biz eşime hiç baktırmadık daha 2. ayımız olduğu için çocuk denemelerinde:)İleri hız için iyiymiş canım, hemde spermi güçlendiriyormuş, benim eşimin her şeyi iyi çıktı , hatta doktora sordum fındık fıstık vs yesin mi diye yok dedi, sizinde öyleyse belki gerek görmeyebilir. ama bu ay olmazsa haziranda alalım onuda deneyelim :)
siz çok tazesiniz :))) ben yaklaşık 1 senedir deniyorum, geçen ay eşim kendi gitti baktırdı. ikimizde de sorun yok her şey normal ama ben beklemek istemedim hayırlısı bakalım.biz eşime hiç baktırmadık daha 2. ayımız olduğu için çocuk denemelerinde:)
ben de çok beklemek istemedim o yüzden doktora falan gittim:) hayırlı zamanda olur inşallahsiz çok tazesiniz :))) ben yaklaşık 1 senedir deniyorum, geçen ay eşim kendi gitti baktırdı. ikimizde de sorun yok her şey normal ama ben beklemek istemedim hayırlısı bakalım.
Allah utandırmasın hayırlısıyla olsunlar canım. Yaşın küçüktü dimi senin ?ben de çok beklemek istemedim o yüzden doktora falan gittim:) hayırlı zamanda olur inşallah
yok canım 29 yaşındayım aynı yaştaydık galibaAllah utandırmasın hayırlısıyla olsunlar canım. Yaşın küçüktü dimi senin ?
evet canım kullandın mı hiç?
Hiç kullanmadım canım ? şu süreçte ne faydası olacak ki ? bende denerim :)
Kayganlaştırıcı değil benim bildiğim spermin hızını artırıyormuş o jel. Cabuk yumurtaya ulaşıyormuş.
evet öyle okudum ben de. faydasını gören olmuş.
aa evet aynı yaştayız. Şimdi hatırladım kusura bakma oruç beni benden aldı :)yok canım 29 yaşındayım aynı yaştaydık galiba
yok canım ne kusuru:)aa evet aynı yaştayız. Şimdi hatırladım kusura bakma oruç beni benden aldı :)
O halde bu güzel süreci beraber bekleyeceğiz. Bu arada Neslihan benim adım :)yok canım ne kusuru:)
ben de pelin canım:) evet güzel olsun da sonu bekleyelim:)O halde bu güzel süreci beraber bekleyeceğiz. Bu arada Neslihan benim adım :)
Memnun oldum canım :) Amin diyorum canı gönüldenben de pelin canım:) evet güzel olsun da sonu bekleyelim:)
İnsallah guzel haber bekliyoruzzz allah güldürsün yüzünü yarinİğnenin 12. Günündeyimm aşılamanın 10. Günü bugün yarın sabah test yapacağım dua edin banaaaa :)
Etmez miyiz canım. İnşallah buradan güzel haberler vereceksin bize. bizi habersiz bırakmaaaaİğnenin 12. Günündeyimm aşılamanın 10. Günü bugün yarın sabah test yapacağım dua edin banaaaa :)
Yavrum aşılama yapildi ya sana asilamadan sonra kac dakka beklettiler seni oyle ?? Ve idarara sıkışık mı çağırdılar?İğnenin 12. Günündeyimm aşılamanın 10. Günü bugün yarın sabah test yapacağım dua edin banaaaa :)
Yalnız gaz sancısından duramıyorum bi anda kramp gibi vuruyor. Normal mi?
İğnenin 12. Günündeyimm aşılamanın 10. Günü bugün yarın sabah test yapacağım dua edin banaaaa :)
Yavrum aşılama yapildi ya sana asilamadan sonra kac dakka beklettiler seni oyle ?? Ve idarara sıkışık mı çağırdılar?
Senella ve kizlarrrr ben adet oldum demistim kendimi biliyorum erken oldum bir gun 28 gunu döngümün ,ignenin vuruldugum gunu saymiyorum 13 günü test negatif olunca insan biran once olsam diye bekliyor neyse ki bekletmedi. Simdi doktorumu arayip randevu alicam yeni aya başlıyorum Aşılamaa var bu ay ilk denem allahın izniyle insallah bu deneme son denemem olur ( kalbim sizinleeeeee
Senella ve kizlarrrr ben adet oldum demistim kendimi biliyorum erken oldum bir gun 28 gunu döngümün ,ignenin vuruldugum gunu saymiyorum 13 günü test negatif olunca insan biran once olsam diye bekliyor neyse ki bekletmedi. Simdi doktorumu arayip randevu alicam yeni aya başlıyorum Aşılamaa var bu ay ilk denem allahın izniyle insallah bu deneme son denemem olur ( kalbim sizinleeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?