Yoo bayağı güzel çizgin :))) Geliyoooorr
Sabah ince demiştin o başka markaydı galiba, bu bayağı kalın çıkmış. Senin göğüsler zaten belli ediyordu.
Canım çok heveslenmek istemiyorum. Ama göğsümdeki damarlar uçlara doğru sanki ağ örmüş gibi. Yada ben öyle görüyorum bilmiyorum. Yarın sabah umarım daha net bi sonuç olur
Karnım şiş ama kasıklarımda hiçbir şey yok ara ara belime sızı giriyor o kdar canımAğrı var mi herhangi bir yerinde karnım nasıl sis mi?
Adet ağrısı hissediyordun geçti mi o durum.Karnım şiş ama kasıklarımda hiçbir şey yok ara ara belime sızı giriyor o kdar canım
Oluyorrrrrrrrrrrrrrr oluyorrrrr tebriklerrrrrr olsun hayırlı olsunKızlar ne diyorsunuz belli oluyır mu
Arada yokluyor her zaman olmuyor. Aynen şubat 2 diye görünüyor tabi bebiş varsa :)Adet ağrısı hissediyordun geçti mi o durum.
Kasıklarda bazen hiç bişey bazende arasira giriyor. Ben çatlamadı mi diye de düşünüyorum bazen.
Yalnız olursa bebeklerin doğum tarihi aynı olacak :))
Ne zamana geliyor demistin. 2 subatmiydi
Evet 6. Gündü hiççıkmamıştı yarın 14. Gün olacak. Kızlar nolur dua edin bana sabah güzel haberlerle geliyimuniq12 Ne harika yaaa bakiyosun tertemiz negatif uyaniyosun aman tanrisıııı orda bir cizgi var yarin sabah cizgi daha belircek annesiiiii birde hatirlasana catlma ignesinden sonra hcg hormek icin test yapmistin cikmamisti diye kaygilanmistin allll sana en gormen gereken zamana saklamis kendini senin nazlı ciZgi
Arada yokluyor her zaman olmuyor. Aynen şubat 2 diye görünüyor tabi bebiş varsa :)
Evet 6. Gündü hiççıkmamıştı yarın 14. Gün olacak. Kızlar nolur dua edin bana sabah güzel haberlerle geliyim
inşallah canmBozuluyor evet onca gun onca agriyi bosa cektik gibi ama bak bu kullandiklarimizin bazilarina yeni ayda faydası olmuş yumurtalari daha guzel buyumus( ilacsiz) onundeki ay icin rota ciz daraltma kendini kismet degilmis bu ay birdakine insallahhhhhh
bakalm kısmet inşallh sen güzel haber alırsn canmYok canım hiç bozma moralini önümüzdeki ay bizi bekliyor. Hem daha dur bakalım adet olmadık moral bozmak için çok çok erken
Dikkatli bakınca ikinci çizgi görünüyor canım.Kızlar ne diyorsunuz belli oluyır mu
canm naptın yaptınmı testt ikinci çizgi hmn cıkıomu bak baklmYok canım hiç bozma moralini önümüzdeki ay bizi bekliyor. Hem daha dur bakalım adet olmadık moral bozmak için çok çok erken
Yaptım canım ama sonuç sıfırcanm naptın yaptınmı testt ikinci çizgi hmn cıkıomu bak baklm
Kanda mı yaptırdın canım ? idarar mı ? üzülme, idrarsa kesin değildirYaptım canım ama sonuç sıfır
ala ala nasıl yani ışık tuttunmu ama sonradan çizgi cıkıoYaptım canım ama sonuç sıfır
Yok idrar canım. Bakalım 2 günüm daha var bi umut artıkKanda mı yaptırdın canım ? idarar mı ? üzülme, idrarsa kesin değildir
Yok tatlım hiçbişi belli değilala ala nasıl yani ışık tuttunmu ama sonradan çizgi cıkıo
Canım idrarsa dur hemen üzülme, sen adetini bekle ama beklerken kendini stres yapmayacaksan bekle, yoksa kanda baktır.Yok idrar canım. Bakalım 2 günüm daha var bi umut artık
Yok tatlım hiçbişi belli değil
Göğüslerim hala şiş ve dokununca acıo ve ucları olmayan göğüslerimin ucu var senin bugun normalde bat günündü dimi cenm benmde son 3 günm bakalmYok idrar canım. Bakalım 2 günüm daha var bi umut artık
Yok tatlım hiçbişi belli değil
Yok tatlım üzülmicem vardır bi hayır diyip önümüzdeki maçlara bakıcam :)Canım idrarsa dur hemen üzülme, sen adetini bekle ama beklerken kendini stres yapmayacaksan bekle, yoksa kanda baktır.
ama olmazsa da biliyorsun üzülmek yok birbirimize söz verdik. yine deneme yine deneme. sabırla umutla emi.
Canım bat yarın yada öbür gün. Benimde göğüsler sanki başkasına ait. İlk defa böyle oldular ama yok sanırım bu sefer iğnenin etkisinden bu hale geldiğimi düşünüyorum. Neyse yapacak bişey yok.Göğüslerim hala şiş ve dokununca acıo ve ucları olmayan göğüslerimin ucu var senin bugun normalde bat günündü dimi cenm benmde son 3 günm bakalm
Yok tatlım üzülmicem vardır bi hayır diyip önümüzdeki maçlara bakıcam :)
Canım bat yarın yada öbür gün. Benimde göğüsler sanki başkasına ait. İlk defa böyle oldular ama yok sanırım bu sefer iğnenin etkisinden bu hale geldiğimi düşünüyorum. Neyse yapacak bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?