• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ne biliyim bazen öyle umut dolu oluyorum ki bazen de dipteyim işte. Ruh durumum parçalı bulutlu :) gidip gidip geliyorum karnım davul gibi oldu şuanda göbeğimin oralarda karıncalanmalar oluyor
İnşallah bu hafta güzel haberler vereceksiniz bizlere.

Ya ne biliyim bazen öyle umut dolu oluyorum ki bazen de dipteyim işte. Ruh durumum parçalı bulutlu :) gidip gidip geliyorum karnım davul gibi oldu şuanda göbeğimin oralarda karıncalanmalar oluyor
ayyy stresden ölecem valla afakanlar bastı valla eşime dedim bda kullanmıcam ilaç falan şu halime bak dedm yani bunu solerken bile zor konusuodm ruh gibiydim of strese grdm kocam benm enerjk hallerimi bilio bole olunca adamın canı sıkılıo :(

ayyy stresden ölecem valla afakanlar bastı valla eşime dedim bda kullanmıcam ilaç falan şu halime bak dedm yani bunu solerken bile zor konusuodm ruh gibiydim of strese grdm kocam benm enerjk hallerimi bilio bole olunca adamın canı sıkılıo :KK43:
Ya onlrı da çok üzüyoruz aslında ama elde değil. Ee tabi canım orucun da etkisi oluyordur muhakkak. Benim eşimde diyor sende bi haller var bence bu ay oldu diye de ne bileyim. Bu arada uçuğu araştırdım ilk defa çıkıyorsa hamilelikten olabilirmiş. Hadi inşallah
İnşallah bu hafta güzel haberler vereceksiniz bizlere.
Umarım canım başlangıcı biz yaparız devamını siz getirirsiniz

Ya onlrı da çok üzüyoruz aslında ama elde değil. Ee tabi canım orucun da etkisi oluyordur muhakkak. Benim eşimde diyor sende bi haller var bence bu ay oldu diye de ne bileyim. Bu arada uçuğu araştırdım ilk defa çıkıyorsa hamilelikten olabilirmiş. Hadi inşallah

Umarım canım başlangıcı biz yaparız devamını siz getirirsiniz
HADİ İNŞALLH

ayyy stresden ölecem valla afakanlar bastı valla eşime dedim bda kullanmıcam ilaç falan şu halime bak dedm yani bunu solerken bile zor konusuodm ruh gibiydim of strese grdm kocam benm enerjk hallerimi bilio bole olunca adamın canı sıkılıo :KK43:

Ahh o progestan.. Ben yatağımdan tek başıma gidemiyordum lavaboya.. bir gün lavabodan geldim yatağa kendimi zor attım. Ölüyorum yok yok ben çocuk falan istemiyorum canımdan mi olacağım. Bu fikre alış istemiyorum diye nasıl isyan ettim. Sabah bende vazgectim artık korunacagim dedi birkaç ilişkide korundu. :)) o kadar kötu oldum düşün. Inşallah progestan gerek kalmadan hamile olurum da, ilerde ne umutsuz şeyler yazmışım diye döner buraları okurum. Inşallah hepimiz için aynı şeyler olur. Herşey çok kolay olur.

Ahh o progestan.. Ben yatağımdan tek başıma gidemiyordum lavaboya.. bir gün lavabodan geldim yatağa kendimi zor attım. Ölüyorum yok yok ben çocuk falan istemiyorum canımdan mi olacağım. Bu fikre alış istemiyorum diye nasıl isyan ettim. Sabah bende vazgectim artık korunacagim dedi birkaç ilişkide korundu. :)) o kadar kötu oldum düşün. Inşallah progestan gerek kalmadan hamile olurum da, ilerde ne umutsuz şeyler yazmışım diye döner buraları okurum. Inşallah hepimiz için aynı şeyler olur. Herşey çok kolay olur.
aynen ole cocuk kolay olmuo bunu ceken bilir da biz yolun başındayız hepimizin ole büyük sorunları yook amma olmuyor aynen bende o şekldeym bugun son ilaçı alcam 3 gun sonra doktra gtcem bakalm

aynen ole cocuk kolay olmuo bunu ceken bilir da biz yolun başındayız hepimizin ole büyük sorunları yook amma olmuyor aynen bende o şekldeym bugun son ilaçı alcam 3 gun sonra doktra gtcem bakalm

Git bakalım. Inşallah sonucun olumlu olur. Seninki progestanli tedaviydi olumlu sonuç alırsan bana da örnek teşkil edecek. Çünkü çoğu kişi progestan kullanrak bebek sahibi oldu.

