Ya bilmiyorum ki bende öyle duydum ama işte şimdi oluşmaya başladılar diyemiyorum. Keşke dikkt etseydim daha önce. Offff geçer mi 2 günYaaa umutlandirmakta istemiyorum ama mavi damar yesil damarlar hamilelerde oluyormus. Kiz kardesiminde belirtisiydi o. Insallah bebeginin bir isaretidir. Bize guzel haberlerle gel. Aminmnm
Yarin 18.30 da gidicen canim benin doktor geceleri calisiyor . Sabirsizlikla bekliyorum galiba benimki catladi akintim cok ve surekli kasikta agri batma var sol kasigimda ozellikle.
günaydın canım sabah bide ilk idralinle yap bakalmYemekten önce yaptım. Bakalım sabah uyandığımda yapacam. Göğüsler şiş hala ama ucu daha şişik.
Bekle bakalım olan olsun dediğin gibi. Ama ben negatif olsa bile üzülmiceğimi bildiğim için yaptım
Miratech canım. Ya bilmiyorum ki duyarlılık meselelerini aslında en garantisi adet gecikirse yapmak ama işte rahat duramıyoruz bişeyler dürtüyor :)
tamam canım teşekkür ederim:)Canım klomen kullanıyorsan gayet normal geçen ay bende de olmuştu.
Günaydın yaptım canım ama bakmaktan şaşı olacam sanki ipince bir çizgi görüyor gibiyim yada zihnim benimle dalga geçiyor kestiremedimgünaydın canım sabah bide ilk idralinle yap bakalm
resim at canm ışıkta bak bde telin fener ısıgını tutGünaydın yaptım canım ama bakmaktan şaşı olacam sanki ipince bir çizgi görüyor gibiyim yada zihnim benimle dalga geçiyor kestiremedim
Günaydın yaptım canım ama bakmaktan şaşı olacam sanki ipince bir çizgi görüyor gibiyim yada zihnim benimle dalga geçiyor kestiremedim
Yok canIm fotoda asla belli olmuyor. Her yolu denedim ama emin olamıyorum sabah bir uyandım hayatımda uçuk nedir bilmem dudağımın üstünde uçuk çıkmış.resim at canm ışıkta bak bde telin fener ısıgını tut
Canımcım resim atmama gerek yok ben bile zor görüyorumHadi inşallah resim bekliyoruz. Aksama o cizgi netlesir. :)
o çiziyi farkettysen bekle yarın bitane daha sabah o cizgi belirlensinnn batına 2 gün kaldı dert etme zaten iğne vurulduktan sonra tutmazsa 14 gün adet oluomusun zaten bata gerek yok bile benceYok canIm fotoda asla belli olmuyor. Her yolu denedim ama emin olamıyorum sabah bir uyandım hayatımda uçuk nedir bilmem dudağımın üstünde uçuk çıkmış.
Canımcım resim atmama gerek yok ben bile zor görüyorumki varlığından hala bile emin değilim. Bide uçuk çıktı ona yanıyorum şimdi
Bakalım yarın tekrarlıcam ama reglim gelecek hissediyorum. Bugün en geç yarın olurum karnımın altı fena kasılıyor çünkü. Sen nasılsın canımo çiziyi farkettysen bekle yarın bitane daha sabah o cizgi belirlensinnn batına 2 gün kaldı dert etme zaten iğne vurulduktan sonra tutmazsa 14 gün adet oluomusun zaten bata gerek yok bile bence
Öyle yaptım zaten. Hatta noldu biliyor musun idrarı damlattım kırmızılık oluyor ya testte aaa bi baktım t çizgisi orda gayet net bana bakıyor ama sonra gittikçe silindi. Nasıl sevindim o saniye bir bilsen.Testi atma akşama tekrar bak. Benim de geçen yaptığımı zor ben gördüm. Feneri arkasına uzaktan tut o zaman gölge gibi gözüküyor.
ya iş yerine gelince su yazıları okuyunca garip şeyler oluyor sanki evde bişeyim yok yada kendimi dinlemıorum dun aksam ilaçlarımı aldım yemekten hemen sonra başım dakikalarca döndü bildiğin sonra uyumusum eşim kaldıedı ne uykusu bu dedi bnde ilaçlar mahvetti bütün dünya dönuyo sanki dedim kaldıramıorm kafamı dedim bu ne biçim ilaç dyo nolcak dyo kızdı beni ole görünceBakalım yarın tekrarlıcam ama reglim gelecek hissediyorum. Bugün en geç yarın olurum karnımın altı fena kasılıyor çünkü. Sen nasılsın canım
Eee herşey bebiş için yapacak birşey yok. Yaaa inşallah vardır sende bişeylerya iş yerine gelince su yazıları okuyunca garip şeyler oluyor sanki evde bişeyim yok yada kendimi dinlemıorum dun aksam ilaçlarımı aldım yemekten hemen sonra başım dakikalarca döndü bildiğin sonra uyumusum eşim kaldıedı ne uykusu bu dedi bnde ilaçlar mahvetti bütün dünya dönuyo sanki dedim kaldıramıorm kafamı dedim bu ne biçim ilaç dyo nolcak dyo kızdı beni ole görünce
ben akşam test alayım sabah ilk idralimle iş yerinde yapayım bakalmEee herşey bebiş için yapacak birşey yok. Yaaa inşallah vardır sende bişeyler
İnşallah canım inşallah. İstanbuldayım ben. doktorum gece çalışıyor , tavsiye üzerine gittim memnun kaldım. inşallah da öyle devam ederim.Hadi insallah catlamistir canim. Sen nerdesin, neden gece çalışıyor ki
Yarın tam 14. Günümüz oluyor dimi. Amannn of olcaksa olsun nedir arkadaş bu zaman da geçmedi ki bi türlüben akşam test alayım sabah ilk idralimle iş yerinde yapayım bakalm
SON 1-2 gün ya daha da geçmez :) iyi haberler geleck geleck inşallhY
Yarın tam 14. Günümüz oluyor dimi. Amannn of olcaksa olsun nedir arkadaş bu zaman da geçmedi ki bi türlü
Ya ne biliyim bazen öyle umut dolu oluyorum ki bazen de dipteyim işte. Ruh durumum parçalı bulutlu :) gidip gidip geliyorum karnım davul gibi oldu şuanda göbeğimin oralarda karıncalanmalar oluyorSON 1-2 gün ya daha da geçmez :) iyi haberler geleck geleck inşallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?