- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
canım günaydın gece sahura kalktım benimde geldi beklıorm bakalım devamı gelcekmi ama cok sancım var sağ yumurtalıgım geceden beri arıyorKızlar az önce tuvalete gittim açık pembe bi kanama geld sanırım adetim başlıyor :) S sunshine__ @Senella @arminch
canım kendimizi bide ole avutmayak neyse ki adet olursak tedavizmiz cabucak devam eder bence bu süreç daha rahat gececk cunku yan etkilerini ve ne zaman test yapmamız gerektiğini öğrendik :)Guzellik penbemii yerlesme olmasin gec dollenmeDegilsede iyi uoksa birsey adet olun yeni donem başlasın
Günaydın tatlım evet reglim an itibariyle başladı:)canım günaydın gece sahura kalktım benimde geldi beklıorm bakalım devamı gelcekmi ama cok sancım var sağ yumurtalıgım geceden beri arıyor
ama cok sancım var benm de sağ yumurtalığım da bişeyler oluorGünaydın tatlım evet reglim an itibariyle başladı:)
Hayırlısı olsun canım, siz Haziran Annesi olacakmışsımız demek ki . güzel düşünelimmmmGünaydın tatlım evet reglim an itibariyle başladı:)
Başladı mı kanaman? Belki tedaviden olabilir benim şuan hiç sancım yok ama gün içerisinde gelir gibiama cok sancım var benm de sağ yumurtalığım da bişeyler oluor
Ya zaten olacağımı hissetmiştim kaç gündür ama bu ay güzel bi ders oldu bana. Ne belirti dinlerim ne de test yaparım. Yeni ay yeni doktor bakalım nolcakHayırlısı olsun canım, siz Haziran Annesi olacakmışsımız demek ki . güzel düşünelimmmm
Canım günaydın, sen günde 2 defa alıyordun dimi ? Sıkma canını ilk ayda klomenle hamile kalan çok fazla değil gibi zaten. doktor hepsini düzene sokar merak etme, önceden anlaşılsaydı önce tedavi yapardı sonra denerdin klomeni ama olsun vardır bir hayır. düzelmeyecek bir şey değil sonuçta canım. vee yinede belli olmaz sen doktorun dediği tarih ve sonrası için gün aşırı ilişkide bulun, her şey kadar kısmet kuzum. Canını sıkıp üzülüp kendini strese sokma, sonra olacağı varsada üzüldüğün için zora sokar vucudunu.günaydın kızlar doktora gittim. yumurtam 12 mm olmuş sadece. klomeni bir kere daha deneyelim yeterince büyümezse iğneyle büyüteceğiz dedi. pko varmış ve ben bunu yeni öğrendimbu ay zor hamile kalman dedi ama yine de bugün hariç ilişkiye gir dedi. adet olursan 2. günü tekrar gel dedi. klomene günde 3e çıkartacağız dedi çok canımı sıktı ya
normalde sancım olmazdı ama sağ yumurta tarafımda ağrıdan geberiyorum ya aksama doktora soleyecem cok agrım var bu tarafda dyeBaşladı mı kanaman? Belki tedaviden olabilir benim şuan hiç sancım yok ama gün içerisinde gelir gibi
Senin bugün doktor randevun var git bakalım ne dicek bi ağrı kesici iç istersen rahatlarsın. Bu ay ne yapmayı düşünüyorsunnormalde sancım olmazdı ama sağ yumurta tarafımda ağrıdan geberiyorum ya aksama doktora soleyecem cok agrım var bu tarafda dye
ya daha önce ultrasonla bakmıştı bir sorun yok demişti. bundan bir yıl önce ankarada bir doktora muayene olmuştum hiçbir şey demedi bana. anlamadım nasıl böyle oldu geçen ay ilaçsız yumurtlamadan sonra gitmiştim 13 mm demişti şimdi nasıl 12 mm oldu anlamadımCanım günaydın, sen günde 2 defa alıyordun dimi ? Sıkma canını ilk ayda klomenle hamile kalan çok fazla değil gibi zaten. doktor hepsini düzene sokar merak etme, önceden anlaşılsaydı önce tedavi yapardı sonra denerdin klomeni ama olsun vardır bir hayır. düzelmeyecek bir şey değil sonuçta canım. vee yinede belli olmaz sen doktorun dediği tarih ve sonrası için gün aşırı ilişkide bulun, her şey kadar kısmet kuzum. Canını sıkıp üzülüp kendini strese sokma, sonra olacağı varsada üzüldüğün için zora sokar vucudunu.
Sen daha olmadın dimi canım ? leke geldi sadece ?normalde sancım olmazdı ama sağ yumurta tarafımda ağrıdan geberiyorum ya aksama doktora soleyecem cok agrım var bu tarafda dye
Bence şimdilik ağrı kesici içmesinSenin bugün doktor randevun var git bakalım ne dicek bi ağrı kesici iç istersen rahatlarsın. Bu ay ne yapmayı düşünüyorsun
şimdi sokulmesi lazm hiç ağrı kesici alıp adeti kesmeyeym klomen vercek büyük ihtimal yine 2 adet sabah akşam iç dycek yumurta takibi yapıp iğne verecek gene bekleyecem. :)Senin bugün doktor randevun var git bakalım ne dicek bi ağrı kesici iç istersen rahatlarsın. Bu ay ne yapmayı düşünüyorsun
Hemde ilaçla 12mm daha önce de sıkıntın yokmuş, doktor başka bir şey demedi mi canım , çatlama iğnesi vs ?ya daha önce ultrasonla bakmıştı bir sorun yok demişti. bundan bir yıl önce ankarada bir doktora muayene olmuştum hiçbir şey demedi bana. anlamadım nasıl böyle oldu geçen ay ilaçsız yumurtlamadan sonra gitmiştim 13 mm demişti şimdi nasıl 12 mm oldu anlamadım
ya canım gece sahura kalktım oruca kalmak için ayıptr solemesi lavobaya gittim peçetye sildim bole sümüksü 2 parça halinde küçük kırmzı geldi aha afet oldum dedim ped koydum. Şimdi kontrol ettim sulu açık kahve sütlü kahve şeklinde peçeteye pede gelio renk bi tuhafSen daha olmadın dimi canım ? leke geldi sadece ?
Akşam benimde öyleydi sonra sabah tamamen söküldğya canım gece sahura kalktım oruca kalmak için ayıptr solemesi lavobaya gittim peçetye sildim bole sümüksü 2 parça halinde küçük kırmzı geldi aha afet oldum dedim ped koydum. Şimdi kontrol ettim sulu açık kahve sütlü kahve şeklinde peçeteye pede gelio renk bi tuhaf
evet sökülmesi lazım okadar ilaç nolcak.Akşam benimde öyleydi sonra sabah tamamen söküldğ
gelecek ay adetinin 2. günü gel dedi. baktıktan sonra tekrar klomen verecekmiş günde 3e çıkaracakmış. eğer yine olmazsa iğneyle yumurtayı büyütecekmiş. ben galiba başka doktora gideceğim. hastanede başka doktora gidemem duyulursaq saygısızlık olur. yakın şehirlerde araştıracağım artık. ya çok ilginç değil mi ilaçlı olduğu halde 12 mm olması.Hemde ilaçla 12mm daha önce de sıkıntın yokmuş, doktor başka bir şey demedi mi canım , çatlama iğnesi vs ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?