• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkasina flaş tutarsa cizginin cikmasi gerek yeri cikar bence. Ama biraz bekleyelim bakalim sonradan birsey cikicak mi insallah cikar umut olur. Dun gece ben parca (buyuk pihti) düşürken pis bir sanci vururya oyle sanci cektim bu ay adet olursam baya sancılı olucak belliki. ( bu hic birimizde birsey yoksa biran once adet olup bu ayi geride birakmayi diliyorum bir an once ve umud ediyorum en az birinizden guzel haber almayi
Bende öyle düşünüyorum reglim başlarsa sancılı olacak şimdiden hissetiriyor. Ben yarın en geç öbür gün kesin olurum. Ümitler haziran ayına

Kizlar doktor igne vurulacagininiz bolgeyi kendimi soyluyor yani sag yada sola vurulsun diye ozellikle soyledimi?

Yok söylemedi karninin en yagli
Kizlar doktor igne vurulacagininiz bolgeyi kendimi soyluyor yani sag yada sola vurulsun diye ozellikle soyledimi?
kismina vur demisti ben de göbek te yok oturdum karnimin neresi cok katlanmis baktim yagli kismina furdummm :confused:

1 tane aldm kapanmak üzerydi mpralm cok kotu oldu hiç bsey yapasm gwlmıo
Bozuluyor evet onca gun onca agriyi bosa cektik gibi ama bak bu kullandiklarimizin bazilarina yeni ayda faydası olmuş yumurtalari daha guzel buyumus( ilacsiz) onundeki ay icin rota ciz daraltma kendini kismet degilmis bu ay birdakine insallahhhhhh:KK19::KK19:

Bugün ilk günüm cuma günü 4 .günüm o gün gitsem olur mu doktor geçen ay gidişimde keske dün gelseydin demişti dün dediği de 5.günümdü .Gidersem yine sürekli takip yapılıyor mu peki offf durdum durdum ramazan a 1 kala başladım tedaviye iftarlar calisyorum kafam çok karışık

Allah yardımcın olsun canim. 4. günü gitsen de olur, genelde 5. gün başlatıyorlar klomen. Yazar sana reçeteni, sen de ertesi gün kullanmaya başlarsın. Ben 12. gün gidiyorum yumurta boyunu ölçüyor, bakıyor, iliski günlerini yazıyor kağıda, sonra 17. gün tekrar gidiyorum catlamis mi diye bakıyor, kiste dönüyorsa ilaç veriyor adete kadar.

Kizlar doktora gittim sagdaki yumurtam 22mm olmus sol 18 di sanirim iki igne verdi bi tanesi tam digeri yarik vuruldum 1,5 yani. Boyle vurulan varmi?
Ohh maşallah yumoşlar büyümüşş :)) ben tek doz yemiştim ama doktorun bi bildiği vardır canım sen çalışmalara devam et :))

Benim orada hemşiresi vurdu dün valla sağ kolumdan. Göbekten sanmıştım dedim, önemi yok onnn çok fazla dedi. Yumurtalar ne alemdeymis, anlat biraz

Yok söylemedi karninin en yagli

kismina vur demisti ben de göbek te yok oturdum karnimin neresi cok katlanmis baktim yagli kismina furdummm :confused:
Kendin mi vurdun canim. Ben hastahanede vurdurdum sivi icine islediginde hafif canim yandi

Benim orada hemşiresi vurdu dün valla sağ kolumdan. Göbekten sanmıştım dedim, önemi yok onnn çok fazla dedi. Yumurtalar ne alemdeymis, anlat biraz
Doktor 22mm olmus ben 18 falan bekliyordum dedi bu bize yeter dedi. Igneyi vurdur yarindan sonra iliski dedi gun asiri. Sonrasi hayirlisi dedi. Kismet allah dualarimiz kabul etsin

Daha bugün ikinci gün, nasıl sayılıyor bilmiyorum da dün oldum iğneyi. Geceden başladı beni zorlamaya. İnsallah canim ya, senin sonlarda sanırım. Rabbim yüzünü güldürsün :)
Teşekkür ediyorum insallah sizin yuzunuz guler ama Test negatif şekerim sitresi attim adeti bekliyorum sancilarim da var yeni aya artik:confused:( igneden sonra ve sonrakii gunlerr zorluyor normal

Evet kendine vuranlarida okumustum. Ben yapamazdim ama neyseki hastahanedeydik hemen aldi esik vurdurdum. Insallah guzel haberler aliriz canin

Back