Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senellaaaaa bence gitttttt doktora durma hazir ilacinda var ?

Anladım özel sigorta yani. Bende burda sordum özel sigorta 5000 lira ödersen 2500 lük muayene olursun dedi. O zaman ben oldukça muayene paramı öderim dedim vazgectim. Tüp bebek karsiliyormusunuz dedim. 3 yıl evli olacakmışsın. 2 kere deneyip olumsuz olacakmış birde başka bişey saydı kalsın dedim. 1 yıl geçecekmiş.

İyi akşamlar bişey soracagım bu çatlatma iğnelerini devlet karşılamıyor mu biz kendimiz mi alıyoruz

Bilmiyorum canim. Devlet hastanesinde vermediler. Ama ilacı sigorta karşılamıyor özele giriyor dedi eczacı.

Onu bodrum güzeline sormustum. Küçük yer ya devlet rahat olur dedim. Ama hijyeni söyledi haklı. Ben bi kere devlette muayene oldum da hiç öyle peçete değiştirelim örtü verelim olmadi. O ultrasonda bilr kılıf soktuklarina emin olamadım.

Hah evet işte o yyüzden üzgünüm ama devlete güvenemiyorum. Neler neler okuyoruz mazallah ters bi durum olur bide onla uğraşmayalım :) düşünsene herkes o peçetenin üzerine uzanıyor yani ne kadar rahatsız edici. Bide başak burcuyum aman amannn :)

Senella burda da 1 yil evli olman sarti var ve doktorlar asilamaya karar verince sigortaya yolluyor raporlari onlarin doktoru inceliyor degerlerine bakiyor degerin uygunmu bakmislarmida olmamiş bu iyi birsey onlarin atladigi test tahlil deger varsa kabul etmiyor geri ceviriyor aferim onlaraa:)

Ben kontorole giderken kendime ortu guturuyorum beyaz alıştılar bana..Ortu vermiyorlar gidiyosun soyunuyosun kabinden bi cikiyosun yuru kizim catala heryer meydanda drda oturmus seni bekliyor ( durumuma gore erkek yada kadin dr olan giriyor)kabus gibi. İlk gittigim de bilmiyordum şok oldum atletimi ceke ceke oturdum yine ortu yok Tavana baktim cikana kadar ama dersimi aldim buralar da böyle ortu yokkk

Benim gibi düzensiz regl olup hamile kalan var mı acaba size regl tarihlerini yazıyorum
2 Ocak
26 Şubat
29 Nisan

Neee :)))) inanamıyorum.. bide avrupa olacak :))
Oyu yapmissin örtü götürmekle bakacağı yere baksın, diğer tarafları görmenin manası nedir?

Guzellik penbemii yerlesme olmasin gec dollenme Degilsede iyi uoksa birsey adet olun yeni donem başlasın
Evet pembeydi bakalım devamı gelecek mi? Aynen ya adet çabuk geçiyor zaten ee bu ayda zaten vücudu iyi tanıdım haziran daha kolay geçicek

İnsaalahhhhh gec döllenme yerlesmesiidirr ben olsam donum basinda nobet tutardim Heycannn bitmiyorrr duuu uniq12 ne guzell olur ya gitsen dr hamilesin dese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…