• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İleri hız için iyiymiş canım, hemde spermi güçlendiriyormuş, benim eşimin her şeyi iyi çıktı , hatta doktora sordum fındık fıstık vs yesin mi diye yok dedi, sizinde öyleyse belki gerek görmeyebilir. ama bu ay olmazsa haziranda alalım onuda deneyelim :)
biz eşime hiç baktırmadık daha 2. ayımız olduğu için çocuk denemelerinde:)

biz eşime hiç baktırmadık daha 2. ayımız olduğu için çocuk denemelerinde:)
siz çok tazesiniz :))) ben yaklaşık 1 senedir deniyorum, geçen ay eşim kendi gitti baktırdı. ikimizde de sorun yok her şey normal ama ben beklemek istemedim hayırlısı bakalım.

siz çok tazesiniz :))) ben yaklaşık 1 senedir deniyorum, geçen ay eşim kendi gitti baktırdı. ikimizde de sorun yok her şey normal ama ben beklemek istemedim hayırlısı bakalım.
ben de çok beklemek istemedim o yüzden doktora falan gittim:) hayırlı zamanda olur inşallah

evet canım kullandın mı hiç?

Hiç kullanmadım canım ? şu süreçte ne faydası olacak ki ? bende denerim :)

Kayganlaştırıcı değil benim bildiğim spermin hızını artırıyormuş o jel. Cabuk yumurtaya ulaşıyormuş.

evet öyle okudum ben de. faydasını gören olmuş.

kızlar ben baya araştırdım. ilişkiden önce rahim içine sıkılıyor sonra spermlerin içeride daha uzun süre kalmasına ve hzlı hareket etmesine yardımcı oluyormuş. Bİraz fiyatı tuzlu ama denemeye değer. ben bu ay çatlatma iğnesinden sonra deneyeceğim.

Senella Senella ve kizlarrrr ben adet oldum :duduk: demistim kendimi biliyorum:rolleyes: erken oldum bir gun 28 gunu döngümün ,ignenin vuruldugum gunu saymiyorum 13 günü test negatif olunca insan biran once olsam diye bekliyor neyse ki bekletmedi. Simdi doktorumu arayip randevu alicam yeni aya başlıyorum Aşılamaa var bu ay ilk denem allahın izniyle insallah bu deneme son denemem olur :confused: ( kalbim sizinleeeeee

İğnenin 12. Günündeyimm aşılamanın 10. Günü bugün yarın sabah test yapacağım dua edin banaaaa :)
Yavrum aşılama yapildi ya sana asilamadan sonra kac dakka beklettiler seni oyle ?? Ve idarara sıkışık mı çağırdılar?

Yavrum aşılama yapildi ya sana asilamadan sonra kac dakka beklettiler seni oyle ?? Ve idarara sıkışık mı çağırdılar?

Evet giderken tuvaletin varmış gibi gideceksin aşırı abartı da değil tabi kanül daha iyi yerleşsin diye. 15 dk çatalda uzanıyorsun biraz yükseltiyor uzandığın yeri sonra kalkıp gidiyorsın 2 dk işlem

Senella Senella ve kizlarrrr ben adet oldum :duduk: demistim kendimi biliyorum:rolleyes: erken oldum bir gun 28 gunu döngümün ,ignenin vuruldugum gunu saymiyorum 13 günü test negatif olunca insan biran once olsam diye bekliyor neyse ki bekletmedi. Simdi doktorumu arayip randevu alicam yeni aya başlıyorum Aşılamaa var bu ay ilk denem allahın izniyle insallah bu deneme son denemem olur :confused: ( kalbim sizinleeeeee

İğneden kaç gün sonra regl olmak gerekiyor bende de şu an öyle ağrılar var sanırım regl olacağım tutmadı benim de bide aşılama idi.

Ooo ne güzel bomba gibi hazırlamışsın kendini, tebriks sana en büyüğünden :)

Back