Senin bat ne zaman canım ? ağrısız sızısız bir hamişlik geçiredebilirsin :) iğne vurulduktan sonra kasık batma ağrı vs hissettin mi canım sen ? akıntı falancuma günü kontrol canım. off hiç bir sızı ağrı bir şey yok çok tedirginim etkisi olmadı diye
Güzel haberlerle gelllllllllllllllllllllcuma günü kontrol canım. off hiç bir sızı ağrı bir şey yok çok tedirginim etkisi olmadı diye
Ohhh canım en güzeliiiii. Bizde haziranda tatile çıkıcaz, ege akdeniz turu. sırf bunu düşünüyorum. her şey kader kısmet.Ve artık tatil planlarımı yapıp biletlerimi alayim. Serin sular beni bekliyor :)) zaten çok bunaldim daha doktora git gel yapamam.
Koş koş bodruma gelVe artık tatil planlarımı yapıp biletlerimi alayim. Serin sular beni bekliyor :)) zaten çok bunaldim daha doktora git gel yapamam.
daha yumurta takibi bu canımSenin bat ne zaman canım ? ağrısız sızısız bir hamişlik geçiredebilirsin :) iğne vurulduktan sonra kasık batma ağrı vs hissettin mi canım sen ? akıntı falan
bat 14-16 haziran arasıSenin bat ne zaman canım ? ağrısız sızısız bir hamişlik geçiredebilirsin :) iğne vurulduktan sonra kasık batma ağrı vs hissettin mi canım sen ? akıntı falan
aaa öyle bir şey mi varmışşşş:)Kızlaaarr bişey soracağım. Hani şu kayganlaştırıcı jel vardı ya bir tane gebeliği kolaylaştırıyor diye doktorlar öneriyordu. Adı neydi. Bulamadım hiç biryerde
Sen daha çatlama iğnesi vurdurmadın yani, hmmm. klomen kullanırken yani bittikten sonra bende akıntı ve sol kasıkta batmalar oldu sürekli. ama sağ kasığımda ki yumurtam daha çok büyümüş. o da ilginç dimidaha yumurta takibi bu canımama klomen kullananların yorumlara baktım aprı falan yazmışlar. ben de yok bir şey acaba bir sıkıntı mı var diye düşündüm
ya işte ben de ekstra bir belirti yok canım ya o yüzden tedirginim acaba etki etmedi mi ilaç diye. gerçekten ilginç olmuş genelde ağrı olan taraftan yumurtlanır derler.Sen daha çatlama iğnesi vurdurmadın yani, hmmm. klomen kullanırken yani bittikten sonra bende akıntı ve sol kasıkta batmalar oldu sürekli. ama sağ kasığımda ki yumurtam daha çok büyümüş. o da ilginç dimi
Evet canım bende anlamadım. o yüzden belirti olması olmamazı bir şey ifade etmiyor, en azından şu süreçte. o yüzden stres yapma rahat ol. bana şu gün test yaparsın falanda demedi. adet olmazsan da olursan da gel dedi.ya işte ben de ekstra bir belirti yok canım ya o yüzden tedirginim acaba etki etmedi mi ilaç diye. gerçekten ilginç olmuş genelde ağrı olan taraftan yumurtlanır derler.
ilişki için neler söyledi bir de iğne çok acıtıyor mu yaEvet canım bende anlamadım. o yüzden belirti olması olmamazı bir şey ifade etmiyor, en azından şu süreçte. o yüzden stres yapma rahat ol. bana şu gün test yaparsın falanda demedi. adet olmazsan da olursan da gel dedi.
canım şimdi dikkatimi çekti göğüs ucumda ve iki göğüs aramda hafif tüylenme olmus ağlıorm ya sinirden her yerimi bu hormon ilaçları yüzünden tüylenme yaptı kafayı yicmEvet evet kesinlikle öyle. Ne kdar araştırırsak o kadar kafamız karışıyor. Bende öyle bir aydır hergün o mu bu mu şu mu diye diye kafayı yedim hatta öyle bi hal aldım ki sadece bunun için yaşadım bu ay
canım ben hastahanede vurdurdum enjeksiyon bölümüne , kimisi evde kendi yapıyormuş ben cesaret edemem garanti olsun, çünkü göbekten vuruluyor daha doğrusu kasık bölgene yakın olan kısımdan. birde iğneyi zaten sana donmuş şekilde veriyorlar ve öyle kalması lazım, eczanede ki kızda iğneyi verirken buz kağıda verdi ve uyardı anında erir dikkat edin diye. doktor da bana 2 saat içinde vurul dedi. bende aldım hemen vuruldum. ilişki günü içinde vurulduğum gün hariç ertesi gün başlayın gün aşırı dedi. bakalım gerisi kısmet artık. :)ilişki için neler söyledi bir de iğne çok acıtıyor mu yanereden vurdular
ayy inşallah çoookk güzel sonuçlar alırsınnnnncanım ben hastahanede vurdurdum enjeksiyon bölümüne , kimisi evde kendi yapıyormuş ben cesaret edemem garanti olsun, çünkü göbekten vuruluyor daha doğrusu kasık bölgene yakın olan kısımdan. birde iğneyi zaten sana donmuş şekilde veriyorlar ve öyle kalması lazım, eczanede ki kızda iğneyi verirken buz kağıda verdi ve uyardı anında erir dikkat edin diye. doktor da bana 2 saat içinde vurul dedi. bende aldım hemen vuruldum. ilişki günü içinde vurulduğum gün hariç ertesi gün başlayın gün aşırı dedi. bakalım gerisi kısmet artık. :)
Koş koş bodruma gel
aaa öyle bir şey mi varmışşşş:)
İnşallah hepimiz alalım canım. sen zaman gideceksin hastahaneye ?ayy inşallah çoookk güzel sonuçlar alırsınnnnn
ben hep hastanedeyim aslında :) hastanede çalışıyorum:) cuma günü kontrol var sabahtan girerim:)İnşallah hepimiz alalım canım. sen zaman gideceksin hastahaneye ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?