Sağ ol canım bi de gelse yavru mirketim daha da güzel olacak :)) senin de yavru tosbiğin gelsin :))Aaa yavru mirket çok tatlı olmuş, yeni gördüm :)
Canım önce şeffaf yumurtanın çiğ beyazı gibi akıntım oldu sonra kasıklarımda batmalar oldu. Yumurtlamadan sonra da göğüs uçlarım dokundukça çok acıdı. Ama herkeste aynı mı olur bilemiyorum :))Yumurtanın çatladığını anladın m peki bir belirtisi var m onun?
Sağ ol canım bi de gelse yavru mirketim daha da güzel olacak :)) senin de yavru tosbiğin gelsin :))
Senella Kizlar ben doktorun bana verdigi aşılama programına baktim crinone yazmis şu bugun biri daha bahsetmisti bu jelden hamile kalmaya baya yardim ediyormus hep aklimdaydi bu jel bu zamana nasipmiş insallah ise yarar.
Crinone Jel, genellikle kısırlık tedavisi gören veya gebeliği riskli geçenlere reçete edilen progesteran hormonu içeren bir ilaçtır. Bu jel ayrıca embriyo transferi öncesi; rahmi hazırlayıp, embriyonun rahim duvarına tutunma şansını artırmak için de kullanılır. Crinone Jelin fiyatı 63,42 TL’dir. Jelin kullanılışı doğrudan vajinal yoldan jeli içeren aplikatör ile gerçekleşir. Crinone Jelde bulunan progesteron hormonu, regl döngüsünde ve yumurtlama döneminde oldukça önemli rol oynayan bir kadınlık hormonudur. Progresteron hormonu rahmin iç kısmında değişimler meydana getirir ve döllenen yumurtanın rahme tutunmasına yardımcı olur. Özetle gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam etmesinde
Senella doktoruna bir sorsana bunu bya kullanici yorumlari var pozitif yönde sendemi denesen ???
inşallaj canım hayırlısı herseyin vardır bundada bi hayır2. Ay şans daha çok oluyormuş. Ben adet olursam devam edicem tedaviye. Bugün araştırdım ikinci ayda gebe kalma oranı daha yüksek
Yan etkisi var mi acaba. Progestan yapmıştı yan etki bende. Burda presed jel bahsettiler. Crione değildi sanki. Bugün adet oldum. Pihtili Gibi adetim.
Kızlar günaydınlarr , güzel bir gün olsun, güzel haberler aldığımız bir gün. Bugün nasılsınız ?
canımmm hadi hayırlısı güzel haberler ver bize. heyecanlandım su anda :)))Gaz ve kasıkta hafif ağrı var yine. 10 gibi test yapacağım bakalım ne çıkacak
Yumurtan çatlamış demek ki o pıhtılatın sebebi oymuş
test yaptınmı canmGaz ve kasıkta hafif ağrı var yine. 10 gibi test yapacağım bakalım ne çıkacak
Öyle canım elimizden geleni yapıyoruz işte. Bugün orkidimi taktım bekliyorum artıkinşallaj canım hayırlısı herseyin vardır bundada bi hayır
Test yaptın mı canımm ?Gaz ve kasıkta hafif ağrı var yine. 10 gibi test yapacağım bakalım ne çıkacak
yok artık canm ya bosverrr :) gelmıcek o :) iğne vurulalı 16. günümüz bakalm ama gelen giden yok normalde okudugum yerde genelde iğneden 14 gün sonra adet olan cokmus ama bizim yokÖyle canım elimizden geleni yapıyoruz işte. Bugün orkidimi taktım bekliyorum artık
Valla işte bakalım kuzucum. Daha önce hiç yaşamadığım için hamilelik şuanda ayırt edemiyorum ama ateş ölçme muhabebti var ya 2 gündür 36,2 çıkıyor ddaha önce 36,4 filandı gerçi onada çok inanmıyorum ama 35,5 la hamile kaldığını öğrenende varmış. İnşallah kist oluşmaz da bide onla uğraşmayızyok artık canm ya bosverrr :) gelmıcek o :) iğne vurulalı 16. günümüz bakalm ama gelen giden yok normalde okudugum yerde genelde iğneden 14 gün sonra adet olan cokmus ama bizim yok
Test yaptın mı canımm ?
Canımm belki teste çıkmadı, hemen idrara karışmayabiliyor. ama öyle olmuş olsa bile üzülme ne olur, birbirimize söz verdik birbirimizden güç alıcaz. daha bitmedi yolun başındayız.Yaptım canım negatifaşılamanın 11. Günü bugün
Canımm belki teste çıkmadı, hemen idrara karışmayabiliyor. ama öyle olmuş olsa bile üzülme ne olur, birbirimize söz verdik birbirimizden güç alıcaz. daha bitmedi yolun başındayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?