTORA GITIM 20 MM YUMURTAM OLDUNU SOYLEDI AKSAM SAT 5 TE CATLATMA INESI YAPTI NEZAMAN CATLAR 48 SATE DEDI AKSAM BIZ ILISKIYE GIRDIK 4-5 GUN ILISKI DEDI SONRA ADET GUNUNU BEKLE DEDI SONRADA KONTROLE GIDICEM INSALLAH NASIP EDER RABIMM
36 saat sonra çatladığını biliyorum benim ilk denemem başarısız galiba bugün 15.günüm sabah test yaptım negatif maalesef umarım sizler kavuşursun uz bu ay mucizelerinize cuma günü kontrol var inşallah kiste falan dönüşmemiştir benim de iki tane yumurtam vardı 19 ve 22 mm