• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde 13. Gün yapıldı şimdi normalde yumurtlamadan 14 gün sonra gelirdi adetim yine aynı mı olcak onu merak ediyorum
Canım ben bayağı araştırdım genelde yani çoğunluk erken geldi diyorlar. daha erken oluyormuşsun.

ya adet olsak içimiz rahat edecek ama oda olmayınca acaba dysn :KK43: yarın aksam doktora gdecem bakalm ortaya cıkacak :)
He yahu olsak rahatlıcazda işte adet günü daha eziyetmiş biliyo musun oldu mu olacak mı her An tuvalete koşuyorum. Sanki biraz zorlasam akıp gidicek gibi

Senella Senella sen bu igneden mi kullanmistin kullanan varmi araniz da bunu verdi

B33AD0CC-D001-47D0-8773-0630B23E3F23.jpeg

He yahu olsak rahatlıcazda işte adet günü daha eziyetmiş biliyo musun oldu mu olacak mı her An tuvalete koşuyorum. Sanki biraz zorlasam akıp gidicek gibi
Belki olmayacaksın canım ? sonuçta gidip kanda baktrmadın ki hamiş olabilirsin. inşallahhh

Aynen ben karistirdim jelleri yavrum presed ti o adet oluyosun bebekle biten son adetimiz olsun insallahhhhhh. Beni doktorumun asistani aradi igne vericekmis cagirdi Anlaticakmis ilac programim degismis belliki bir iki saatte gidicem igne vericez bugun baslicaksin dediler senin kullandigindan mi acaba.

Yok canim ben menogon kullandım Fsh ve lh içeren. Bunun içeri nedir acaba?

15,mi 16 cimiydi kafam karıştı ikisinden biri yuksek ihtimalle 16 gun

10 mayıs perşembe ve afetimin 10.günüydü benim. Yani 24 günde adet oldum. Yalnız pintili ve köyü kırmızı benim adetim. Heralde bayağı güzel yumurta ziyan oldu. Senin nasiladetin.

Kızlar testlerde gebelik çıkmıyorsa kanda da çıkmıyorsa doktora gitmek için fazla gecikmeyin. Ben geçen ay 56 günde oldum. 3 kere kan tahlili yaptırdım. Sonra çok yoğun adetim oldu.

10 mayıs perşembe ve afetimin 10.günüydü benim. Yani 24 günde adet oldum. Yalnız pintili ve köyü kırmızı benim adetim. Heralde bayağı güzel yumurta ziyan oldu. Senin nasiladetin.

Kızlar testlerde gebelik çıkmıyorsa kanda da çıkmıyorsa doktora gitmek için fazla gecikmeyin. Ben geçen ay 56 günde oldum. 3 kere kan tahlili yaptırdım. Sonra çok yoğun adetim oldu.
Ben yarını beklicem olmazsam sabah kan vermeye gidicem. Burda sağlık ocağında bikaç gün geçmeden bakmıyorlar bende 5 gün geçti filan derim artık yapcak bişey yok. Ama muhtemelen yarına gelmiş olur. Ya sizin neden bu kadar erken oldu Armin Armin

Ben yarını beklicem olmazsam sabah kan vermeye gidicem. Burda sağlık ocağında bikaç gün geçmeden bakmıyorlar bende 5 gün geçti filan derim artık yapcak bişey yok. Ama muhtemelen yarına gelmiş olur. Ya sizin neden bu kadar erken oldu Armin Armin

Benim iğne günü çatladı yumurtam, belki de iğne olmasamda catliycakti.

Senin ya geç çatladı ya da bebekten.
En kötü ihtimal çatlamamış olması değildir inşallah.

Testinde çok ilginçti önce bişey yoktu sonra cıktı sonra kayboldu. Gebelik değilse kimyasal bile olmuş olabilir. O birkaç günlük adet gecikmesi yapar.

Benim iğne etkisiydi bayağı gitti o cizgi çünkü.

Benim iğne günü çatladı yumurtam, belki de iğne olmasamda catliycakti.

Senin ya geç çatladı ya da bebekten.
En kötü ihtimal çatlamamış olması değildir inşallah.

Testinde çok ilginçti önce bişey yoktu sonra cıktı sonra kayboldu. Gebelik değilse kimyasal bile olmuş olabilir. O birkaç günlük adet gecikmesi yapar.

Benim iğne etkisiydi bayağı gitti o cizgi çünkü.
Benim iğnenin 6. Gününde etkisi gitmiştti zaten ama doktora gittiğimde yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi. Sanırım yarın sabaha kadar beklemem lazım olmazsa o zaman bi kan veririm gibi düşünüyorum

Bilmiyorum içeriğini anlamıyorum o islerden pek tam senin alanin ogrenirsen banada soyle:) ilk igneyi oldum haftaya Çarşamba ya kadar 50 doz vurucakmisim ve carsamba günü kontrole gidicem. Adetim cok sancılı gece dayanamadim agri kesici aldim zorla uyumusum. Sabah bir uyandim baya bir kanamam olmuş dedim yine göle dönmüş baya bir parca dusuruyorum buyuk pirtilar dusurdukce rahatlıyorum öyle iste bakalim ne olucak Çarşamba.

Senjn adet olmana sevindim gecen aya baz alarak. yoksa bisi olsun gecikmesin daha iyi..

