Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam yapsam cıkarmı zaten orucluyum bişey yiyip içmedm yada yarın sabah mı yapsam ayyy bilememdm
kızlar varsa çıkar bence , yapın streste kalmaktansa. inşallah hamişsinizdir.ay ben bile heyecan yaptım salak salk ekrana sırıtıorm millet dicak ne iş karıştırıo dicek bende yapcam aksam banane ya eczane acık olsa hele bi ayyyyy bu tetse çizgi ışkla belli oluo dmiii
ay hadi çıksın çıksın çizgiler bol bol cıksn :)Şu an idrarin zaten susuz daha iyi olur.
Iftardan sonra şu içeceksin. Sabaha sahurda yiyeceksin şu içeceksin gene idrar sıvı oluyor.
Oruçluyken daha iyi çıkar.
yapcam akşama bakalm cıkarsa artk napcam bilemiorm hemen kosa kosa hastaneye gderim :)kızlar varsa çıkar bence , yapın streste kalmaktansa. inşallah hamişsinizdir.
Merhaba, hayırlısı olsun. Bende bu ay ilk defa kullandım. geçen hafta bitti bugün doktora gideceğim ? Etkisini gösteriyor mu derken sanırım bebek oluyor mu anlamında söyledin? 3.4. hapını kullananlarda var, artık kısmet işi oldu. Bende de hiçbir sorun yok ama bakalım ne olacak. Allah dualarımızı kabule etsin.Merhabalar bende aranıza yeni katıldım bu ay ilk defa klomen kullandım herşeyim normal sadece bir yumurtam çatlamıyor onun için de doktor bana klomen verdi yeni bitti etkisini hemen gösteriyor mu bilginiz varsa söyler misiniz
Ayyyyyyy yaaa canı gönülden diliyorum ki , inşallah akşama hastahanede beta yaptırdığını ve kesin hamile olduğunun müjdesini verirsin bize. Canım benimyapcam akşama bakalm cıkarsa artk napcam bilemiorm hemen kosa kosa hastaneye gderim :)
Canım dalgınlıktna atlamış olabiirim yazdıysan kusura bakma. son durumun nedir şimdi ?Benim hep 3 gün oluyor canım sıkıntı yapma hormonlar düzenini değiştirmiştir
ay inşallah cıkar canm inşallah bak bugun 14 gün iğne vurulalı ve 1 kere bile test yapmadım inşallh yaptıgımdada mutlu haberi allırım ve hepimiz bu mutlu haberleri alırız.Ayyyyyyy yaaa canı gönülden diliyorum ki , inşallah akşama hastahanede beta yaptırdığını ve kesin hamile olduğunun müjdesini verirsin bize. Canım benim
Amin inşallah bu mübarek günler de allah hepinizin duasını kabul etsin inşallah yani hap bittikten sonra bazı belirtiler veriyor mu diyecektimMerhaba, hayırlısı olsun. Bende bu ay ilk defa kullandım. geçen hafta bitti bugün doktora gideceğim ? Etkisini gösteriyor mu derken sanırım bebek oluyor mu anlamında söyledin? 3.4. hapını kullananlarda var, artık kısmet işi oldu. Bende de hiçbir sorun yok ama bakalım ne olacak. Allah dualarımızı kabule etsin.
Ama önce bize haber ver olur mu :)yapcam akşama bakalm cıkarsa artk napcam bilemiorm hemen kosa kosa hastaneye gderim :)
vermem mi ama eve giitiğinde su sabh yaptıgın teste iyi bak haber ver banaAma önce bize haber ver olur mu :)
Zaten bişey olduğunda direk koştuğum yer burası :)vermem mi ama eve giitiğinde su sabh yaptıgın teste iyi bak haber ver bana
:) peki vucudunda bişey hissedymsnZaten bişey olduğunda direk koştuğum yer burası :)
Canım benim hap bittikten sonra aşırı akıntım oldu ve kasık ağrılarım , aslında agrıdan çok sol kasıkta batmalarım oluyor devamlı. Belki diyorum kendiliğinden çatlamıştır. gün aşırı birliktelik olursa şansım düşmez diye regl bittiğinden beri gün aşırı tekrarlıyoruz.Amin inşallah bu mübarek günler de allah hepinizin duasını kabul etsin inşallah yani hap bittikten sonra bazı belirtiler veriyor mu diyecektimBenim de perşembe günü kontrolüm var doktor tekrar bakacak bakalım hayırlısı artık
Canım dalgınlıktna atlamış olabiirim yazdıysan kusura bakma. son durumun nedir şimdi ?
vermem mi ama eve giitiğinde su sabh yaptıgın teste iyi bak haber ver bana