- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
sıkma canını eşinede soleme bence test yaptığını oda huzursuz olup strese girereve gidip biraz ağlayacağım gibi görünüyor...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkma canını eşinede soleme bence test yaptığını oda huzursuz olup strese girereve gidip biraz ağlayacağım gibi görünüyor...
Canım klomen kullanıyorsan gayet normal geçen ay bende de olmuştu.ya benim çok fazla sarı akıntım oluyor normal mi??
Doktorumu aradım şimdi, rahatsızlığından dolayı hastahanede değilim yarın gelin dedi. canım sıkıldı şimdi.Ayy mutlaka bana da haber ver. Eğer akıntı varda çatlamak üzeredir benim hassasiyetim tahminimce çatlamafan sonra başladı :)
Üzülme canım bir sonraki ay olur.
sıkma canını eşinede soleme bence test yaptığını oda huzursuz olup strese girer
canm sen ne zamn yapacaksn of benim moralım bozulduOynatmaya az kaldı doktorum nerdeaynı düşüncedeyim seninle geliyorsa gelsin yeni ay yeni tedavi bismillah diyip başlayalım.
Olsun canım yarın gidersin sen değerlendir bence bugünü ne olur olmaz. Sabaha kadar da kalkma yat :)Doktorumu aradım şimdi, rahatsızlığından dolayı hastahanede değilim yarın gelin dedi. canım sıkıldı şimdi.
Olur canım olur stres tapma dedi doktorum bana en büyük düşmanmış2 yıldır korunmuyorum zaten ne ara olacak acaba... hayırlısı...
yok söylemeyeceğim...
Doktorumu aradım şimdi, rahatsızlığından dolayı hastahanede değilim yarın gelin dedi. canım sıkıldı şimdi.
Bende bugün gittim canım :) ne dedi sana doktor?Senin kaçıncı günün canim, ben de bugün gittim de kontrole o yüzden soruyorum
Olur canım olur stres tapma dedi doktorum bana en büyük düşmanmış![]()
Hepimiz sürekli düşünüyoruz çünkü. Doktorum bile bana stres yapma eşin de sen de sağlıklısın dedi ama beynimin bi kısmı hep düşünüyorstres benim en büyük düşmanım. ama bir türlü kurtulamıyorum
Canım 12 mayısta başladım klomene 16 mayısta bitti. bugün bitişinin 5. günü tarih vermişti , 21 yada 22 mayısta gel diye. ben bugün gidecektim izin almış. Ben şu günü beklerken zaman geçmedi adam izinliymiş.Senin kaçıncı günün canim, ben de bugün gittim de kontrole o yüzden soruyorum
Akşam eve gider gitmez yapıcam. Neden moralin bozuldu bakıyım?canm sen ne zamn yapacaksn of benim moralım bozuldu
kan testi vermiş negatif cıkmıs yaAkşam eve gider gitmez yapıcam. Neden moralin bozuldu bakıyım?
Programa ne bakiyosun cok biliyor o. Yarin tekrar edicekmisin testi ? Kalbim seninle insallah en saglamindan iki kırımızıyi görürsün ve diger kizçelerleGördün mü sende.
Ben silik çizgi istemiyorum, koyu çizgi istiyorum. Bu çizgilerden çok gördüm ve sıkıldım. Bana ayağı yere basan sağlam bir kırmızı çizgi lazım.
Yalnız karnım birbirinde midem bozulmazsa bu gürültü aşağı katın işareti.
Adet programına karnım ağrıyor göğüs hassasiyeti şişkinlik sivilce seçtim. 5 gün sonraki adet tarihi 3 gün sonraya çekti. Adet belirtisi diyor program.
Hani güzel başlamıştık güne son saatlerde üzmeyelim kendimizi. Bak birgünü daha yiyoruz yarın 13. Günümüz olacak. Göğüs ağrıların ne alem? Ben az önce motora bindim kasislerden geçerken uçları sütyene sürttükçe nasıl yandılar :) akşam olsa da çıkartıp atsam sütyenipki cnm güzel haberler inşllh
Sütyenini firlatttt tesst yap bebegimHani güzel başlamıştık güne son saatlerde üzmeyelim kendimizi. Bak birgünü daha yiyoruz yarın 13. Günümüz olacak. Göğüs ağrıların ne alem? Ben az önce motora bindim kasislerden geçerken uçları sütyene sürttükçe nasıl yandılar :) akşam olsa da çıkartıp atsam sütyeni