Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cuma günü kontrol canım. off hiç bir sızı ağrı bir şey yok çok tedirginim etkisi olmadı diye
Senin bat ne zaman canım ? ağrısız sızısız bir hamişlik geçiredebilirsin :) iğne vurulduktan sonra kasık batma ağrı vs hissettin mi canım sen ? akıntı falan

Ve artık tatil planlarımı yapıp biletlerimi alayim. Serin sular beni bekliyor :)) zaten çok bunaldim daha doktora git gel yapamam.

Ve artık tatil planlarımı yapıp biletlerimi alayim. Serin sular beni bekliyor :)) zaten çok bunaldim daha doktora git gel yapamam.
Ohhh canım en güzeliiiii. Bizde haziranda tatile çıkıcaz, ege akdeniz turu. sırf bunu düşünüyorum. her şey kader kısmet.

Kızlaaarr bişey soracağım. Hani şu kayganlaştırıcı jel vardı ya bir tane gebeliği kolaylaştırıyor diye doktorlar öneriyordu. Adı neydi. Bulamadım hiç biryerde

Senin bat ne zaman canım ? ağrısız sızısız bir hamişlik geçiredebilirsin :) iğne vurulduktan sonra kasık batma ağrı vs hissettin mi canım sen ? akıntı falan
daha yumurta takibi bu canım ama klomen kullananların yorumlara baktım aprı falan yazmışlar. ben de yok bir şey acaba bir sıkıntı mı var diye düşündüm

daha yumurta takibi bu canım ama klomen kullananların yorumlara baktım aprı falan yazmışlar. ben de yok bir şey acaba bir sıkıntı mı var diye düşündüm
Sen daha çatlama iğnesi vurdurmadın yani, hmmm. klomen kullanırken yani bittikten sonra bende akıntı ve sol kasıkta batmalar oldu sürekli. ama sağ kasığımda ki yumurtam daha çok büyümüş. o da ilginç dimi

ya işte ben de ekstra bir belirti yok canım ya o yüzden tedirginim acaba etki etmedi mi ilaç diye. gerçekten ilginç olmuş genelde ağrı olan taraftan yumurtlanır derler.

ya işte ben de ekstra bir belirti yok canım ya o yüzden tedirginim acaba etki etmedi mi ilaç diye. gerçekten ilginç olmuş genelde ağrı olan taraftan yumurtlanır derler.
Evet canım bende anlamadım. o yüzden belirti olması olmamazı bir şey ifade etmiyor, en azından şu süreçte. o yüzden stres yapma rahat ol. bana şu gün test yaparsın falanda demedi. adet olmazsan da olursan da gel dedi.

ilişki için neler söyledi bir de iğne çok acıtıyor mu ya nereden vurdular

canım şimdi dikkatimi çekti göğüs ucumda ve iki göğüs aramda hafif tüylenme olmus ağlıorm ya sinirden her yerimi bu hormon ilaçları yüzünden tüylenme yaptı kafayı yicm

ilişki için neler söyledi bir de iğne çok acıtıyor mu ya nereden vurdular
canım ben hastahanede vurdurdum enjeksiyon bölümüne , kimisi evde kendi yapıyormuş ben cesaret edemem garanti olsun, çünkü göbekten vuruluyor daha doğrusu kasık bölgene yakın olan kısımdan. birde iğneyi zaten sana donmuş şekilde veriyorlar ve öyle kalması lazım, eczanede ki kızda iğneyi verirken buz kağıda verdi ve uyardı anında erir dikkat edin diye. doktor da bana 2 saat içinde vurul dedi. bende aldım hemen vuruldum. ilişki günü içinde vurulduğum gün hariç ertesi gün başlayın gün aşırı dedi. bakalım gerisi kısmet artık. :)

ayy inşallah çoookk güzel sonuçlar alırsınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…