Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senella senelllaaa senden cok umutluyum beni gec. İnsallah yarin da testin guzel cikar:)

Hadi inşallah. Gece yaptigimda çok anlaşılmıyordu silik çizgi şimdi biraz belirgin olmuş. Acaba iğne etkisi mi yoksa yoksa yoksa

Yarın yapayım mi ki benimde elimde 2 tane kaldi.
Bide karnımın gürültüsü geçmedi bildiğin oralar birbirine giriyor.

Evet canim gun asiri devam ediyoruz adet bitiminden bu yana. Yarinda doktora gidicem. Simdi catlamamissa bende sanda birakmasam ignemi vurdursam doktora?

Onu boyutuna göre doktor ayarlıyor ama ilk kullanımında kendi haline bırakabiliyor. Benim ikincide kist oluşunca iğne yapalım demişti. Yarın kaçta gideceksin

Kacıncı gündesin canm

Valla sorma canım sıfır yani bomboş

Yok tatlım üzülmüyorum. Daha 3gün var bata Allah büyük olacağı varsa zaten olacak. Bu ay olmazsa bir ay mutlaka olacak

Hangi marka test aldın. Duyarlılığı yüksek olabilir. Ben bebetime ile yaptım. Bu testi beğenmiyorlar ama. Bir arkadaş diğer testlere göre en düşük değeri ölçüyor demişti. Kan testinde 7 çıkan değerimi bile ölçtü diğer testler ölçmedi demişti.

Peki ne belirtiler hissdıosn suan

Karnım davul gibi, ağrı var bazen. Karnım çok guruldadi bugün. Kasıklarimda bir ağrı yok. Gecen sol kasik batmisti yarim gün. Goguslerimde bişey yok. Mide bulantım yok. Belim agriyor ama bugun cok yoruldum oruç bir yandan.

Bilmiyorum bana çok hormon yüklediler belki onların etkisidir testlere hala yansıyor olabilir. Yüklenen hormondan ovulasyon testimin piki 2 katıydı. Elimde ovulasyon olsaydı yapardım.

Sende ne var ne yok.

Şu tüketimiyle ilgili olabilir. Yemekten sonra mi yaptin. Bata yaklasalim bakalim daha umdimiz var. Gogusler ne alemde peki simdi. Kızlar bu catlatma iğnesinin dozajları var mi herkese aynı mi vuruyorlar acaba.
Yemekten önce yaptım. Bakalım sabah uyandığımda yapacam. Göğüsler şiş hala ama ucu daha şişik.
Ben yapmıcamm ne olursa olsn napalm
Bekle bakalım olan olsun dediğin gibi. Ama ben negatif olsa bile üzülmiceğimi bildiğim için yaptım
Miratech canım. Ya bilmiyorum ki duyarlılık meselelerini aslında en garantisi adet gecikirse yapmak ama işte rahat duramıyoruz bişeyler dürtüyor :)

Şimdi bu ay tüm vücudumu kontrol ettim. Mesela sol göğsümün uç kısmında bi damar var belki yeni oluştu belki vardı. Adet olursam demekki varmış orda dicem bir dahaki aya umursamıcam. İyi dinledik yine belirtlermizi ha

Öyle ama ben daha önce kimyasal gebelik geçirdiğim için biran önce öğrensem belki tedbir amaçlı biseyler yapılır diye düşünüyorum. Çünkü o zaman kanda öğrendim 1 hafta bekledim doktora gitmek için. Belki doktora gitseydim farklı olurdu. O yüzden ben erken öğrenme taraftariyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…