Bilmiyorum içeriğini anlamıyorum o islerden pek tam senin alanin ogrenirsen banada soyle:) ilk igneyi oldum haftaya Çarşamba ya kadar 50 doz vurucakmisim ve carsamba günü kontrole gidicem. Adetim cok sancılı gece dayanamadim agri kesici aldim zorla uyumusum. Sabah bir uyandim baya bir kanamam olmuş dedim yine göle dönmüş baya bir parca dusuruyorum buyuk pirtilar dusurdukce rahatlıyorum öyle iste bakalim ne olucak Çarşamba.

Senjn adet olmana sevindim gecen aya baz alarak. yoksa bisi olsun gecikmesin daha iyi..
Aaa şimdi senin tedavin başladı mı canım

Benim iğnenin 6. Gününde etkisi gitmiştti zaten ama doktora gittiğimde yumurtamın çatlamış olduğunu söyledi. Sanırım yarın sabaha kadar beklemem lazım olmazsa o zaman bi kan veririm gibi düşünüyorum

Çatladığını söylediği günü baz alıp 15.günü bekle o zaman. Inşallah bu bekleyişin hayradir. 4 kişi umutla başladık 2 si elendi sizler gülün bari.

Evet kanama bayağı yoğun. Ve pıhtı parçalı ve lavaboda bayağı akıyor. Anlaşılan güzel bir yumurtaydı belli ki. Ben ne yapsam gitsem mi bilmem.

Ne güzel orda devlet ilaçlarını karşılıyor. Bir ay doktora gitsek bütçe sarsılıyor bizde. Devlete hiç gidemiyorsun randevu yok.

Çatladığını söylediği günü baz alıp 15.günü bekle o zaman. Inşallah bu bekleyişin hayradir. 4 kişi umutla başladık 2 si elendi sizler gülün bari.

Evet kanama bayağı yoğun. Ve pıhtı parçalı ve lavaboda bayağı akıyor. Anlaşılan güzel bir yumurtaydı belli ki. Ben ne yapsam gitsem mi bilmem.

Ne güzel orda devlet ilaçlarını karşılıyor. Bir ay doktora gitsek bütçe sarsılıyor bizde. Devlete hiç gidemiyorsun randevu yok.

10unda çatlamış oluyor doktorun dediğine göre tabi beni üzmemek adına söylediyse onu bilemicem çünkü suratında garip bir ifade vardı :) neyse zaten artık olsada olmasada test muhabbetim kapanmıştır bir daha yapmak yok. Ben her doktora gittiğimde 125 lirayı bayıldım ne sigorta ne de başka bişey işe yaramıyor. Zaten devlet hastaneleri burda Allaha emanet.

10unda çatlamış oluyor doktorun dediğine göre tabi beni üzmemek adına söylediyse onu bilemicem çünkü suratında garip bir ifade vardı :) neyse zaten artık olsada olmasada test muhabbetim kapanmıştır bir daha yapmak yok. Ben her doktora gittiğimde 125 lirayı bayıldım ne sigorta ne de başka bişey işe yaramıyor. Zaten devlet hastaneleri burda Allaha emanet.

Doktorlar bi alem. Beni klomen kullandığım bir ay çağırdı 13.gün ben 11.gün pik görmüştüm testte. Daha yumurtlama olmamış demişti. Içimden o yumurta çoktan oldu :))

Aslında ora küçük yer devlet hastaneleri daha sakin olmaz mi?

Armin Armin senin iğne tüp bebekte verilen sanırım. Iğne fiyatı 450 tl onu versede hastaların alamayacağını biliyordur doktorlar. Benim geçen aydan 3 iğnem kaldı. Acaba gideyim de onları mi vurulayım :))

Ignenin içeri benzer Fsh var bide alfa diye bişey. Hcg de var yani.

Doktorlar bi alem. Beni klomen kullandığım bir ay çağırdı 13.gün ben 11.gün pik görmüştüm testte. Daha yumurtlama olmamış demişti. Içimden o yumurta çoktan oldu :))

Armin Armin senin iğne tüp bebekte verilen sanırım. Iğne fiyatı 450 tl onu versede hastaların alamayacağını biliyordur doktorlar. Benim geçen aydan 3 iğnem kaldı. Acaba gideyim de onları mi vurulayım :))

Ya tabi büyük şehire göre sakin ama işte güvenilirliğinden emin değilim malesef :) bide nedense hijyen açısından bana güvenilir gelmiyor. Yarın ola hayrola

Ne devleti kız devlet birsey karsilamiyor burda her ay sigortani kendin ödüyorsun esin ayri kendine ayri cocugun olsa ona ayri ödüyorsun kimse kimseden faydalanamiyor. Sigorta şirketini kendin seciyorsun nekadar yuksek odersen odemen dusuyor atiyorum 300 limten sonrasini sigortan ödüyor ha devlet yillik hastalik kasan diye birsey var ona yillik bir miktar para yatiriyor sigorta ordan her ay ek cekiyor sende ekliyorsun ustune cok birsey degil o da.

senin iğne tüp bebekte verilen sanırım. Iğne fiyatı 450 tl onu versede hastaların alamayacağını biliyordur doktorlar. Benim geçen aydan 3 iğnem kaldı. Acaba gideyim de onları mi vurulayım :))
İyi akşamlar bişey soracagım bu çatlatma iğnelerini devlet karşılamıyor mu biz kendimiz mi alıyoruz

Devlet hastanesine gitmiyorum ki ben özele gidiyorum Sana kalmiş secim Sigortaya nereye gittigimin onemi yok guzelligi burda muayne ucreti ek olarak odemiyorum ilaca para vermiyorum amaa onlar bana sonra fatura olarak dönüyor sigortami yuksek oduyor oyuzden oyle cok fatura gelmiyor allahtan.

Back