Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtanın çatladığını anladın m peki bir belirtisi var m onun?
Canım önce şeffaf yumurtanın çiğ beyazı gibi akıntım oldu sonra kasıklarımda batmalar oldu. Yumurtlamadan sonra da göğüs uçlarım dokundukça çok acıdı. Ama herkeste aynı mı olur bilemiyorum :))

Senella Kizlar ben doktorun bana verdigi aşılama programına baktim crinone yazmis şu bugun biri daha bahsetmisti bu jelden hamile kalmaya baya yardim ediyormus hep aklimdaydi bu jel bu zamana nasipmiş insallah ise yarar.

Crinone Jel, genellikle kısırlık tedavisi gören veya gebeliği riskli geçenlere reçete edilen progesteran hormonu içeren bir ilaçtır. Bu jel ayrıca embriyo transferi öncesi; rahmi hazırlayıp, embriyonun rahim duvarına tutunma şansını artırmak için de kullanılır. Crinone Jelin fiyatı 63,42 TL’dir. Jelin kullanılışı doğrudan vajinal yoldan jeli içeren aplikatör ile gerçekleşir. Crinone Jelde bulunan progesteron hormonu, regl döngüsünde ve yumurtlama döneminde oldukça önemli rol oynayan bir kadınlık hormonudur. Progresteron hormonu rahmin iç kısmında değişimler meydana getirir ve döllenen yumurtanın rahme tutunmasına yardımcı olur. Özetle gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam etmesinde

Senella doktoruna bir sorsana bunu bya kullanici yorumlari var pozitif yönde sendemi denesen ???

Yan etkisi var mi acaba. Progestan yapmıştı yan etki bende. Burda presed jel bahsettiler. Crione değildi sanki. Bugün adet oldum. Pihtili Gibi adetim.

Kızlar günaydınlarr , güzel bir gün olsun, güzel haberler aldığımız bir gün. Bugün nasılsınız ?

Yumurtan çatlamış demek ki o pıhtılatın sebebi oymuş

14.günde adet olduğuna göre çatlamış oluyordu değil mi? Ben kimyasal mi oldu diye düşündüm. Biraz o zamanki kanamaya benziyor ama gecikme olmadi tabi. Pıhtıdan çatlamış olduğunu bilmiyordum sağol canım.

Progestan kullanan arkadaşımızın sonucunu bekliyorum inşallah ise yaramıştır.

Canım sen crione jel kullandım mi?

Birde süt maydonoz buharı yapan oldu mu?

Öyle canım elimizden geleni yapıyoruz işte. Bugün orkidimi taktım bekliyorum artık
yok artık canm ya bosverrr :) gelmıcek o :) iğne vurulalı 16. günümüz bakalm ama gelen giden yok normalde okudugum yerde genelde iğneden 14 gün sonra adet olan cokmus ama bizim yok

yok artık canm ya bosverrr :) gelmıcek o :) iğne vurulalı 16. günümüz bakalm ama gelen giden yok normalde okudugum yerde genelde iğneden 14 gün sonra adet olan cokmus ama bizim yok
Valla işte bakalım kuzucum. Daha önce hiç yaşamadığım için hamilelik şuanda ayırt edemiyorum ama ateş ölçme muhabebti var ya 2 gündür 36,2 çıkıyor ddaha önce 36,4 filandı gerçi onada çok inanmıyorum ama 35,5 la hamile kaldığını öğrenende varmış. İnşallah kist oluşmaz da bide onla uğraşmayız

Canımm belki teste çıkmadı, hemen idrara karışmayabiliyor. ama öyle olmuş olsa bile üzülme ne olur, birbirimize söz verdik birbirimizden güç alıcaz. daha bitmedi yolun başındayız.

Ya klomen ve iğne olsa tamam Dicemmm olmadı aşılama yaptırdık ya ama doktor bakmadı yumurta çatladımı çatlamadı m diye (( cmtesi yine test yapıcamm sonra regli beklerim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…