Şimdi bu ay tüm vücudumu kontrol ettim. Mesela sol göğsümün uç kısmında bi damar var belki yeni oluştu belki vardı. Adet olursam demekki varmış orda dicem bir dahaki aya umursamıcam. İyi dinledik yine belirtlermizi ha
Ya şimdi tuvalete gittim afedersin çişimi yaptıktan sonra bir akıntı geldi peçeteye sildim resmen losyon kıvamında biraz daha zorladım yine çıktı. Beyaz bir akıntı. Normalde benim Adet öncesi jel kıvamında oluyordu. Acaba enfeksiyon mu dicem ama kokusuzdu. Yada bu ay ki adet öncesi akıntım o şekilde mi? Kafamda yine deli sorularBence bi dahaki ayda aynısını yaparız. :))
Mide bulantısı ve sık tuvalete gitme aşırı uyku hali. Daha kesin belirti sayılır.
Cok hafiften cikti fotoda fark edilmiyor koyu olsaydı acabaasiii derdim igneden kalmadir ve grammm umitlenmiyorum net adet olucam.
Cok hafiften cikti fotoda fark edilmiyor koyu olsaydı acabaasiii derdim igneden kalmadir ve grammm umitlenmiyorum net adet olucam.
Ya şimdi tuvalete gittim afedersin çişimi yaptıktan sonra bir akıntı geldi peçeteye sildim resmen losyon kıvamında biraz daha zorladım yine çıktı. Beyaz bir akıntı. Normalde benim Adet öncesi jel kıvamında oluyordu. Acaba enfeksiyon mu dicem ama kokusuzdu. Yada bu ay ki adet öncesi akıntım o şekilde mi? Kafamda yine deli sorular
Canım burdan bakınca var ama net bişey söylemek için sanırım biraz daha sabretmek lazım. Amaaa inşallah o çizgi git gide koyulaşırCok hafiften cikti fotoda fark edilmiyor koyu olsaydı acabaasiii derdim igneden kalmadir ve grammm umitlenmiyorum net adet olucam.
Ya işin garibi iğnenin ertesi 2 gün ovü testim kopkoyu çıktı belki de dediğin gibi 36 saati geçti benimkinin çatlaması. Yarın sabah ilk idrarlada yapıcam bakalım ne dicekSenin belirtiler bayağı bayağı benziyor. Dur bakalım neler olacak. Catlatma ignesinden 3 gün sonra bile yumurtasi çatlayan olmuş.
Yok bacim ben dun adet olacağımı anlayinca bi asabim bozuldu hemen kendimi topladim aşılamam var bu gelicek ay ona yogunlastim simdidenHayırlısı olsun sıkma canını önümüzde ki aylara bakalım :)
Artık her ihtimali düşünür olduk. Ama Allah biliyor ya ilk defa içimde bu kadar yooğun bir his var. Ha olmazsa da dünyanın sonu değil ya çalışmalra tam gaz devam :) normalde perşembe olmam lazım. Kimi hamilelerde adeti 5 gün geçse bile çıkmayabiliyormuş. O yüzden çıkmadı diye kahrolmadım. Rabbim biliyodur verceği zamanı
Ben hissediyorum kendimi orkidi koymus bekliyorum Kasigim agridiginda adetim gecikir benim asasi agridiginda eli kulağındadır 3 gun var adetime erken de olabilirim. Senden umudum niye var sen bir kere de olsa kimyasal da olsa yumurtaan döllenebildi yerlesmedi bebegin, ben hic gecirmedim hic birsey senin daha yuksek şansın ve belirtilerin daha uygun insallahta hakli cikarim senin acindan oyle olsun istiyorumBenimki bundan daha az belirgin benden umudun varda kendinden niye yok ??
Sende bayağı belirgin çıkmış supriz mi geliyor Acaba?
Yok bacim ben dun adet olacağımı anlayinca bi asabim bozuldu hemen kendimi topladim aşılamam var bu gelicek ay ona yogunlastim simdidenadet olim da biran önce baslasin tedavi
Bu test hangi marka die sorsam ?
Loqubuk mudu neydi adİ yazılışi htirlayamadimBu test hangi marka die sorsam ?
Yarin 18.30 da gidicen canim benin doktor geceleri calisiyor . Sabirsizlikla bekliyorum galiba benimki catladi akintim cok ve surekli kasikta agri batma var sol kasigimda ozellikle.Onu boyutuna göre doktor ayarlıyor ama ilk kullanımında kendi haline bırakabiliyor. Benim ikincide kist oluşunca iğne yapalım demişti. Yarın kaçta gideceksin
Canim mavi damarda belirti daha once oluyormuydu bi hatirlamaya calisŞimdi bu ay tüm vücudumu kontrol ettim. Mesela sol göğsümün uç kısmında bi damar var belki yeni oluştu belki vardı. Adet olursam demekki varmış orda dicem bir dahaki aya umursamıcam. İyi dinledik yine belirtlermizi ha
Hatırlasam keşke inan daha kolay olcak ama yok hiç bakmadım daha önce. Göğsümde ve sol mememin ucunda yeşil damar var. Hadi göğüstekiler neyse de o uçtaki damar var mıydı yok muydu muammaCanim mavi damarda belirti daha once oluyormuydu bi hatirlamaya calis
Yaaa umutlandirmakta istemiyorum ama mavi damar yesil damarlar hamilelerde oluyormus. Kiz kardesiminde belirtisiydi o. Insallah bebeginin bir isaretidir. Bize guzel haberlerle gel. AminmnmHatırlasam keşke inan daha kolay olcak ama yok hiç bakmadım daha önce. Göğsümde ve sol mememin ucunda yeşil damar var. Hadi göğüstekiler neyse de o uçtaki damar var mıydı yok muydu muamma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?