Canım benim doktor kontrol etmişti hatta çatlamış demişti. Ya artık şu belirsizlikten sıkıldım hamilelik yoksa inşallah adetim gecikmezDünki testin bayağı belliydi halbuki. Bende az önce yaptım bembeyaz :)) Iğne etkisi demek ki 13 günde geçiyor. Boşuna demiyorlar 14.günden sonra yapın diye. Karnım hala taş gibi ve kasıklarimda ağrı var. Yumurtam çatlamamış olabilir belki de. Ya bu doktorlar neden çatlayıp catlamadigini kontrol etmezler.
Canım benim doktor kontrol etmişti hatta çatlamış demişti. Ya artık şu belirsizlikten sıkıldım hamilelik yoksa inşallah adetim gecikmez
ya soema canm benm daha da sıkıldı bekleylm bakmYok tatlım üzülmicem vardır bi hayır diyip önümüzdeki maçlara bakıcam :)
Canım bat yarın yada öbür gün. Benimde göğüsler sanki başkasına ait. İlk defa böyle oldular ama yok sanırım bu sefer iğnenin etkisinden bu hale geldiğimi düşünüyorum. Neyse yapacak bişey yok.
Nolcak durumumuz bizim ya. Çok gerginim bugünya soema canm benm daha da sıkıldı bekleylm bakm
dün aksam annemlerde bilgisayar masasını itiyordum eşim kolumdan tuttu napıosn sen ole bişey olacak hamileysen dedi (tabi diyemedm test yaptım negatif dye) sonra dedim ki olsaydı şimdiye kadar belli olurdu hamile falan degilim dedimNolcak durumumuz bizim ya. Çok gerginim bugün
Sizin göğüslerinizde yaşadığınız semptom normal değil ama , hamilelikte yaşananlar gibi. keşke kan verebilseniz kızlarYok tatlım üzülmicem vardır bi hayır diyip önümüzdeki maçlara bakıcam :)
Canım bat yarın yada öbür gün. Benimde göğüsler sanki başkasına ait. İlk defa böyle oldular ama yok sanırım bu sefer iğnenin etkisinden bu hale geldiğimi düşünüyorum. Neyse yapacak bişey yok.
o moral bozuklugunu bde kağıtta görmek istemiorum zaten cuma günü kontrolüm var ozamn cıkar ortaya ozamna kadar da test falan yapmam.Sizin göğüslerinizde yaşadığınız semptom normal değil ama , hamilelikte yaşananlar gibi. keşke kan verebilseniz kızlar
Aynen bende diyemedim hiçbir şey. Bi de o üzülmesin diye neyse ya yapacak tek şey diğer aylarda çalışmalara tam gaz devam etmekdün aksam annemlerde bilgisayar masasını itiyordum eşim kolumdan tuttu napıosn sen ole bişey olacak hamileysen dedi (tabi diyemedm test yaptım negatif dye) sonra dedim ki olsaydı şimdiye kadar belli olurdu hamile falan degilim dedim
Beni de en çok şüpheye düşüren oydu işte. Göğsümdeki damarları görsen hem yeşil yeşiler gayet belirgin hemde uçları nasıl yanıyor. Şimdi bakındım da biraz adet günü bile test yapıp negatif çıkan sonra gebe olduğunu öğrenen çok varmış. Belki diorum ama sanmıyorum adet öncesi olan baş ağrım başladı yineSizin göğüslerinizde yaşadığınız semptom normal değil ama , hamilelikte yaşananlar gibi. keşke kan verebilseniz kızlar
Yok yok bundan sonra asla test yapmam erkenden. Şimdi beklicem cumartesiye kadar olmazsam o zaman idrar bile değil direk kanda baktırırım ama sanmıyorum bugünden bile başlayabilir reglimo moral bozuklugunu bde kağıtta görmek istemiorum zaten cuma günü kontrolüm var ozamn cıkar ortaya ozamna kadar da test falan yapmam.
