• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy mutlaka bana da haber ver. Eğer akıntı varda çatlamak üzeredir benim hassasiyetim tahminimce çatlamafan sonra başladı :)
Doktorumu aradım şimdi, rahatsızlığından dolayı hastahanede değilim yarın gelin dedi. canım sıkıldı şimdi.

Doktorumu aradım şimdi, rahatsızlığından dolayı hastahanede değilim yarın gelin dedi. canım sıkıldı şimdi.
Olsun canım yarın gidersin sen değerlendir bence bugünü ne olur olmaz. Sabaha kadar da kalkma yat :)

Senin kaçıncı günün canim, ben de bugün gittim de kontrole o yüzden soruyorum
Canım 12 mayısta başladım klomene 16 mayısta bitti. bugün bitişinin 5. günü tarih vermişti , 21 yada 22 mayısta gel diye. ben bugün gidecektim izin almış. Ben şu günü beklerken zaman geçmedi adam izinliymiş.

Gördün mü sende.

Ben silik çizgi istemiyorum, koyu çizgi istiyorum. Bu çizgilerden çok gördüm ve sıkıldım. Bana ayağı yere basan sağlam bir kırmızı çizgi lazım.

Yalnız karnım birbirinde midem bozulmazsa bu gürültü aşağı katın işareti.

Adet programına karnım ağrıyor göğüs hassasiyeti şişkinlik sivilce seçtim. 5 gün sonraki adet tarihi 3 gün sonraya çekti. Adet belirtisi diyor program.
Programa ne bakiyosun cok biliyor o. Yarin tekrar edicekmisin testi ? Kalbim seninle insallah en saglamindan iki kırımızıyi görürsün ve diger kizçelerle :KK19::KK19:

pki cnm güzel haberler inşllh
Hani güzel başlamıştık güne son saatlerde üzmeyelim kendimizi. Bak birgünü daha yiyoruz yarın 13. Günümüz olacak. Göğüs ağrıların ne alem? Ben az önce motora bindim kasislerden geçerken uçları sütyene sürttükçe nasıl yandılar :) akşam olsa da çıkartıp atsam sütyeni

L labfaresi güzellik üzülme demicem insanin elinde de olamıyor ama bir kac saat sonra kendini daha iyi hissediceksin batin gelip gecene kadar yersin ara ara kendini sonra yeni umutlara gun sayarken bulursun kendini. :KK19:

Hani güzel başlamıştık güne son saatlerde üzmeyelim kendimizi. Bak birgünü daha yiyoruz yarın 13. Günümüz olacak. Göğüs ağrıların ne alem? Ben az önce motora bindim kasislerden geçerken uçları sütyene sürttükçe nasıl yandılar :) akşam olsa da çıkartıp atsam sütyeni
Sütyenini firlatttt tesst yap bebegim :KK71:hadi pozitif görelim :confused::KK70:

Back