- 10 Eylül 2017
- 3.535
- 4.029
- 133
Bugün mesai bitmez a dostlarSütyenini firlatttt tesst yap bebegimhadi pozitif görelim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün mesai bitmez a dostlarSütyenini firlatttt tesst yap bebegimhadi pozitif görelim
![]()
Canım 12 mayısta başladım klomene 16 mayısta bitti. bugün bitişinin 5. günü tarih vermişti , 21 yada 22 mayısta gel diye. ben bugün gidecektim izin almış. Ben şu günü beklerken zaman geçmedi adam izinliymiş.
Valla suan bişey hisstmıorm hele bi eve rahat varaymdaHani güzel başlamıştık güne son saatlerde üzmeyelim kendimizi. Bak birgünü daha yiyoruz yarın 13. Günümüz olacak. Göğüs ağrıların ne alem? Ben az önce motora bindim kasislerden geçerken uçları sütyene sürttükçe nasıl yandılar :) akşam olsa da çıkartıp atsam sütyeni
Hamilelik olursa söz veriyorum en saçma belirtilerimi dahi yazıcam. Gerçi bunu yazarken bile kasıklarım birazdan kan ağlıcak gibi sızlıyor amaValla suan bişey hisstmıorm hele bi eve rahat varaymda
Canım doktor bana iğne demedi kendiliğinden bekleyecek herhalde. ama bende değişik belirtiler var. aşırı akıntı kasık da batma, acaba diyorum kendiliğinden çatladımı ? ama doktor bey izinli gidemiyorum çok sinirlendim.Hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasın, güzel haberlerle gel. İğne olacak misin canim sen
canım sana ne dedi doktor ?mavitosbik07
Canım doktor bana iğne demedi kendiliğinden bekleyecek herhalde. ama bende değişik belirtiler var. aşırı akıntı kasık da batma, acaba diyorum kendiliğinden çatladımı ? ama doktor bey izinli gidemiyorum çok sinirlendim.
Hepimiz sürekli düşünüyoruz çünkü. Doktorum bile bana stres yapma eşin de sen de sağlıklısın dedi ama beynimin bi kısmı hep düşünüyor![]()
kan testi vermiş negatif cıkmıs ya![]()
pki cnm güzel haberler inşllh
Alıcaz canım sırayla bu ay olmazsa diğer ay. Sonra bebişlerimize isim düşüncez Allahın izniyleHepinize ayri ayri teşekkür ederim güç oluyorsunuz. Insallah hepimiz tez zamanda hayırlı haberler alırız. . .
Naptn canm evdemsn yapıomsmsn testiHamilelik olursa söz veriyorum en saçma belirtilerimi dahi yazıcam. Gerçi bunu yazarken bile kasıklarım birazdan kan ağlıcak gibi sızlıyor ama![]()
Evet canim gun asiri devam ediyoruz adet bitiminden bu yana. Yarinda doktora gidicem. Simdi catlamamissa bende sanda birakmasam ignemi vurdursam doktora?Benim üçüncü klomenim bu ay. İlk ay kendiliğinden catladi, geçen ay kist oldu, bu ay da sansa bırakmayalım dedi, bugün iğne oldum iste. Uç yumurta oluşmuş, iliski günlerini söyledi, cumartesi catlamis mi diye kontrole gideceğim. Sen yine de dikkat ediyorsun değil mi çalışmalara.
Aynen canim gun asiri devam:))) Insallah dualarimiz kabul olurBelki catlamistir yada eli kulagindadir, bu günlerini boş geçme sakın
Şimdi çıktım iş yerinden. Sen naptın alabildin mi?Naptn canm evdemsn yapıomsmsn testi
Teyze yapin beniiibekliyorum
o iki cizgiler buraya gelicek![]()
Boşa harcamış olurum beni ne bekledigini biliyorum birdaki aya lazim onlar banaSen yarin test yapacaktın hani. 12.gün
Hepinize ayri ayri teşekkür ederim güç oluyorsunuz. Insallah hepimiz tez zamanda hayırlı haberler alırız. . .[/QUOT
Mesajların hepsini heyecanla okudum resmen sizinle aynı heyecanı yaşadım @labfaresi hiç üzülme bir sonra ki ay denersin bence biraz oluruna bırakmak lazım doktora gitmekten ziyade kendim deneyeceğim bende bu sefer de tutmazsa.
Asıl stresi doktora git gel yapıyor.
İğnenin 7. Günü yani iğne günümü de sayarsam 7. Günü kasık batmalarım var ama akıntım yok hiç öyle gözLe görülür ciddi bi akıntım olmadı zaten
Acaba bugün mü çatladı yumurtalar? Ya da gebelik mi oluştu şimdi denesek ilişki gebeliğe zarar verir miyim? Olduysaa tabi