İnşallah bebiş olurdu onun için gitmiş olursun.

Mesajların hepsini heyecanla okudum resmen sizinle aynı heyecanı yaşadım L labfaresi hiç üzülme bir sonra ki ay denersin bence biraz oluruna bırakmak lazım doktora gitmekten ziyade kendim deneyeceğim bende bu sefer de tutmazsa.
Asıl stresi doktora git gel yapıyor.
İğnenin 7. Günü yani iğne günümü de sayarsam 7. Günü kasık batmalarım var ama akıntım yok hiç öyle gözLe görülür ciddi bi akıntım olmadı zaten
Acaba bugün mü çatladı yumurtalar? Ya da gebelik mi oluştu şimdi denesek ilişki gebeliğe zarar verir miyim? Olduysaa tabi

Canım benim Allah razı olsun. Gebeliğe neden zarar versin ki devam et bence.

Iftar sonrası senden güzel haberler bekliyoruz. ALLAH 'im bekleyen hepimize nasip etsin.

L labfaresi bence erken kan verdin daha 7 gün varsa bişey çıkmaz ki. Gelmeyen battan dolayı hala umut vardır.

Bekleyeceğim tabi illa ki ama bence yok o belli oldu. eğer başı filan olsaydı en azından 5-6 olurdu. 1.2 nin de altındaydı yani. olsun önümüzdeki aylara bakacağız.

Silik çizgi bile yok

hayırlısı olsun senin hakkında da umutlar bir sonraki aya kaldı.

Protestanı bana geçen ay verdi bu ay vermedi mesela bence hamilelik oluştuktan sonra daha etkili bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş tanıdığım tüm hamileler kullandı nerdeyse
Evet bende progestan i ogluma hamileyken dusuk sebebiyle kullandim

Protestanı bana geçen ay verdi bu ay vermedi mesela bence hamilelik oluştuktan sonra daha etkili bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş tanıdığım tüm hamileler kullandı nerdeyse
doktorumda ole soledi bebek olusursa eger tutunması için dedi ole dıyınce bi mutlu oldum ki sanki olacak da doktor heveslebdirmemek için bole yaptı dye düşnmüştm

Çalışmaya çalışıyorum canım bu kafa yoğunluğuyla. Bide uçuğumun acısıyla. Bu nasıl pis bişeymiş sen nasılsın? Baş dönmen halsizliğin ne durumda
ya sanki var ama dünkü gibi değil o progestan ilacı yapıo neyse ki bu aksam son ilaçlarımı alacagım beklam

Ah iyi kurtuluyorsun ilaçtan ohhh hele bi de o ilaç bebişi tutundurduysa varya ne güzel olur :)
yaaaa ne iyi olur biliomusun ozamn şükürler olsun dicem olsun artık yoksa ben pes edeceğim. Şimdi eşim aradı arkadaşının eşinde sıkıntı varmıs ve tüp bebek yaptırmışlar ama tutmamıs canım dha da sıkıldı.

yaaaa ne iyi olur biliomusun ozamn şükürler olsun dicem olsun artık yoksa ben pes edeceğim. Şimdi eşim aradı arkadaşının eşinde sıkıntı varmıs ve tüp bebek yaptırmışlar ama tutmamıs canım dha da sıkıldı.
Ya çok üzücü :( evlenmeden önce anlamıyordum o duyguyu. Neden bu kadar üzülüyorlar ki hiç bebek olmazsa evlat edinirler diye düşünüyodum ama yok yaşayınca anladım. Zor bi süreç.

Ya çok üzücü :KK43: evlenmeden önce anlamıyordum o duyguyu. Neden bu kadar üzülüyorlar ki hiç bebek olmazsa evlat edinirler diye düşünüyodum ama yok yaşayınca anladım. Zor bi süreç.
Evet haklısın biz düşündene normal yollarla kalmaya calısıorz tüp bebek yaptırıosn en son caren o ama tutmuo :( Allah'ım sen büyüksün hayırlısıyla cocugu kucagımıza sağ sağlim vermeyi nasip eyle

Back