- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
İğne vuruldum göğüs ağrısı mavi damar batma lar vardı ama maalesef diğer aya inşallah sizlerin olurBelli olmaz canm belki adet gününe kadar çıkar inşallah tam umudunu yitirdiği an sana sürpriz olur canmbide ben bişey sorucam iğne vurulmuşmuydun vueulduysan mavi damarlar belirdi ş göğüslerde
Bendede varda demekki iğneden oluyoİğne vuruldum göğüs ağrısı mavi damar batma lar vardı ama maalesef diğer aya inşallah sizlerin olur
Moralini bozma cnm insallah hepimize nasip olur36 saat sonra çatladığını biliyorum benim ilk denemem başarısız galiba bugün 15.günüm sabah test yaptım negatif maalesef umarım sizler kavuşursun uz bu ay mucizelerinize cuma günü kontrol var inşallah kiste falan dönüşmemiştir benim de iki tane yumurtam vardı 19 ve 22 mm
Hamilesin o zamanaaKızlarr birsey sormam lazım size söylemiştim gebelik testi yaptım tek çizgiydi çatlar iğnesinin 15. Günü yok diye doktora randevu aldım yarın için Bi daha kan ver dedi iki gün önce değerim 4 dü bugün 8 çıktı sizce noluyo anlamadım
Ya hiç yükselmesini beklemiyordum sende biliyorsun artık doktorumdan randevu almıştım o söyledi kan ver diye ama 4 Ken 8 oldu çok az değil miHamilesin o zamanaa
Ayy hadi inşaallah hamilesinKızlarr birsey sormam lazım size söylemiştim gebelik testi yaptım tek çizgiydi çatlar iğnesinin 15. Günü yok diye doktora randevu aldım yarın için Bi daha kan ver dedi iki gün önce değerim 4 dü bugün 8 çıktı sizce noluyo anlamadım
Çok sağol ayşecimmm kafam çok karışık inşallah Bi sıkıntı çıkmaz ama değer çok az gibiAyy hadi inşaallah hamilesingüzel haberler ver bize canım
Sen hiç stres yapma canım bol bol dua inşallah kat ve kat artar değerin iğnenin etkisi çoktan geçmiştir belkide geç döllenme oldu bilemiyorum, doktora tekrardan ne zaman giçeceksinÇok sağol ayşecimmm kafam çok karışık inşallah Bi sıkıntı çıkmaz ama değer çok az gibi
Doktora yarınn için randevu almıştım sen gene kan ver dedi verdim 8 çıktı işte hafta sonu giriyo araya pazartesi kan ver tekrar dedi görüşelim dediSen hiç stres yapma canım bol bol dua inşallah kat ve kat artar değerin iğnenin etkisi çoktan geçmiştir belkide geç döllenme oldu bilemiyorum, doktora tekrardan ne zaman giçeceksin
Anladım canım mecbur pazartesiyi bekliycez inşallah kan değerindeğerinsen hiç stres yapma ağır iş de yapma, adet günün ne zaman geçti miDoktora yarınn için randevu almıştım sen gene kan ver dedi verdim 8 çıktı işte hafta sonu giriyo araya pazartesi kan ver tekrar dedi görüşelim dedi
Canım benim düzensiz adet tarihlerim ama diğer ay 23 ekimde olmuştum yani daha var günüme deAnladım canım mecbur pazartesiyi bekliycez inşallah kan değerindeğerinsen hiç stres yapma ağır iş de yapma, adet günün ne zaman geçti mi
Evet daha varmış hayırlısı olsun inşallah Rabbim bu sevinci yaşatsın sana hepimizeCanım benim düzensiz adet tarihlerim ama diğer ay 23 ekimde olmuştum yani daha var günüme de
bendede olmuştu iğne olduğumdaBendede varda demekki iğneden oluyo
Canm benim 13. Günüm hiç yapmak bile istemiyomIGNEDEN SONRA UCUNCU GUN OFF BEKLEMEK OKADAR ZOR KI IYIKI CALISIYORUM EVDE OLSAM DAKA DA BIR TEST YAPARIM HERALDE
Ruh haliniz sinirlimiydinizİnşallah canım çok sağol evet ikiside ilk denemede oldu, Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
pco yum hiç kendi kendime hamile kalamadım
ilk gebeliğimde sadece klomen kullanmıştım, kontrollerde yumurtam büyümemişti doktorum gelecek ay deneriz dedi ama ben kendimde tuhaflık hissettim özellikle ruh halimde, reglimde gecikti. hergün test yaptım hep negatifti. Gecikmenin 10.gün çok silik pozitifi gördüm 11.gün değerim 37ydi. Kontrollerden sonra yumurtam kendi kendine büyüyp çatlamış geç döllenme olmuş. O şekilde öğrendim
2.side kızımı sütten kesince kardeş için tekrar doktora gittim bu doktorum klomen+fostimon+ovitralle kullandırdı
Ovitrallenin 12.gün negatif 14.gün çok silik pozitifi gördüm 15.gün değerim 39du. Adetime 4,5 gün vardı. Onuda o şekil öğrendim.
ilk gebeliğimde ruh halim dışında ve regl gecikmesi dışında belirgin bir belirti yaşamadım. Şimdikinde çok kasık ağrım oldu ama muhtemelen hepsi iğneden herkeste oluyormuş çünkü. İnşallah sizinde ilk seferde tutar
Canm durup dururken yükselmez demekki hamilesin testler 10 un üstünde algılamıyo zaten ona negatf cıkmışdr daha cok yenidir belkide cok mutlu oldum adınaCanım benim düzensiz adet tarihlerim ama diğer ay 23 ekimde olmuştum yani daha var günüme de
Canm benim 13. Günüm hiç yapmak bile istemiyom
Yok yapmadım 17. Gün felan eğer adet olmazsam yapıcam yok gibi geliyo o yüzden fazla ümitlenmedim zatenyapmadin mi yap bn dayanamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?