Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya klomen ve iğne olsa tamam Dicemmm olmadı aşılama yaptırdık ya ama doktor bakmadı yumurta çatladımı çatlamadı m diye (( cmtesi yine test yapıcamm sonra regli beklerim(
Canım kan testi en iyisi , regli beklerken stres yapmayacaksan bekle, yoksa kanda baktır. ben bu testlere pek güvenmiyorum. dediğin gibi birde aşılama.

Bakalım biz nasıl öğrencez hamile olduğumuzu bi gün

Kızlar kasıklarımda şişlik ve baskı var. otururken bile rahimden baskı yapıyor. hızlı adım bile atamıyorum. bu sabah itibari olmaya başladı

Canım belki gec dollenme olmustr bekle bakalm biraz. yada kan ver
Canım henüz hamile kalmış olamam, iğnemi Salı günü vurdurdum, dünde birliktelik oldu ve bu sabah itibari değişik bir rahatsızlık hissediyorum

canım iğne etkisi oluor ilaç etkiside oluor o yuzden bekle ve zamanı geldiğinde gerekli testlerini uygularsn
sizde yaaşdınız mı iğneden sonra böyle bir şey ? acayip baskı hissettim ama geçti şu anda, hafif var sızı gibi.

Yan etkisi var mi acaba. Progestan yapmıştı yan etki bende. Burda presed jel bahsettiler. Crione değildi sanki. Bugün adet oldum. Pihtili Gibi adetim.
Aynen ben karistirdim jelleri yavrum presed ti o adet oluyosun bebekle biten son adetimiz olsun insallahhhhhh. Beni doktorumun asistani aradi igne vericekmis cagirdi Anlaticakmis ilac programim degismis belliki bir iki saatte gidicem igne vericez bugun baslicaksin dediler senin kullandigindan mi acaba.

Kızlar siz kaçında olmuştunuz iğneyi

Hayır olmadım kasıklarımda da ağrı değilde arada pıt pıt atma oluyor normalde adetten bir iki gün önce migrenim tutardı o da olmadı bu ay. Acaip altlı üstlü gazımda var :) pöööffff
ya adet olsak içimiz rahat edecek ama oda olmayınca acaba dysn yarın aksam doktora gdecem bakalm ortaya cıkacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…