- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
TEST YAPMADIN M
Sizce yapayımmı zaten elimde yok almam gerekiyor da napsam bilemedimYok canm yapmadım eşime bile demedim test yapmam gerekiyo diye yoksa adetm de öğrenirm zaten ama 3 4 güne olmazsam yaparım
bir belirti hissediyomusun kendindeSizce yapayımmı zaten elimde yok almam gerekiyor da napsam bilemedim
Göğüslerim hala cok şiş mavi damarlar var sanki ama bilmiyorum ya bugünde adet olucam gibi bi ağrı var dünde beyaz akıntı vardı ama yani hiç olucanı umut etmiyorum bu ay olursa şok okurun sürpriz olur yanibir belirti hissediyomusun kendinde
bir keresinde bende iğne kullanmıştım bendede mavi damarlar çıkmıştı ama olmadıGöğüslerim hala cok şiş mavi damarlar var sanki ama bilmiyorum ya bugünde adet olucam gibi bi ağrı var dünde beyaz akıntı vardı ama yani hiç olucanı umut etmiyorum bu ay olursa şok okurun sürpriz olur yani
Göğüslerim hala cok şiş mavi damarlar var sanki ama bilmiyorum ya bugünde adet olucam gibi bi ağrı var dünde beyaz akıntı vardı ama yani hiç olucanı umut etmiyorum bu ay olursa şok okurun sürpriz olur yani
tabi ki herkeste aynı şey olucak değil inşallah sizde olurbir keresinde bende iğne kullanmıştım bendede mavi damarlar çıkmıştı ama olmadı
Nasip canm bende o yüzden fazla ümit bağlanıyorum inşallah olur ama olmasada hazırladım kendimi hep negatf gördüğüm içintabi ki herkeste aynı şey olucak değil inşallah sizde olur
bende bu ay femara kullandım yumurtalamam geçeli 6 gün falan oldu beklemedeyim iğne yapmadımNasip canm bende o yüzden fazla ümit bağlanıyorum inşallah olur ama olmasada hazırladım kendimi hep negatf gördüğüm için
İnşaAllah güzel sonuç alırsın canm olmadı ben 1, 2 güne yaparım belki testbende bu ay femara kullandım yumurtalamam geçeli 6 gün falan oldu beklemedeyim iğne yapmadım
2 gün daha bekle bari tam 16 günde bence net belli olurİnşaAllah güzel sonuç alırsın canm olmadı ben 1, 2 güne yaparım belki test
Canım o bende de var merak etme olmazsın inşallah14. Günüm test yapmadım kremsi akıntı var bide adet olucam gibi bel ağrısı olucam heralde
Sabahleyi aniden eşime ie göndereckdim kalktımkasığıma ağrı saplandı bugun de adet olacak gibi ağrım var canm sen nabdım yarın tekrar kanmı vericeksinCanım o bende de var merak etme olmazsın inşallahadet olacak gibi bel ağrısı bide günde 3 4 defa adet olacak gibi sancı giriyo
Yok canım benim adet günüm pazartesi o zamana kadar bekleyip bidaha kan vericem bakalım yükselme nasılSabahleyi aniden eşime ie göndereckdim kalktımkasığıma ağrı saplandı bugun de adet olacak gibi ağrım var canm sen nabdım yarın tekrar kanmı vericeksin
Ama o bende de var yani sağ tarafım benim yumurta da zaten sağ taraftaydı dediğim gibi 3 4 kez giriyo ağrı biraz kıvrandırıyo rahatlıyorum sonra bilmiyorum bakalımSabahleyi aniden eşime ie göndereckdim kalktımkasığıma ağrı saplandı bugun de adet olacak gibi ağrım var canm sen nabdım yarın tekrar kanmı vericeksin
Hayrlısı olsun inşallah canım benimAma o bende de var yani sağ tarafım benim yumurta da zaten sağ taraftaydı dediğim gibi 3 4 kez giriyo ağrı biraz kıvrandırıyo rahatlıyorum sonra bilmiyorum bakalım
Canm sen tekrar evde gebelik testi yapdınmı ne var ne yok belirtilerindeAma o bende de var yani sağ tarafım benim yumurta da zaten sağ taraftaydı dediğim gibi 3 4 kez giriyo ağrı biraz kıvrandırıyo rahatlıyorum sonra bilmiyorum bakalım
Yok canım benim adet günüm pazartesi o zamana kadar bekleyip bidaha kan vericem bakalım yükselme nasıl
Yok canım kafam karışıyor evde yapmadım test kanı bekliyorum pazartesi vericem işte. Sağ tarafım da hassasiyet var ya sızı gibi sancı gibi arada bi ağrı giriyo falan öyle başka Bi belirtim yok bugün iğnenin 17 günü sen naptın yaptın mıCanm sen tekrar evde gebelik testi yapdınmı ne var ne yok belirtilerinde
Yok bende yapmadım canm adetm geçerse öyle yapıcam 4 gün var günümeYok canım kafam karışıyor evde yapmadım test kanı bekliyorum pazartesi vericem işte. Sağ tarafım da hassasiyet var ya sızı gibi sancı gibi arada bi ağrı giriyo falan öyle başka Bi belirtim yok bugün iğnenin 17 günü sen naptın yaptın mı
İğne yapalı ne kadar oldu canım senin hemen hemen 15 olması lazım senin de yapsan belki çıkarYok bende yapmadım canm adetm geçerse öyle yapıcam 4 gün var günüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?