Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben hep hastanedeyim aslında :) hastanede çalışıyorum:) cuma günü kontrol var sabahtan girerim:)
aaaa bu durumlar için tam bir şans olmuş senin için canım :) bu arada iğne acıtmadı ki ben çok korkarım. ama o sıvıyı enjekte ettiği anda canım yandı, sağ tarafıma vurduğu yer hafif morardı diğerinde bir şey yok

evet ya hastanede olmak iyi geçen ay zırt pırt kan verdim mesela hamile miyim acaba diye

canım şimdi dikkatimi çekti göğüs ucumda ve iki göğüs aramda hafif tüylenme olmus ağlıorm ya sinirden her yerimi bu hormon ilaçları yüzünden tüylenme yaptı kafayı yicm
Offf tabi vardır öyle bir etkisi. Çocuk için nelere katlanıyoruz Onun dışında nasılsın

evet ya hastanede olmak iyi geçen ay zırt pırt kan verdim mesela hamile miyim acaba diye
Ben burada okurdum klomen kullandım yazarlardı anlamazdım bile, insan herşeyi tecrube ediniyor canım. bu arada istanbulda mısın ?

Ben burada okurdum klomen kullandım yazarlardı anlamazdım bile, insan herşeyi tecrube ediniyor canım. bu arada istanbulda mısın ?
hayır canım aksaraydayım. ben de ilk klomen yazdığında girdim baktım buraya bir sürü şey öğrendim şimdi şu jeli araştırıyorum:))

hayır canım aksaraydayım. ben de ilk klomen yazdığında girdim baktım buraya bir sürü şey öğrendim şimdi şu jeli araştırıyorum:))
Hnagi jel .? az önce bir arkadaş yazmıştı kayganlaştırıcı mı ?

KIZLAR BAKIN.

Preseed Jel Kullananlar Kimlerdir:

• Açıklanamayan infertilite (kısırlık, sebepsiz yere çocuk sahibi olamayan) hasta grubunda,
    • IUI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICSI (mikroenjeksiyon) tedavileri öncesinde,
    • UI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICSI (mikroenjeksiyon) tedavilerinde negatif sonuç almış hastaların bekleme süreçlerinde
    • Ovülasyon (yumurtlama) takibi için ultrason muayenesinde
    • Timed Intercourse (zamanlı cinsel ilişkiden kaynaklanan vajinal kuruluk)
    • IUI (aşılama) işlemi sırasında
    • IVF (tüp bebek) embriyo transferinde
    • ICSI (mikroenjeksiyon) embriyo transferinde
    • Disparoni (ağrılı cinsel ilişki yaşayan) hastalarda,
    • Menapoz sonrası hasta grubunun kuruluk tedavisinde kullanılmaktadır.

Benim kasıkta hafif ağrı başladı kızlar. Huzursuzluk ve ağrı giriyor ama çok hafif

o zaman kullanılabilir:)

ben de cuma günü sorayım doktora cevap verirse tabii:)
İleri hız için iyiymiş canım, hemde spermi güçlendiriyormuş, benim eşimin her şeyi iyi çıktı , hatta doktora sordum fındık fıstık vs yesin mi diye yok dedi, sizinde öyleyse belki gerek görmeyebilir. ama bu ay olmazsa haziranda alalım onuda deneyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…