• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 12 mayısta başladım klomene 16 mayısta bitti. bugün bitişinin 5. günü tarih vermişti , 21 yada 22 mayısta gel diye. ben bugün gidecektim izin almış. Ben şu günü beklerken zaman geçmedi adam izinliymiş.

Hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasın, güzel haberlerle gel. İğne olacak misin canim sen

Hani güzel başlamıştık güne son saatlerde üzmeyelim kendimizi. Bak birgünü daha yiyoruz yarın 13. Günümüz olacak. Göğüs ağrıların ne alem? Ben az önce motora bindim kasislerden geçerken uçları sütyene sürttükçe nasıl yandılar :) akşam olsa da çıkartıp atsam sütyeni
Valla suan bişey hisstmıorm hele bi eve rahat varaymda

Hayırlısı olsun, geç olsun güç olmasın, güzel haberlerle gel. İğne olacak misin canim sen
Canım doktor bana iğne demedi kendiliğinden bekleyecek herhalde. ama bende değişik belirtiler var. aşırı akıntı kasık da batma, acaba diyorum kendiliğinden çatladımı ? ama doktor bey izinli gidemiyorum çok sinirlendim.

canım sana ne dedi doktor ? mavitosbik07 mavitosbik07

Benim üçüncü klomenim bu ay. İlk ay kendiliğinden catladi, geçen ay kist oldu, bu ay da sansa bırakmayalım dedi, bugün iğne oldum iste. Uç yumurta oluşmuş, iliski günlerini söyledi, cumartesi catlamis mi diye kontrole gideceğim. Sen yine de dikkat ediyorsun değil mi çalışmalara.

Canım doktor bana iğne demedi kendiliğinden bekleyecek herhalde. ama bende değişik belirtiler var. aşırı akıntı kasık da batma, acaba diyorum kendiliğinden çatladımı ? ama doktor bey izinli gidemiyorum çok sinirlendim.

Belki catlamistir yada eli kulagindadir, bu günlerini boş geçme sakın

Hepimiz sürekli düşünüyoruz çünkü. Doktorum bile bana stres yapma eşin de sen de sağlıklısın dedi ama beynimin bi kısmı hep düşünüyor :KK43:

kan testi vermiş negatif cıkmıs ya :KK43:

Hayır bozma moralini L labfaresi tahmini bir haftan var dimi bata? Tamam artık önümüzdeki aya dememiz için adetin başlamış olması lazım. Ümitsizliğe düşmek yok kızlar

pki cnm güzel haberler inşllh

L labfaresi güzellik üzülme demicem insanin elinde de olamıyor ama bir kac saat sonra kendini daha iyi hissediceksin batin gelip gecene kadar yersin ara ara kendini sonra yeni umutlara gun sayarken bulursun kendini. :KK19:

Hepinize ayri ayri teşekkür ederim güç oluyorsunuz. Insallah hepimiz tez zamanda hayırlı haberler alırız. . .

Teyze yapin beniii:sinirli: bekliyorum
o iki cizgiler buraya gelicek :sopa:

Benim üçüncü klomenim bu ay. İlk ay kendiliğinden catladi, geçen ay kist oldu, bu ay da sansa bırakmayalım dedi, bugün iğne oldum iste. Uç yumurta oluşmuş, iliski günlerini söyledi, cumartesi catlamis mi diye kontrole gideceğim. Sen yine de dikkat ediyorsun değil mi çalışmalara.
Evet canim gun asiri devam ediyoruz adet bitiminden bu yana. Yarinda doktora gidicem. Simdi catlamamissa bende sanda birakmasam ignemi vurdursam doktora?

Senella Senella senelllaaa senden cok umutluyum beni gec. İnsallah yarin da testin guzel cikar:)

Hepinize ayri ayri teşekkür ederim güç oluyorsunuz. Insallah hepimiz tez zamanda hayırlı haberler alırız. . .[/QUOT

Mesajların hepsini heyecanla okudum resmen sizinle aynı heyecanı yaşadım @labfaresi hiç üzülme bir sonra ki ay denersin bence biraz oluruna bırakmak lazım doktora gitmekten ziyade kendim deneyeceğim bende bu sefer de tutmazsa.
Asıl stresi doktora git gel yapıyor.
İğnenin 7. Günü yani iğne günümü de sayarsam 7. Günü kasık batmalarım var ama akıntım yok hiç öyle gözLe görülür ciddi bi akıntım olmadı zaten
Acaba bugün mü çatladı yumurtalar? Ya da gebelik mi oluştu şimdi denesek ilişki gebeliğe zarar verir miyim? Olduysaa tabi

Mesajların hepsini heyecanla okudum resmen sizinle aynı heyecanı yaşadım L labfaresi hiç üzülme bir sonra ki ay denersin bence biraz oluruna bırakmak lazım doktora gitmekten ziyade kendim deneyeceğim bende bu sefer de tutmazsa.
Asıl stresi doktora git gel yapıyor.
İğnenin 7. Günü yani iğne günümü de sayarsam 7. Günü kasık batmalarım var ama akıntım yok hiç öyle gözLe görülür ciddi bi akıntım olmadı zaten
Acaba bugün mü çatladı yumurtalar? Ya da gebelik mi oluştu şimdi denesek ilişki gebeliğe zarar verir miyim? Olduysaa tabi

Back