• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor bana adetin gelirse de gel gelmezse de gel dedi ama bu ay olmazsa doktorumu değiştircem. Sen nasılsın cancağızım
valla canım mola yaptım biraz suanlık göğüslerim komple sıcak ve taş gbi ara ara sağ tarafımda o dediğim esintş oluo başkada bişey yok gbi

aaaa yapıomsn pozitif cıkarsa ben varyaaaaa deli olurum heyecandan inşallh hadı yaparken dua okuuuuu bende burdan :)
Akşam yapcam canım burası pek uygun değil çünkü. Dayancam akşama kadar. Çıkmazsada yarın sabah bi daha yapıcam. Adete kadar durmak yok :D

Karnım şişti tıpkı adet öncesi gibi kasıklarım da biraz sızı başldı. İnanır mısın biranda oldu böyle göğüslerim daha fazla sızlamaya başladı. Anlamadım bende

Benimde şişti, içerden de gürleme sesleri geliyor. Sanırım geliyor. O kadar iğne ilaca tedaviye boşa para verdim.

Ya işte olmazsa olmadığına değil giden 600 700 lirama yancam. Her ay aynı paralar mı çıkıcak cepten

Aynen tatil parası gidiyor.

Bende sırf 500 lira iğneye verdim. 200 tahlil muayene. Birde rahim filmi istiyordu 700 lira onu da yaptırmadım. Tam bir sağlık ticareti dönüyor etrafimizda. Devam edersek aynen gene aynı şeyler al baştan. Hayır eskiden oluyordu da şimdi noluyor. Doktor rahim filmi cekelim 700 lira diye o kadar kolay soyledi ki. 700 liraya ne kadar çalıştığımızı düşünen yok.

Back