ayy harikasın canım ben de alayımm:)evet canım buldum araya araya preseed adı :)
aaaa bu durumlar için tam bir şans olmuş senin için canım :) bu arada iğne acıtmadı ki ben çok korkarım. ama o sıvıyı enjekte ettiği anda canım yandı, sağ tarafıma vurduğu yer hafif morardı diğerinde bir şey yokben hep hastanedeyim aslında :) hastanede çalışıyorum:) cuma günü kontrol var sabahtan girerim:)
evet ya hastanede olmak iyi geçen ay zırt pırt kan verdim mesela hamile miyim acaba diyeaaaa bu durumlar için tam bir şans olmuş senin için canım :) bu arada iğne acıtmadı ki ben çok korkarım. ama o sıvıyı enjekte ettiği anda canım yandı, sağ tarafıma vurduğu yer hafif morardı diğerinde bir şey yok
Offf tabi vardır öyle bir etkisi. Çocuk için nelere katlanıyoruz Onun dışında nasılsıncanım şimdi dikkatimi çekti göğüs ucumda ve iki göğüs aramda hafif tüylenme olmus ağlıorm ya sinirden her yerimi bu hormon ilaçları yüzünden tüylenme yaptı kafayı yicm
Ben burada okurdum klomen kullandım yazarlardı anlamazdım bile, insan herşeyi tecrube ediniyor canım. bu arada istanbulda mısın ?evet ya hastanede olmak iyi geçen ay zırt pırt kan verdim mesela hamile miyim acaba diye
hayır canım aksaraydayım. ben de ilk klomen yazdığında girdim baktım buraya bir sürü şey öğrendim şimdi şu jeli araştırıyorum:))Ben burada okurdum klomen kullandım yazarlardı anlamazdım bile, insan herşeyi tecrube ediniyor canım. bu arada istanbulda mısın ?
iyim ne ağrım var ne bişeyimmmm artık negatif gördm ya hiç bseym kalmadı :)Offf tabi vardır öyle bir etkisi. Çocuk için nelere katlanıyoruz Onun dışında nasılsın
Ya benim var solkasığım pıt pıt atıyor göğüslerim isyanda ama tam işte adet öncesi sendromum birazdan başlar yada en geç yarıniyim ne ağrım var ne bişeyimmmm artık negatif gördm ya hiç bseym kalmadı :)
göğüsler öle onlar inmedi dokununca acıo okadar ama gayt iyim.Ya benim var solkasığım pıt pıt atıyor göğüslerim isyanda ama tam işte adet öncesi sendromum birazdan başlar yada en geç yarın
Hnagi jel .? az önce bir arkadaş yazmıştı kayganlaştırıcı mı ?hayır canım aksaraydayım. ben de ilk klomen yazdığında girdim baktım buraya bir sürü şey öğrendim şimdi şu jeli araştırıyorum:))
evet canım kullandın mı hiç?Hnagi jel .? az önce bir arkadaş yazmıştı kayganlaştırıcı mı ?
Hiç kullanmadım canım ? şu süreçte ne faydası olacak ki ? bende denerim :)evet canım kullandın mı hiç?
Hiç kullanmadım canım ? şu süreçte ne faydası olacak ki ? bende denerim :)
evet öyle okudum ben de. faydasını gören olmuş.Kayganlaştırıcı değil benim bildiğim spermin hızını artırıyormuş o jel. Cabuk yumurtaya ulaşıyormuş.
o zaman kullanılabilir:)KIZLAR BAKIN.
Preseed Jel Kullananlar Kimlerdir:
- Açıklanamayan infertilite (kısırlık, sebepsiz yere çocuk sahibi olamayan) hasta grubunda,
- IUI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICSI (mikroenjeksiyon) tedavileri öncesinde,
- UI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICSI (mikroenjeksiyon) tedavilerinde negatif sonuç almış hastaların bekleme süreçlerinde
- Ovülasyon (yumurtlama) takibi için ultrason muayenesinde
- Timed Intercourse (zamanlı cinsel ilişkiden kaynaklanan vajinal kuruluk)
- IUI (aşılama) işlemi sırasında
- IVF (tüp bebek) embriyo transferinde
- ICSI (mikroenjeksiyon) embriyo transferinde
- Disparoni (ağrılı cinsel ilişki yaşayan) hastalarda,
- Menapoz sonrası hasta grubunun kuruluk tedavisinde kullanılmaktadır.
Ben bu ayı bir geçireyim de canım, olmazsa diğer ay denerim.o zaman kullanılabilir:)
ben de cuma günü sorayım doktora cevap verirse tabii:)Ben bu ayı bir geçireyim de canım, olmazsa diğer ay denerim.
İleri hız için iyiymiş canım, hemde spermi güçlendiriyormuş, benim eşimin her şeyi iyi çıktı , hatta doktora sordum fındık fıstık vs yesin mi diye yok dedi, sizinde öyleyse belki gerek görmeyebilir. ama bu ay olmazsa haziranda alalım onuda deneyelim :)ben de cuma günü sorayım doktora cevap verirse tabii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?