• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:))))) bence bugunde varsa yarinda varsa yigenim evine gelmistir:nazar::KK19::KK73:

Gördün mü sende.

Ben silik çizgi istemiyorum, koyu çizgi istiyorum. Bu çizgilerden çok gördüm ve sıkıldım. Bana ayağı yere basan sağlam bir kırmızı çizgi lazım.

Yalnız karnım birbirinde midem bozulmazsa bu gürültü aşağı katın işareti.

Adet programına karnım ağrıyor göğüs hassasiyeti şişkinlik sivilce seçtim. 5 gün sonraki adet tarihi 3 gün sonraya çekti. Adet belirtisi diyor program.

Canım ben doktordan çıktım bu ay iğneye gerek kalmadan çaglamış yumurtam :) değerlendirmeye devam edin dedi doktor :) Allah’ım bu ay olsun nooluuuurrr :)))
Canım çoook sevindimmm, bak ne güzel kendiliğinden çatlamış, inşallah bundan sonrada bebeğinin haberini alırsın. değerlendir sakın boş geçirme canım. ilişkiden sonra hemen ayağa kalma bacaklarını havaya kaldır ve öylece yat. valla çok sevindim her şey yolunda olsun. peki belirtilerin nelerdi? yani seninde kasık ağrın ve batmaların oluyordu ya acaba çatladığı için mi olmuş.

Canım çoook sevindimmm, bak ne güzel kendiliğinden çatlamış, inşallah bundan sonrada bebeğinin haberini alırsın. değerlendir sakın boş geçirme canım. ilişkiden sonra hemen ayağa kalma bacaklarını havaya kaldır ve öylece yat. valla çok sevindim her şey yolunda olsun. peki belirtilerin nelerdi? yani seninde kasık ağrın ve batmaların oluyordu ya acaba çatladığı için mi olmuş.
Ay sağ ol canım benim :)) valla ilişkiden sonra Allah affetsin hiç kalkmıyorum sabaha kadar yatıyorum doktorum öyle söylemişti :) sana da tavsiye ederim. Ben bu sefer çatladığını akıntıdan ve gögüs hassasiyetinden anladım bi de batmalar oldu yumurtalıklarımda.
Sen ne yaptın gittin mi doktora?

Merhaba Canım. klomen bitti geçen hafta. bu akşam iş çıkışı doktoruma gideceğim. sabırsızlıkla bekliyoruım canım. senden ne haber canım ?
benim de dün bitti canım. cuma günü kontrol. 4 gün nasıl geçecek bakalımmm:)) mutlaka haber ver çok merak ediyorum yaa:)

Ay sağ ol canım benim :)) valla ilişkiden sonra Allah affetsin hiç kalkmıyorum sabaha kadar yatıyorum doktorum öyle söylemişti :) sana da tavsiye ederim. Ben bu sefer çatladığını akıntıdan ve gögüs hassasiyetinden anladım bi de batmalar oldu yumurtalıklarımda.
Sen ne yaptın gittin mi doktora?
Çok sevindim canımmm yaa sanki benimki çatlamış gibi :))) benim de aşırı akıntım ve batmalarım vardı ama göğüs hassasiyetim olmadı, acaba benimki de çatladımı. akşam 18:30 da doktora gideceğim bakalım o zaman öğreneceğim neler olmuş.

Çok sevindim canımmm yaa sanki benimki çatlamış gibi :))) benim de aşırı akıntım ve batmalarım vardı ama göğüs hassasiyetim olmadı, acaba benimki de çatladımı. akşam 18:30 da doktora gideceğim bakalım o zaman öğreneceğim neler olmuş.
ya benim çok fazla sarı akıntım oluyor normal mi??

Ayy mutlaka bana da haber ver. Eğer akıntı varda çatlamak üzeredir benim hassasiyetim tahminimce çatlamafan sonra başladı :)

Back