Cuma kontrolun varsa aynen bekle canım. eğer adet görmezsen. hakkımızda hayırlısı olsun.o moral bozuklugunu bde kağıtta görmek istemiorum zaten cuma günü kontrolüm var ozamn cıkar ortaya ozamna kadar da test falan yapmam.
bekleyelim canım bekleyelmAynen bende diyemedim hiçbir şey. Bi de o üzülmesin diye neyse ya yapacak tek şey diğer aylarda çalışmalara tam gaz devam etmek
Beni de en çok şüpheye düşüren oydu işte. Göğsümdeki damarları görsen hem yeşil yeşiler gayet belirgin hemde uçları nasıl yanıyor. Şimdi bakındım da biraz adet günü bile test yapıp negatif çıkan sonra gebe olduğunu öğrenen çok varmış. Belki diorum ama sanmıyorum adet öncesi olan baş ağrım başladı yine
bakalım kısmetCuma kontrolun varsa aynen bekle canım. eğer adet görmezsen. hakkımızda hayırlısı olsun.
artık hiç bsey yapmıcam kendmi kontrol etmicem artık hiç bişeye üzülmiycm Allaha bırakıorm ben yapacagımı yaptım artık beklıyorm.Yok yok bundan sonra asla test yapmam erkenden. Şimdi beklicem cumartesiye kadar olmazsam o zaman idrar bile değil direk kanda baktırırım ama sanmıyorum bugünden bile başlayabilir reglim
Bende öyle düşünüyorum canım. Valla ne yum günlerini takip edicem nede adet geldi mi gelcek mi diye beklicem. Bu ayı yaşamadım gibi resmen o kdar odaklandım ki. Bide tedavi sürecindeydik ya ondan daha fazla taktım kafaya. Şu reglim bi gelsin sonrasında olur olmaz Allah biliyorartık hiç bsey yapmıcam kendmi kontrol etmicem artık hiç bişeye üzülmiycm Allaha bırakıorm ben yapacagımı yaptım artık beklıyorm.
aynen ole ayın 26 bnisandan beri hergün kendime odaklandım yoruldm artık bıraktım yine kontrollerime gderm bilmem ne yaparm ama bu kadar arastrma yapmam ay belim agrıo hamileym ay beyaz akıntım var acaba hamılemıyım soruları sormucam kndme bitmiştirBende öyle düşünüyorum canım. Valla ne yum günlerini takip edicem nede adet geldi mi gelcek mi diye beklicem. Bu ayı yaşamadım gibi resmen o kdar odaklandım ki. Bide tedavi sürecindeydik ya ondan daha fazla taktım kafaya. Şu reglim bi gelsin sonrasında olur olmaz Allah biliyor
Evet evet kesinlikle öyle. Ne kdar araştırırsak o kadar kafamız karışıyor. Bende öyle bir aydır hergün o mu bu mu şu mu diye diye kafayı yedim hatta öyle bi hal aldım ki sadece bunun için yaşadım bu ayaynen ole ayın 26 bnisandan beri hergün kendime odaklandım yoruldm artık bıraktım yine kontrollerime gderm bilmem ne yaparm ama bu kadar arastrma yapmam ay belim agrıo hamileym ay beyaz akıntım var acaba hamılemıyım soruları sormucam kndme bitmiştir
rahat firiiiiii artık :)Evet evet kesinlikle öyle. Ne kdar araştırırsak o kadar kafamız karışıyor. Bende öyle bir aydır hergün o mu bu mu şu mu diye diye kafayı yedim hatta öyle bi hal aldım ki sadece bunun için yaşadım bu ay
canım ya doktor alttan muayene etti mi seni yumurtalara bakarken? bana alttan da muayene olacak dedi de son muayeneye gittiğimde.Kizlar doktora gittim sagdaki yumurtam 22mm olmus sol 18 di sanirim iki igne verdi bi tanesi tam digeri yarik vuruldum 1,5 yani. Boyle vurulan varmi?
Yok canım etmedi. net görünüyormuş yumurta. ne zaman çağırdı ? Belki bundan sonraki gidişimde bana da alttan bakar, net anlamak için. bana adet olsan da gel olmasan da gel dedi.canım ya doktor alttan muayene etti mi seni yumurtalara bakarken? bana alttan da muayene olacak dedi de son muayeneye gittiğimde.
cuma günü kontrol canım. off hiç bir sızı ağrı bir şey yok çok tedirginim etkisi olmadı diyeYok canım etmedi. net görünüyormuş yumurta. ne zaman çağırdı ? Belki bundan sonraki gidişimde bana da alttan bakar, net anlamak için. bana adet olsan da gel olmasan da gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?