Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim doktor kontrol etmişti hatta çatlamış demişti. Ya artık şu belirsizlikten sıkıldım hamilelik yoksa inşallah adetim gecikmez

Canım benim doktor kontrol etmişti hatta çatlamış demişti. Ya artık şu belirsizlikten sıkıldım hamilelik yoksa inşallah adetim gecikmez

senin doktor bakmış benimki bekliycez dedi yolladı.

Göğüs ağrısı klomenden oluyor ıgneden değil. Bende hiç yapmadi. Şimdi eğer iğnenin 15.günü adet olursam yumurta ıgneden dolayı çatlamış biraz uzarsa hemen catlamadigini anliycam.

ya soema canm benm daha da sıkıldı bekleylm bakm

Nolcak durumumuz bizim ya. Çok gerginim bugün
dün aksam annemlerde bilgisayar masasını itiyordum eşim kolumdan tuttu napıosn sen ole bişey olacak hamileysen dedi (tabi diyemedm test yaptım negatif dye) sonra dedim ki olsaydı şimdiye kadar belli olurdu hamile falan degilim dedim

Sizin göğüslerinizde yaşadığınız semptom normal değil ama , hamilelikte yaşananlar gibi. keşke kan verebilseniz kızlar

Sizin göğüslerinizde yaşadığınız semptom normal değil ama , hamilelikte yaşananlar gibi. keşke kan verebilseniz kızlar
o moral bozuklugunu bde kağıtta görmek istemiorum zaten cuma günü kontrolüm var ozamn cıkar ortaya ozamna kadar da test falan yapmam.

Aynen bende diyemedim hiçbir şey. Bi de o üzülmesin diye neyse ya yapacak tek şey diğer aylarda çalışmalara tam gaz devam etmek
Beni de en çok şüpheye düşüren oydu işte. Göğsümdeki damarları görsen hem yeşil yeşiler gayet belirgin hemde uçları nasıl yanıyor. Şimdi bakındım da biraz adet günü bile test yapıp negatif çıkan sonra gebe olduğunu öğrenen çok varmış. Belki diorum ama sanmıyorum adet öncesi olan baş ağrım başladı yine

o moral bozuklugunu bde kağıtta görmek istemiorum zaten cuma günü kontrolüm var ozamn cıkar ortaya ozamna kadar da test falan yapmam.
Yok yok bundan sonra asla test yapmam erkenden. Şimdi beklicem cumartesiye kadar olmazsam o zaman idrar bile değil direk kanda baktırırım ama sanmıyorum bugünden bile başlayabilir reglim

Cuma kontrolun varsa aynen bekle canım. eğer adet görmezsen. hakkımızda hayırlısı olsun.

bekleyelim canım bekleyelm

Yok yok bundan sonra asla test yapmam erkenden. Şimdi beklicem cumartesiye kadar olmazsam o zaman idrar bile değil direk kanda baktırırım ama sanmıyorum bugünden bile başlayabilir reglim
artık hiç bsey yapmıcam kendmi kontrol etmicem artık hiç bişeye üzülmiycm Allaha bırakıorm ben yapacagımı yaptım artık beklıyorm.

artık hiç bsey yapmıcam kendmi kontrol etmicem artık hiç bişeye üzülmiycm Allaha bırakıorm ben yapacagımı yaptım artık beklıyorm.
Bende öyle düşünüyorum canım. Valla ne yum günlerini takip edicem nede adet geldi mi gelcek mi diye beklicem. Bu ayı yaşamadım gibi resmen o kdar odaklandım ki. Bide tedavi sürecindeydik ya ondan daha fazla taktım kafaya. Şu reglim bi gelsin sonrasında olur olmaz Allah biliyor

aynen ole ayın 26 bnisandan beri hergün kendime odaklandım yoruldm artık bıraktım yine kontrollerime gderm bilmem ne yaparm ama bu kadar arastrma yapmam ay belim agrıo hamileym ay beyaz akıntım var acaba hamılemıyım soruları sormucam kndme bitmiştir

Evet evet kesinlikle öyle. Ne kdar araştırırsak o kadar kafamız karışıyor. Bende öyle bir aydır hergün o mu bu mu şu mu diye diye kafayı yedim hatta öyle bi hal aldım ki sadece bunun için yaşadım bu ay

Kizlar doktora gittim sagdaki yumurtam 22mm olmus sol 18 di sanirim iki igne verdi bi tanesi tam digeri yarik vuruldum 1,5 yani. Boyle vurulan varmi?
canım ya doktor alttan muayene etti mi seni yumurtalara bakarken? bana alttan da muayene olacak dedi de son muayeneye gittiğimde.

canım ya doktor alttan muayene etti mi seni yumurtalara bakarken? bana alttan da muayene olacak dedi de son muayeneye gittiğimde.
Yok canım etmedi. net görünüyormuş yumurta. ne zaman çağırdı ? Belki bundan sonraki gidişimde bana da alttan bakar, net anlamak için. bana adet olsan da gel olmasan da gel dedi.

Yok canım etmedi. net görünüyormuş yumurta. ne zaman çağırdı ? Belki bundan sonraki gidişimde bana da alttan bakar, net anlamak için. bana adet olsan da gel olmasan da gel dedi.
cuma günü kontrol canım. off hiç bir sızı ağrı bir şey yok çok tedirginim etkisi olmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…