Senella senelllaaa senden cok umutluyum beni gec. İnsallah yarin da testin guzel cikar:)
Yok alamadm kapanmıs nöbetçi eazane bulmam lazm ama kocam yanımda gdemem ki sen yapcanmıAynen canim gun asiri devam:))) Insallah dualarimiz kabul olur
Birda ki aya olucak insallah pes etmek yok İyimisin peki?Silik çizgi bile yok
Evet canim gun asiri devam ediyoruz adet bitiminden bu yana. Yarinda doktora gidicem. Simdi catlamamissa bende sanda birakmasam ignemi vurdursam doktora?
İyiyim :) daha adetime var bakalım kırmızıları görene kadar pes etmek yokBirda ki aya olucak insallah pes etmek yok İyimisin peki?
Nasıl yok yaSilik çizgi bile yok
Canım hiç birimiz o bebişler gelene kadar pes etmiyoruz. Üzülme o göbişler de dolacak :))İyiyim :) daha adetime var bakalım kırmızıları görene kadar pes etmek yok
Kacıncı gündesin canmHadi inşallah. Gece yaptigimda çok anlaşılmıyordu silik çizgi şimdi biraz belirgin olmuş. Acaba iğne etkisi mi yoksa yoksa yoksa
Yarın yapayım mi ki benimde elimde 2 tane kaldi.
Bide karnımın gürültüsü geçmedi bildiğin oralar birbirine giriyor.
Valla sorma canım sıfır yani bomboşNasıl yok ya
Yok tatlım üzülmüyorum. Daha 3gün var bata Allah büyük olacağı varsa zaten olacak. Bu ay olmazsa bir ay mutlaka olacakCanım hiç birimiz o bebişler gelene kadar pes etmiyoruz. Üzülme o göbişler de dolacak :))
Silik çizgi bile yok
Kacıncı gündesin canm
Ben yapmıcamm ne olursa olsn napalmValla sorma canım sıfır yani bomboş
Yok tatlım üzülmüyorum. Daha 3gün var bata Allah büyük olacağı varsa zaten olacak. Bu ay olmazsa bir ay mutlaka olacak
Peki ne belirtiler hissdıosn suanIgnenin 12.günü sizden bir gün sonra. Görmek için bayağı miyop olmak lazım çizgiyi tabi.
Valla sorma canım sıfır yani bomboş
Yok tatlım üzülmüyorum. Daha 3gün var bata Allah büyük olacağı varsa zaten olacak. Bu ay olmazsa bir ay mutlaka olacak
Peki ne belirtiler hissdıosn suan
Yemekten önce yaptım. Bakalım sabah uyandığımda yapacam. Göğüsler şiş hala ama ucu daha şişik.Şu tüketimiyle ilgili olabilir. Yemekten sonra mi yaptin. Bata yaklasalim bakalim daha umdimiz var. Gogusler ne alemde peki simdi. Kızlar bu catlatma iğnesinin dozajları var mi herkese aynı mi vuruyorlar acaba.
Bekle bakalım olan olsun dediğin gibi. Ama ben negatif olsa bile üzülmiceğimi bildiğim için yaptımBen yapmıcamm ne olursa olsn napalm
Miratech canım. Ya bilmiyorum ki duyarlılık meselelerini aslında en garantisi adet gecikirse yapmak ama işte rahat duramıyoruz bişeyler dürtüyor :)Hangi marka test aldın. Duyarlılığı yüksek olabilir. Ben bebetime ile yaptım. Bu testi beğenmiyorlar ama. Bir arkadaş diğer testlere göre en düşük değeri ölçüyor demişti. Kan testinde 7 çıkan değerimi bile ölçtü diğer testler ölçmedi demişti.
Yemekten önce yaptım. Bakalım sabah uyandığımda yapacam. Göğüsler şiş hala ama ucu daha şişik.
Bekle bakalım olan olsun dediğin gibi. Ama ben negatif olsa bile üzülmiceğimi bildiğim için yaptım
Miratech canım. Ya bilmiyorum ki duyarlılık meselelerini aslında en garantisi adet gecikirse yapmak ama işte rahat duramıyoruz bişeyler dürtüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?