Klomen kullananlar??

bir keresinde bende iğne kullanmıştım bendede mavi damarlar çıkmıştı ama olmadı

bir keresinde bende iğne kullanmıştım bendede mavi damarlar çıkmıştı ama olmadı
tabi ki herkeste aynı şey olucak değil inşallah sizde olur

Canım o bende de var merak etme olmazsın inşallah adet olacak gibi bel ağrısı bide günde 3 4 defa adet olacak gibi sancı giriyo
Sabahleyi aniden eşime ie göndereckdim kalktımkasığıma ağrı saplandı bugun de adet olacak gibi ağrım var canm sen nabdım yarın tekrar kanmı vericeksin

Sabahleyi aniden eşime ie göndereckdim kalktımkasığıma ağrı saplandı bugun de adet olacak gibi ağrım var canm sen nabdım yarın tekrar kanmı vericeksin
Yok canım benim adet günüm pazartesi o zamana kadar bekleyip bidaha kan vericem bakalım yükselme nasıl

Ama o bende de var yani sağ tarafım benim yumurta da zaten sağ taraftaydı dediğim gibi 3 4 kez giriyo ağrı biraz kıvrandırıyo rahatlıyorum sonra bilmiyorum bakalım

merhaba kizlar igneden sonra 4 gun 4 gece iliskiye girdik doktorun dedi gibi yeterli mi acaba aksama yine mi denesek veya pazar ama gun kacirmak istemiyorum kafam cok karisik sizce ne yapmaliyim aksam yine iliskiden sonra sidetli agrim oldu esim bitirince 15-20 dk kadar devam eti bugunde var ama hafif nasil bir sey bu boyle bilmiyorum

Ama o bende de var yani sağ tarafım benim yumurta da zaten sağ taraftaydı dediğim gibi 3 4 kez giriyo ağrı biraz kıvrandırıyo rahatlıyorum sonra bilmiyorum bakalım
Canm sen tekrar evde gebelik testi yapdınmı ne var ne yok belirtilerinde
Yok canım benim adet günüm pazartesi o zamana kadar bekleyip bidaha kan vericem bakalım yükselme nasıl

Canm sen tekrar evde gebelik testi yapdınmı ne var ne yok belirtilerinde
Yok canım kafam karışıyor evde yapmadım test kanı bekliyorum pazartesi vericem işte. Sağ tarafım da hassasiyet var ya sızı gibi sancı gibi arada bi ağrı giriyo falan öyle başka Bi belirtim yok bugün iğnenin 17 günü sen naptın yaptın mı

Yok bende yapmadım canm adetm geçerse öyle yapıcam 4 gün var günüme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…