Amin canım :) senra da sendrn inşalllah :))İnsallah canim. İlk güzel haber senden artik
Catlamis mi dersin canim ? Bu aksam itibari calismalara basliycaz zaten hayirlisi. Senin farklidir belki yada catlamak uzeredir belli olmaz. Benim klomeni kullanirkende akintim oldu hemde bolca. Ama bunun gibi degildi bu sarimsi, klomeni kullanirken beyazdi
Amin canım :) senra da sendrn inşalllah :))
Aynen canim, peki birliktelikte nasil? Yani akintin sivi oluyormu? O anda da olabilir?Bence catlamis senin ki. Benim iki gün hafif olmustu yumurta oluşurken ama iğneden sonra hiç bir şey yok. Belki dediğin gibi akintisiz catlamistir :)
iyim canm rahatm ya kafama takmıorm bi ağrı sızı falan yok bakalm adetimi beklıormS sunshine__ sen nasılsın canım?
Ne zaman canim adetin ?İyi
iyim canm rahatm ya kafama takmıorm bi ağrı sızı falan yok bakalm adetimi beklıorm
26 mayıs canmNe zaman canim adetin ?
Insallah gelmezzzz:))) bize guzel haberler verirsin kuzum26 mayıs canm
Yok canım bu ay iğneye gerek kalmadan kendi çatladı yumurtam:) ama tani kaç tane büyüdü çatladı bilemiyoruz:) evet uçları çok hassas ve düğme gibi ama bana her yumurtlamadan sonra olur :)
Sadece geçen ay olmadı bu, sanırım geçen ay iğne yediğim halde çatlamadı.
Aynen canim, peki birliktelikte nasil? Yani akintin sivi oluyormu? O anda da olabilir?
Zaten cuma akşamı kontrole gdecwgm bakalm belli olur ordaInsallah gelmezzzz:))) bize guzel haberler verirsin kuzum
Insallah guzel haberler verirsin bize canim. Acilisi sen yap:))))Zaten cuma akşamı kontrole gdecwgm bakalm belli olur orda
Senin adet döngün kaç gün canımZaten cuma akşamı kontrole gdecwgm bakalm belli olur orda
Aynen doktora gittiğimde sen hamilesin demsini cok istyrm inşallh bi gün duymak nasip olurInsallah guzel haberler verirsin bize canim. Acilisi sen yap:))))
Belli olmuo canm bazen 28 30 35 olabilioSenin adet döngün kaç gün canım
Pko var mı sende? Cuma mübarek gün hayırlara vesile olsunBelli olmuo canm bazen 28 30 35 olabilio
Evet ole dedi doktor pko dediPko var mı sende? Cuma mübarek gün hayırlara vesile olsun
Bakalım cuma günü belli olur senin durumunEvet ole dedi doktor pko dedi
Zatn olmazsa gene iğne verecek olmazsa ara veririm birz beklerm olmaxsa uzun süre bkarm duruma artkBakalım cuma günü belli olur senin durumun
2. Ay şans daha çok oluyormuş. Ben adet olursam devam edicem tedaviye. Bugün araştırdım ikinci ayda gebe kalma oranı daha yüksekZatn olmazsa gene iğne verecek olmazsa ara veririm birz beklerm olmaxsa uzun süre bkarm duruma artk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?