• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
13.den önce yapmayın kuzum iğne malesef yanıltıyor hatta sağlam olsun derseniz 14.gğnde yapın. Benim 12.gğnde Betam 4.80. Çıkmıştı yanılmıştık pıhtılaşmam olduğu için erken yapmıştım ama bekleyin dilerseniz Kızlar
Hmm vucut tam olarak atmıyorsa evet yanıltır. ama bat a 3 gün kala falan çıkar bence. o zamanı bekleyin canlar. allah yardımcımız olsun.

Test yapsan erken mi acaba canım ? Vucudun nasıl ? göğüs hassasiyeti sık idrara çıkma falan var mı ? Benim içime güzel şeyler doğuyor güzel haberler alacağız.
sertlik var canım işte sanki gaz var karnımda afedersin dışkım bile farklıydı :) ilaçlardan mı acaba

sertlik var canım işte sanki gaz var karnımda afedersin dışkım bile farklıydı :) ilaçlardan mı acaba
Gaz olması beni heyecanlandırdı. umutlandırmış olmayayım canım ama sen beni heyecanlandırdın şimdi :) ne zaman test yapacaksın ?

Gaz olması beni heyecanlandırdı. umutlandırmış olmayayım canım ama sen beni heyecanlandırdın şimdi :) ne zaman test yapacaksın ?
ya bilmıorm gercekten da hiç test yapmadım iğnenin etkisi varsa çift cıkar falan dye bilmıorm suan sende beni heyecanlandırdn :)

ya bilmıorm gercekten da hiç test yapmadım iğnenin etkisi varsa çift cıkar falan dye bilmıorm suan sende beni heyecanlandırdn :)
Hadi bakalım. sıra sıra güzel haberleri alırız inşallah. dua ediyorum hepimize. sizden sonrada biz güzel haber veririz inşallah.

Back