Neden olmadı acaba ya. Bide tam gününde oldu :). Şimdi takvimden baktım ayın 11i yum günüymüş ve biz tek o günü es geçmişizevet sökülmesi lazım okadar ilaç nolcak.
Şu anda gelen bir şey var mı canım ? sancı vs ?ya canım gece sahura kalktım oruca kalmak için ayıptr solemesi lavobaya gittim peçetye sildim bole sümüksü 2 parça halinde küçük kırmzı geldi aha afet oldum dedim ped koydum. Şimdi kontrol ettim sulu açık kahve sütlü kahve şeklinde peçeteye pede gelio renk bi tuhaf
hafta içi gece 12 ilşiki mı olur mal gibi işe gdıorz sonra denge şaşıo yaNeden olmadı acaba ya. Bide tam gününde oldu :). Şimdi takvimden baktım ayın 11i yum günüymüş ve biz tek o günü es geçmişiz
sancım geceden beri sağ yumurtalığmda deva ediyorŞu anda gelen bir şey var mı canım ? sancı vs ?
Zaten benim bu ay ilaçlar psikolojim filan mahvetti beni. Ne yediğimden zevk aldım ne içtiğimden o yüzden bu ayı rahat geçirmek istiyorum. Kadın olmak zaten zordu bide anne olmaya çalışmak daha da zor. Allah yardımcımız olsunhafta içi gece 12 ilşiki mı olur mal gibi işe gdıorz sonra denge şaşıo ya
amin canm amin.Zaten benim bu ay ilaçlar psikolojim filan mahvetti beni. Ne yediğimden zevk aldım ne içtiğimden o yüzden bu ayı rahat geçirmek istiyorum. Kadın olmak zaten zordu bide anne olmaya çalışmak daha da zor. Allah yardımcımız olsun
Benle aynı dönem bekleyen arkadaşımla konuştum şimdi hamileymiş nasıl mutlu oldum. Darısı bizeamin canm amin.
inşllh cnmBenle aynı dönem bekleyen arkadaşımla konuştum şimdi hamileymiş nasıl mutlu oldum. Darısı bize
Allah analı babalı büyütsünnnn,Benle aynı dönem bekleyen arkadaşımla konuştum şimdi hamileymiş nasıl mutlu oldum. Darısı bize
Pko mu var sende ?? Ayrica evet kuzenlerim vardi hamile kaldilar
Yarına randevu aldım doktordan acibadem hastanesine gidicem bu seferde muayene 150liraymış bakalım artık belki farklı bişi sölerinşllh cnm
Canım ara tekrar sole muayene gününden itibaren 10 gün kontrol süresi varmı dye bir sorgula yoksa her gittiğinde 150 ira cokYarına randevu aldım doktordan acibadem hastanesine gidicem bu seferde muayene 150liraymış bakalım artık belki farklı bişi söler
Varmış canım sordum 10gün kontrol dedi. Biliyorum çok ama burda iyi bi doktor acıbademdeki. Benim içimi rahatlatmam lazım diğer doktor canımı çok sıktı çünküCanım ara tekrar sole muayene gününden itibaren 10 gün kontrol süresi varmı dye bir sorgula yoksa her gittiğinde 150 ira cok
varsa iyi ozaman canm benim acayip sag yumurtalığmda sancım var akşama kadar nasıl dayanırım bılmıormVarmış canım sordum 10gün kontrol dedi. Biliyorum çok ama burda iyi bi doktor acıbademdeki. Benim içimi rahatlatmam lazım diğer doktor canımı çok sıktı çünkü
Canım o ağrıyı doktorunu arayıp sorsanavarsa iyi ozaman canm benim acayip sag yumurtalığmda sancım var akşama kadar nasıl dayanırım bılmıorm
Bi doktora sor istersen. İyice başladı mı kanamavarsa iyi ozaman canm benim acayip sag yumurtalığmda sancım var akşama kadar nasıl dayanırım bılmıorm
aksam randevum var zaten canm ozaaman ultrasonlada bakacak belli olurCanım o ağrıyı doktorunu arayıp sorsana
yok az az geliuo sökülmeye calısıo ondan sancı tek tarafda amaBi doktora sor istersen. İyice başladı mı kanama
Bu hamile arkadaşımın 3. Klomen tedavisiydi ama iğnesiz 3te tutmuş bakalım bizim nolcakyok az az geliuo sökülmeye calısıo ondan sancı tek tarafda ama
Kızlar ilk etapta hamile kalan çok az galiba?Bu hamile arkadaşımın 3. Klomen tedavisiydi ama iğnesiz 3te tutmuş bakalım bizim nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?