Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yoo bayağı güzel çizgin :))) Geliyoooorr

Sabah ince demiştin o başka markaydı galiba, bu bayağı kalın çıkmış. Senin göğüsler zaten belli ediyordu.

Canım çok heveslenmek istemiyorum. Ama göğsümdeki damarlar uçlara doğru sanki ağ örmüş gibi. Yada ben öyle görüyorum bilmiyorum. Yarın sabah umarım daha net bi sonuç olur

Canım çok heveslenmek istemiyorum. Ama göğsümdeki damarlar uçlara doğru sanki ağ örmüş gibi. Yada ben öyle görüyorum bilmiyorum. Yarın sabah umarım daha net bi sonuç olur

Ağrı var mi herhangi bir yerinde karnım nasıl sis mi? Göğüslerde bende bir ay öyle gördüm sonra bi baktım benim her ay öyle. Şimdi normalde yarın sizin bat gününüz oluyor 'di mi. Yarın sabah bir yapta kan ver bakalım.

Karnım şiş ama kasıklarımda hiçbir şey yok ara ara belime sızı giriyor o kdar canım
Adet ağrısı hissediyordun geçti mi o durum.
Kasıklarda bazen hiç bişey bazende arasira giriyor. Ben çatlamadı mi diye de düşünüyorum bazen.

Yalnız olursa bebeklerin doğum tarihi aynı olacak :))

Ne zamana geliyor demistin. 2 subatmiydi

uniq12 Ne harika yaaa bakiyosun tertemiz negatif uyaniyosun aman tanrisıııı orda bir cizgi var yarin sabah cizgi daha belircek annesiiiii birde hatirlasana catlma ignesinden sonra hcg hormek icin test yapmistin cikmamisti diye kaygilanmistin allll sana en gormen gereken zamana saklamis kendini senin nazlı ciZgi

Arada yokluyor her zaman olmuyor. Aynen şubat 2 diye görünüyor tabi bebiş varsa :)
Evet 6. Gündü hiççıkmamıştı yarın 14. Gün olacak. Kızlar nolur dua edin bana sabah güzel haberlerle geliyim

Arada yokluyor her zaman olmuyor. Aynen şubat 2 diye görünüyor tabi bebiş varsa :)

Evet 6. Gündü hiççıkmamıştı yarın 14. Gün olacak. Kızlar nolur dua edin bana sabah güzel haberlerle geliyim

Inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.
O bebiş buraya gelicek :)))

inşallah canm

Yok idrar canım. Bakalım 2 günüm daha var bi umut artık

Yok tatlım hiçbişi belli değil
Canım idrarsa dur hemen üzülme, sen adetini bekle ama beklerken kendini stres yapmayacaksan bekle, yoksa kanda baktır.
ama olmazsa da biliyorsun üzülmek yok birbirimize söz verdik. yine deneme yine deneme. sabırla umutla emi.

Canım idrarsa dur hemen üzülme, sen adetini bekle ama beklerken kendini stres yapmayacaksan bekle, yoksa kanda baktır.
ama olmazsa da biliyorsun üzülmek yok birbirimize söz verdik. yine deneme yine deneme. sabırla umutla emi.
Yok tatlım üzülmicem vardır bi hayır diyip önümüzdeki maçlara bakıcam :)
Göğüslerim hala şiş ve dokununca acıo ve ucları olmayan göğüslerimin ucu var senin bugun normalde bat günündü dimi cenm benmde son 3 günm bakalm
Canım bat yarın yada öbür gün. Benimde göğüsler sanki başkasına ait. İlk defa böyle oldular ama yok sanırım bu sefer iğnenin etkisinden bu hale geldiğimi düşünüyorum. Neyse yapacak bişey yok.

Dünki testin bayağı belliydi halbuki. Bende az önce yaptım bembeyaz :)) Iğne etkisi demek ki 13 günde geçiyor. Boşuna demiyorlar 14.günden sonra yapın diye. Karnım hala taş gibi ve kasıklarimda ağrı var. Yumurtam çatlamamış olabilir belki de. Ya bu doktorlar neden çatlayıp catlamadigini kontrol etmezler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…