Aminnnnnn aminnnnn canım. Şu mübarek aylarda Rabbim duyar biziEvet haklısın biz düşündene normal yollarla kalmaya calısıorz tüp bebek yaptırıosn en son caren o ama tutmuoAllah'ım sen büyüksün hayırlısıyla cocugu kucagımıza sağ sağlim vermeyi nasip eyle
amin canm benmAminnnnnn aminnnnn canım. Şu mübarek aylarda Rabbim duyar bizi
canım bende aynen kullandım ve yumurtam 22mm ulaştığında çatlatma iğnesi verdi. Şimdi 14. günümüz ya tuttu hamileyim yada sil baştan herseyKızlar selam ben pko hadrasıyım doktorum klomen verdi sabah iki akşam iki dedi siz nasıl kullandınız kullanıpta fayda göreniniz var mi
canım bende aynen kullandım ve yumurtam 22mm ulaştığında çatlatma iğnesi verdi. Şimdi 14. günümüz ya tuttu hamileyim yada sil baştan hersey[/QQi inşallah tutmuştur hatırla kucağına alırsın bebişini. İlk bebekmi
İnşallah hayırla kucağına alırsın bebişinicanım bende aynen kullandım ve yumurtam 22mm ulaştığında çatlatma iğnesi verdi. Şimdi 14. günümüz ya tuttu hamileyim yada sil baştan hersey
inşallah bakalım sonuç ne cıkacak bilmıorm beklemedeymİnşallah hayırla kucağına alırsın bebişini
İyi düşün iyi olsun... Bende cumartesi gidicem bende durumlar nasıl bakalıminşallah bakalım sonuç ne cıkacak bilmıorm beklemedeym
inşallah güzel haberle gelir herkes burayaİyi düşün iyi olsun... Bende cumartesi gidicem bende durumlar nasıl bakalım
İnşaallahinşallah güzel haberle gelir herkes buraya
yaaaa ne iyi olur biliomusun ozamn şükürler olsun dicem olsun artık yoksa ben pes edeceğim. Şimdi eşim aradı arkadaşının eşinde sıkıntı varmıs ve tüp bebek yaptırmışlar ama tutmamıs canım dha da sıkıldı.
kzılar bende klomen kullandım bu ay ve geçen hafta pazartesi ilaç bitti cuma günkü kontrolde yumurtam 17 mm olmuştu ilişki günü verdi doktor çalışmalara devam ediyoruz. ancak bende son 3 gündür aşıro kasık ağrısı var bazı ilişki pozisyonlarında baskı oluşuyo sanki yumurtalıklarıma ve şuanda da sanki yumurtalıklarım patlayacak gibi hissediyorum... normalde akıntım bayağı olurdu mesela ilişkiden bayağı sonrada ayağa kalksam illaki biraz bişeyler akardı. ancak son 2 ilişkide hiç meni dışarı akmadı. okuyorum bazılarında kasık ağrısı yumurtlama habercisi diyor ancak benim hiç akıntım olmuyo yaabu şekilde olan var mı?
Selam canım , ben de herhangi bir sorun yoktu. 5 gün kullandım sabah 1 akşam 1 ilacım bitti. bugün doktora gideceğim.Kızlar selam ben pko hadrasıyım doktorum klomen verdi sabah iki akşam iki dedi siz nasıl kullandınız kullanıpta fayda göreniniz var mi
o daha da yıkıcı bir olay her aşama dahada yıpratıcıTüp bebek hem maddi hem manevi insanı çok yarar inanılmaz ilaç kullanıyormuşsun onda hormon ilaçları bide olmama ihtimali de var işte
Evet hemen hemen herkese sabah 1 akşam 1 vermiş bana niye böyle verdi bilmiyorum sabah iki akşam iki iki kutuSelam canım , ben de herhangi bir sorun yoktu. 5 gün kullandım sabah 1 akşam 1 ilacım bitti. bugün doktora gideceğim.
Bende hiç duymadım, doktoruna bir danış istersen, ama vardır bildiği bir şey canım.Evet hemen hemen herkese sabah 1 akşam 1 vermiş bana niye böyle verdi bilmiyorum sabah iki akşam iki iki kutu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?