• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen tatil parası gidiyor.

Bende sırf 500 lira iğneye verdim. 200 tahlil muayene. Birde rahim filmi istiyordu 700 lira onu da yaptırmadım. Tam bir sağlık ticareti dönüyor etrafimizda. Devam edersek aynen gene aynı şeyler al baştan. Hayır eskiden oluyordu da şimdi noluyor. Doktor rahim filmi cekelim 700 lira diye o kadar kolay soyledi ki. 700 liraya ne kadar çalıştığımızı düşünen yok.
Onlar için çok kolay o parayı kazanmak ama bizler için kaç günler alıyor. Bir muayenede sadece 100 150 lira cepte ohh ne ala. L labfaresi canım bata kaç var senin

Ayy verdim 2-3 saate açıklanırmış. Ksık batması meme hassasiyeti bir türlü geçmedi. İdrar negatif çıkıyor ama yine de kan vereyim dedim. hayırlısı olsun.
Kaçıncı günün kuzum bende eczaneye gittim test almaya kadın çıkmaz daha idrar da dedi yapmayayım dedim bende bugün daha 28 regl günüm

Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar olur bize de umut olur.

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. öss sonucu bekler gibi hissediyorum kendimi :KK70:

kaçıncı gündesin canım

L labfaresi canım bata kaç var senin

Kaçıncı günün kuzum bende eczaneye gittim test almaya kadın çıkmaz daha idrar da dedi yapmayayım dedim bende bugün daha 28 regl günüm

kızlar benim adetim çok düzenli değil ama son iki aydır benzer sürelerde adet oluyorum. 35-37 günlük döngüler halinde...

BAT'a bir hafta kaldı.

İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. öss sonucu bekler gibi hissediyorum kendimi :KK70:

kızlar benim adetim çok düzenli değil ama son iki aydır benzer sürelerde adet oluyorum. 35-37 günlük döngüler halinde...

BAT'a bir hafta kaldı.
vücudunda değişiklk hissedymsn ? Sonucun 1 saate cıkar canm

vücudunda değişiklk hissedymsn ? Sonucun 1 saate cıkar canm

şöyle ki göğüslerim hiç olmadığı kadar büyüdü ve çok hassas. ben klomenden kaynaklıdır geçer bir süre sonra dedim ama hala devam. bir de batma vardı yumurtlama günümde. geçmişti yine başladı. her seferinde de sağ tarafım batıyor. bilemiyorum. onun dışında birşeyim yok. daha yarım saat sonra analize girecek sisteme girmeleri filan 4 buçuğu bulur sanırım. bakalım...

şöyle ki göğüslerim hiç olmadığı kadar büyüdü ve çok hassas. ben klomenden kaynaklıdır geçer bir süre sonra dedim ama hala devam. bir de batma vardı yumurtlama günümde. geçmişti yine başladı. her seferinde de sağ tarafım batıyor. bilemiyorum. onun dışında birşeyim yok. daha yarım saat sonra analize girecek sisteme girmeleri filan 4 buçuğu bulur sanırım. bakalım...
benim sağ tarafda batma var ara ara gelip gdıo

canım napıosnnnn merak edioorm öbür arkadasın sonucu ne cıkacak acaba pozitif olursa gelsin umutlar :)
Evet bir kişiden pozitif duysam bende rahatlıcam. Akşamda bizden güzel haberler gelse dicem ama adet belirtilerim iyice arttı. Migrenim yokluyor şuanda. Genelde baş ağrısından bir gün sonra gelir adetim

Evet bir kişiden pozitif duysam bende rahatlıcam. Akşamda bizden güzel haberler gelse dicem ama adet belirtilerim iyice arttı. Migrenim yokluyor şuanda. Genelde baş ağrısından bir gün sonra gelir adetim
ya deme oleee havadandır canım havaya baksana bozukkk yok yok negatif düşünmek yokkk negatif cıksada teste cıkmaz kim bilir

ya deme oleee havadandır canım havaya baksana bozukkk yok yok negatif düşünmek yokkk negatif cıksada teste cıkmaz kim bilir
Burda da nasıl boğuk bir hava var anlatamam. diyorlar ya adet öncesi belirtilerle gebelik belirtileri aynı diye o yüzden umudumu kaybetmiyorum tabiki. Herşeye hazırlıklıyım :)

Heycanlı hatunlarrrrrrrrr okudum msjlarinizi beni de heyecanlandırdiniz valla:confused:hadi insallahhhhhh alirim hepinizden guzel haberleri. Ben daha olmadım ama gerekli sinyanleri alıyorum insallah siz olmazsiniz bebeleriniz sizinledir Senella Senella sen nasılsın umutsuzluğa kapılma ignelere bos para vermedinnnn bak bu ay olmadi diyelim o ignelerin birdaki aya da faydasi varmiş ignellerle olmayan aydan sonraki ay kendiliginden hamile kalanlarda cokkk ama, bir dur bakalim görelim. Ben attim sitresimi belirsizlik daha kötüydü gelsin madem geliyo randevu alayım :KK19::KK19::KK19:

Dünkü yaptığım teste bakın bakalım. Hafif bir çizgi ben gördüm ama iğne etkisi mi değil mi bilemiycez.

Eklentiler

• Screenshot_20180521-161220.png
    Screenshot_20180521-161220.png
    85,8 KB · Görüntüleme: 30
canım sonuc ne durumdasın

Heycanlı hatunlarrrrrrrrr okudum msjlarinizi beni de heyecanlandırdiniz valla:confused:hadi insallahhhhhh alirim hepinizden guzel haberleri. Ben daha olmadım ama gerekli sinyanleri alıyorum insallah siz olmazsiniz bebeleriniz sizinledir Senella Senella sen nasılsın umutsuzluğa kapılma ignelere bos para vermedinnnn bak bu ay olmadi diyelim o ignelerin birdaki aya da faydasi varmiş ignellerle olmayan aydan sonraki ay kendiliginden hamile kalanlarda cokkk ama, bir dur bakalim görelim. Ben attim sitresimi belirsizlik daha kötüydü gelsin madem geliyo randevu alayım :KK19::KK19::KK19:
Oynatmaya az kaldı doktorum nerde :KK76: aynı düşüncedeyim seninle geliyorsa gelsin yeni ay yeni tedavi bismillah diyip başlayalım.

Seninde mi kontrol zamanın canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Inşallah büyümüştür hatta çatlama kıvamındadır yumurtamiz:))) Acaba diyorum böyle ağrı ve alıntının nedeni çatladığı için mi? Bu kadar erken olmaz sanırım. Buradan yaz gelişmeleri inşallah güzel şeyler duyarız
Canım ben doktordan çıktım bu ay iğneye gerek kalmadan çaglamış yumurtam :) değerlendirmeye devam edin dedi doktor :) Allah’ım bu ay olsun nooluuuurrr :)))

Back