Sen gidip alıyorsun canım benim bildiğim ben özele gittim çünküİyi akşamlar bişey soracagım bu çatlatma iğnelerini devlet karşılamıyor mu biz kendimiz mi alıyoruz
Evet basladım yavrum insallahhhhhh sonu guzel biter. Sen napicaksin tekrar gidicekmisin?Aaa şimdi senin tedavin başladı mı canım
Adetim başlasın direk arıcam doktordan randevu alcam. Hayırlı olsun canım haziran ayı senin ayın olsunEvet basladım yavrum insallahhhhhh sonu guzel biter. Sen napicaksin tekrar gidicekmisin?
Senellaaaaa bence gitttttt doktora durma hazir ilacinda var ?Doktorlar bi alem. Beni klomen kullandığım bir ay çağırdı 13.gün ben 11.gün pik görmüştüm testte. Daha yumurtlama olmamış demişti. Içimden o yumurta çoktan oldu :))
Aslında ora küçük yer devlet hastaneleri daha sakin olmaz mi?
Armin senin iğne tüp bebekte verilen sanırım. Iğne fiyatı 450 tl onu versede hastaların alamayacağını biliyordur doktorlar. Benim geçen aydan 3 iğnem kaldı. Acaba gideyim de onları mi vurulayım :))
Ignenin içeri benzer Fsh var bide alfa diye bişey. Hcg de var yani.
Haziran hepimizin olsunnnn aminn.Adetim başlasın direk arıcam doktordan randevu alcam. Hayırlı olsun canım haziran ayı senin ayın olsun
Anladım canım teşekkür ederim cevabın için :)Sen gidip alıyorsun canım benim bildiğim ben özele gittim çünkü
Ne devleti kız devlet birsey karsilamiyor burda her ay sigortani kendin ödüyorsun esin ayri kendine ayri cocugun olsa ona ayri ödüyorsun kimse kimseden faydalanamiyor. Sigorta şirketini kendin seciyorsun nekadar yuksek odersen odemen dusuyor atiyorum 300 limten sonrasini sigortan ödüyor ha devlet yillik hastalik kasan diye birsey var ona yillik bir miktar para yatiriyor sigorta ordan her ay ek cekiyor sende ekliyorsun ustune cok birsey degil o da.
İyi akşamlar bişey soracagım bu çatlatma iğnelerini devlet karşılamıyor mu biz kendimiz mi alıyoruz
Devlet hastanesine gitmiyorum ki ben özele gidiyorum Sana kalmiş secim Sigortaya nereye gittigimin onemi yok guzelligi burda muayne ucreti ek olarak odemiyorum ilaca para vermiyorum amaa onlar bana sonra fatura olarak dönüyor sigortami yuksek oduyor oyuzden oyle cok fatura gelmiyor allahtan.
Hah evet işte o yyüzden üzgünüm ama devlete güvenemiyorum. Neler neler okuyoruz mazallah ters bi durum olur bide onla uğraşmayalım :) düşünsene herkes o peçetenin üzerine uzanıyor yani ne kadar rahatsız edici. Bide başak burcuyum aman amannn :)Anladım özel sigorta yani. Bende burda sordum özel sigorta 5000 lira ödersen 2500 lük muayene olursun dedi. O zaman ben oldukça muayene paramı öderim dedim vazgectim. Tüp bebek karsiliyormusunuz dedim. 3 yıl evli olacakmışsın. 2 kere deneyip olumsuz olacakmış birde başka bişey saydı kalsın dedim. 1 yıl geçecekmiş.
Bilmiyorum canim. Devlet hastanesinde vermediler. Ama ilacı sigorta karşılamıyor özele giriyor dedi eczacı.
Onu bodrum güzeline sormustum. Küçük yer ya devlet rahat olur dedim. Ama hijyeni söyledi haklı. Ben bi kere devlette muayene oldum da hiç öyle peçete değiştirelim örtü verelim olmadi. O ultrasonda bilr kılıf soktuklarina emin olamadım.
Pko mu var sende ?? Ayrica evet kuzenlerim vardi hamile kaldilarBenim gibi düzensiz regl olup hamile kalan var mı acaba size regl tarihlerini yazıyorum
2 Ocak
26 Şubat
29 Nisan
Senella burda da 1 yil evli olman sarti var ve doktorlar asilamaya karar verince sigortaya yolluyor raporlari onlarin doktoru inceliyor degerlerine bakiyor degerin uygunmu bakmislarmida olmamiş bu iyi birsey onlarin atladigi test tahlil deger varsa kabul etmiyor geri ceviriyor aferim onlaraa:)
Ben kontorole giderken kendime ortu guturuyorum beyaz alıştılar bana..Ortu vermiyorlar gidiyosun soyunuyosun kabinden bi cikiyosun yuru kizim catala heryer meydanda drda oturmus seni bekliyor ( durumuma gore erkek yada kadin dr olan giriyor)kabus gibi. İlk gittigim de bilmiyordum şok oldum atletimi ceke ceke oturdum yine ortu yok Tavana baktim cikana kadar ama dersimi aldim buralar da böyle ortu yokkk
Dediğin sadece çatlatma iğnesi dimi canım bu klomenle falan verdikleri adlarını bilmiyorum daBilmiyorum canim. Devlet hastanesinde vermediler. Ama ilacı sigorta karşılamıyor özele giriyor dedi eczacı.
Guzellik penbemii yerlesme olmasin gec dollenmeKızlar az önce tuvalete gittim açık pembe bi kanama geld sanırım adetim başlıyor :) @CGDM_CSKNSenella Armin
Evet pembeydi bakalım devamı gelecek mi? Aynen ya adet çabuk geçiyor zaten ee bu ayda zaten vücudu iyi tanıdım haziran daha kolay geçicekGuzellik penbemii yerlesme olmasin gec dollenmeDegilsede iyi uoksa birsey adet olun yeni donem başlasın
Canim acik pembe yerlesme kanamasi oluyor.daha oncede boyle mi oluyordun? Hadi hayirlisi:)))Kızlar az önce tuvalete gittim açık pembe bi kanama geld sanırım adetim başlıyor :) @CGDM_CSKNSenella Armin
Yok hatta kahverengi başlıyordu bakalım sabaha kadar gelcek mi. Ondan sonra birkaç kez daha gittim tuvalete bişey yoktuCanim acik pembe yerlesme kanamasi oluyor.daha oncede boyle mi oluyordun? Hadi hayirlisi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?